Sign in with Twitter

Username:

im not a person you find twice.

3,198 Following   4,029 Followers   33,203 Tweets

Joined Twitter 4/5/22


everyone has a purpose, there’s a reason we were born and were able to survive until this very moment. staying aliv… https://t.co/uPImHXyIwkyoo what a goal. 🔥that was not fucking offside. @akusyaas bukan fiksi sya haha @ayashanutz thank you yasha @thlittlefairy @owenoodie anjing ketawa bener @putrielbdly hi @hottestslt ngiler gua @mengvodka baik, lu gimana? @apIikasii makasih banyak yaa @rnallvr tos dulu kembaran @cheesecsya_ thank you ya sya @rjnfxx thank you, tyo muji mulu apa ga bosen? @blackmoonjsj thank you bulan @ROKONTOL sure @mengvodka iya @shtvfp iya @wispykayyel thank you yel @sflyouu jambu @lilsatanss ga @metropoIe marco @owenrant siapa lagi @melowdive thank you leaa @jeykeymyl thank you nozie! @bgindavska sore @linfordszz get well soon @blueanaz beda @chiromoroll rep @inidio_ proses belajar re, gua pun masih belajar. thank you anw @shtvfp sore @vcnuzh radip @cheesycrol anjir @gheagrande mendung @milszey hi @Vomgue cc @seunourita radip @imyourloren sore @cheesycrol disdis @casiacaa bawa balik ca @deskypiea_ hi @xeesoxha sore @dcctors dip @strkwberry beyi @rjnfxx sore yo @kissaable gua @prayjudas thank youu ju @crocodilv dip @lalunamovas @convomfs sebulanan @ambigvous @moonareas iya yang nanyain gitar @varcxious radip @moonareas mager @thezeephyr thank you niel @cigarretse radip @cigretteftrsx gam @meowincc ngeri @btancthy kenapa wen? @alrckmhn thank you rick @meowincc bosen ga liat gua chey @owenrant sengaja @miselattey naspad sel @REX17A makasih ya eza @miselattey nasi @jenanbgskra jj @shootingstwar thank you siee. @sawturnlys makasih banyak ze @thezeephyr kim @loweskt hi @peurfwect k @cheesecsya_ dip @mngevvemu fb @sanchaaxn fb @adystahn fb @ambigvous pada ke film itu semua haha @ambigvous mau juga baca nanti @ambigvous noted, thank you ya @ambigvous keren, lumayan satu jutaan @ambigvous bruh, infinity war is way better than endgame. @nntyrtyp belum keren itu ra, thanks ya @ambigvous pintunya aja kebuka anjir @ambigvous jadi suka ghibli gara-gara kamu @ambigvous nah ini yang aku hebohin waktu itu @galdewangga fb @opheliafel fb @imkeyxs fb @sacxtra fb @whyllona fb @bagaskara_____ fb @caveyjane__ iya @lilianaangl thank you lili @ayjenniejane thank you ay, sini sini @cewebangtan thank you ber @jfrnsdr morning @jung_lc happy birthday lucy @viensmevoiree morning @bbyyurside morn @risaauree morning
11/28
2022
@moonareas sini @moonareas iya @xhttpsweetie bye @oddienoturboy nabung pelan-pelan
11/27
2022

0