Sign in with Twitter

Username:

Sem @bruhLMAOy ๐Ÿ’€

Fun things are Fun!

855 Following   6,062 Followers   14,516 Tweets

Joined Twitter 3/17/20


@grtzbutimbeing1 I'm in @kairyluminess Idk and i don't think like that but i bet you are a pretty-good person. @KeyGennRetard Aaaaa Yui is so cute! โค @twmisqn Damn i broke the E string while tuning 3 times this week, so now i only play 5 strings lmao @Slamet_1488_109 Aowkaokwoakq si kontol itu memang gak pernah benarnya bg, pepek dia bikin aplikasi ini @Slamet_1488_109 Twitter gw sakit njir bg masa notif nga masuk sm beberpa keluhan lain w post di fleet tuh :( @Sugandiznut *furry tweets* https://t.co/rqDB0GMLRZ @jark_doke Bagi bahan bg @rainha_da_praia Nice! Thats cool. @TweetSrip_ Ngapa bg srip @rainha_da_praia Is that poetry? @FemboyAncap Spirit work! @hahahihahu Dah ah @p_oggers https://t.co/iEE2cEItfA @rainha_da_praia Good morning renan have a nice dayใ‘ใ„ใŠใ‚“ใฎๅ”ฏใกใ‚ƒใ‚“ๆใใพใ™ใŸ๏ผโœ๏ธ #ใ‘ใ„ใŠใ‚“ https://t.co/djJaiFgMiM
Retweeted by Sem @jark_doke @eXponentiaLiar https://t.co/amAYz6SCAV @eXponentiaLiar Coba minta bahan lucu dari facebook kepada bro bro anon lucu ๐Ÿ˜‹ @berflovver @duadlmension Punya w di jemur bg yhahaha ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Š @zatADIktif_ WKWKWK dah kayak sosis :"( @berflovver @duadlmension Aowkaowkoakq anjing kok Gฤซta dicuci :'( @twmisqn Nah thats good @soulpilled 50-100 maybe @fukuedo Nice edo ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ @soulpilled Well it makes you cuter huh @floraIgreens Oh scene ini AWOAKWOAKWOAKQ sial ๐Ÿคฃ @floraIgreens Benjol apa bang? -.-https://t.co/jRPEfJu9n5 @Houkago_Jimtime Wtf jim ahahahahah @Kawaiioma Pray and preach! Can Yui take the lead? @kwkwkusuma Dorime ๐Ÿ™
1/22
2021
@yujiwxrld ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ i guess @yujiwxrld Nah mom doesn't like it @Alphabeticalxd Deserved. Congrats! @Perkahh Cute @NotWaffle6 https://t.co/FvnTroO8Mf @jay55372 Damn this one is hard to believe @DeusV420 Post it https://t.co/gcjiwALgz3 @svveetdeath Ofc bg awoakwokaqoakq ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Š @svveetdeath Program apa bg? @BAM_RADICAL Okay i do it @rainha_da_praia GOOD MORNING RENAN! @Cred0ErgoSum K-On supremacy. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Š @moodegenz Good morning moo @Cred0ErgoSum Kristenisasi terselubung kadang disisipkan dibeberapa konten bg. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘Œ WKWKWKWKWK thank you bg! @2tpsiloportem Haleluya? @2tpsiloportem Inikan memang akun kristenisasi bg.. :'( @DrakePilled I like what i see on timeline @EilaFan1994 @LtEricaHartmann So cute! @alpon_17 Aaaaa n-word~~~ @RzlhmdfzS https://t.co/efBMdVFuFh @alpon_17 https://t.co/tutzxI9eQ7 @ProvloneThe I'll help you get 300 mate! @Reicist14 Happy birthday bro! @ciloqciliq Ameno Dorime!! https://t.co/wZiK4JbDsbhttps://t.co/ME2YuI2EnZ @eXponentiaLiar Hobby masyarakat ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ŒxD @YOFUCKOFFz As usual! @emilmarioo Salam pembuka ya dibales salam pembuka lah, gimana sih emilmario? btw follback mil @reyhan2f @thehoodieguy22 @Red_Alien_ Ini pasti wibu sirik ๐Ÿ˜ค๐Ÿ‘Ž๐Ÿฝhttps://t.co/EFpEgzKydv https://t.co/xuUDNKaW93 @thehoodieguy22 @reyhan2f Betul tuch bwang. Ini teman saya terpengaruh politik US makanya sekarang jadi "furry gariโ€ฆ https://t.co/Sdg1HmO1pb @Cred0ErgoSum @fajrinhazmi https://t.co/H5hF9Z7pU5 @GeneralShizu Good morning shizu @eXponentiaLiar Oh ok i see.. Thank you, bg! @eXponentiaLiar Bagi source untuk baca dong bg, ada gak? @twtPringle Gn uWu @eXponentiaLiar There is no "gen-z"? @FlamingoSama Kill your local pedophile. Amen!๐Ÿ’ฏ @rubydagothbxtch this is me fr @rubydagothbxtch Omy to join. Thank you! :) @rubydagothbxtch Can i join? @ishtarcvlt Loh kamu akunnya suspend juga??? @jay55372 Nice trick yo @Grapepilled I have 2 account again, should i follow you? @TrannyBeater Wtf @raddiumm @JoeBiden Say it louderhttps://t.co/kdxixAEmNO @sh1nxi Nah tier B not bad
1/21
2021
@FlamingoSama Nah i am that ๐Ÿ’€ @bunnygirIl Sorry for that :( I hope you can get your acc back! @Zeroisback_ I will! *praying time* @dxtta Awkwkq aku baru mantau temlen jd nga tau mbak dit dah comeback 8 jam lalu xD Btw, welcome back mbak dit ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Š๐Ÿฝ @itspepsiiiii @DrDongChan I don't have, just stolen and maybe it's just a meme i guess @miohatesflcl One of the best @dxtta Wih dah kembali lg nih mbak dit ๐Ÿ˜„ @miohatesflcl Thats cool tho @DrDongChan Nah https://t.co/hGRuxzi7La @prodpoob Glad to hear the rule 1 @givenchique Pain @ngemtot Mending jadi mba-mba konter angel @lolendeep Feels just like a wasting time huh? @anitwtaddict Hello Theo, how are u @AFAT3K @haronamd Fat makasih ya udah bantuin tugas bahasa Inggris w meskipun masih remedial karna soalnya aneh @haninndyaa Semoga cepat sembuh. @qwertysampletxt In misogynist we trust @StupiDegenerate Ily = i love Yui @DeusV420 Always cool... and sex. ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ‘Œ
1/20
2021

0