Sign in with Twitter

Username:

feel free to bub

739 Following   709 Followers   9,519 Tweets

Joined Twitter 4/9/21


@netharouw cok gw sibuk semester ini @ashenfthrs IYE MASIH KOK SANS @ashenfthrs on gk yah 🀭kali ini close beneran, byee β™‘
7/20
2021
rest @sweetealevi HONEYMOON SM SAKUSA -admin adudu @kikipoffu kebayang seberisik apa anaknya 😭 @sweetealevi BANGER TWEET @sadturnious 😭😭😭😭😭😭😭bakuto siapa anjg https://t.co/F33l5N9cZV @kveehl ayo tukeran πŸ₯Ί @cipuyyix okkotsu yuta @xilverlake galak bgt @ dah @Shraknx bosen gitu gitu doang… @Shraknx shieee :)))) @Shraknx hellohttps://t.co/CSOgAHiHHd
Retweeted by leona, closeedo tensei dlu https://t.co/o5r1ti27Ap
Retweeted by leona, closeppkm diperpanjang sampai neji hidup lagi @chrolloddy gampang bgt ya ngetiknya… @ranpoeds thanks nasya i’m never breathing againput a jacket on then πŸ™„ https://t.co/DorCoxXYgu
Retweeted by leona, closeyou fell asleep in english class and it shows https://t.co/z3GYUDBrUI @lerensaga leona @pieckachou udah sayanggcant trust anyone in tokyo revengers i assume there will be another founding member that will d wordwhat if he’s the mastermind behind the whole storybruh don’t yall think mikey seems a little bit susstan fubuki https://t.co/IIYGtRbBC4 @convomf esfj @simpinkuroo scroll tl mir @erehboii aku bisa @eitaindosat allo rora 😁 @quanxiei benar @vnextia softball :p @xilverlake πŸ₯²πŸ₯²πŸ₯²πŸ₯²πŸ₯² @pieckachou siang πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘©
7/18
2021
@tokrevfess πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ›πŸ’™ di suatu mpls β€œkak mau tanya dong” β€œsorry minor dni”
Retweeted by leona, close @seiyasimpati nasgor sm ayam siee @mikalleyy leonaa @aevathryn πŸ˜• @rintarouus 😧😧😧
7/13
2021
he is the prettiest https://t.co/ApuNWC35V5
Retweeted by leona, close @levismicasa yayy @SUZUYXA halloo @erehboii rep @pacargojo aiiiiii*di suatu mpls* β€œmau kenalan dong” β€œbaca carrd dulu yaa”
Retweeted by leona, close @riverexistance belumm @nyonyaryomen ENAK AJA 🀨 @RCadrana lain kali tolak aja kalo gituu @riverexistance hai riv @nyonyaryomen ok km jd babinya @gintokaii maaf sy masih sayang nyawa @ackermyne bagus skrg tidur lghadeh bosen bgt ngapain ya @saneaes hmu @kagemiilkeu sama… @mikalleyy kitten @kveehl LEONAAAA @soozuya rest well @lookidoz u too!!! @kitashinganteng happy birthday!! @lookidoz morning reyy @mrkmn02 semangat cantikk @ryonmencz semangatt @Queenhykx hmu @shxtsk hmu @saneaes hmu @tunatunaichigo hmu @ultsuna hmu @chifoeyours hmu @erehwifey https://t.co/WmRtqqHOwU @hairuchie have a nice day chiee <3 @iJOLYN3 pagi jolyn!!sekolah online flop
Retweeted by leona, close @pieckachou PAGI BB @kveehl have a nice day kiwa ayang @seiyasimpati nggak terlalu @kyangsan morning kaii have a nice dayy @jodohtooru met pagi kyy have a nice dayy @phantomhhives have a nice day aksa!! @asskeiji GAK MAU mau cium sakusa blh egk @sadturnious janlup sarapann!! @cipuyyix aku belum sekolah sih HAHAHA @ackermanluvme pagi juga cantik have a nice day 😍 @kitashinganteng have a nice day kai!! @asskeiji omg saltingbgt disapa sm sakusa 😳she jus like me fr https://t.co/GGjRt7xjxg
Retweeted by leona, closemet pagi n met sekolah all 😁 @rintarouus maksut
7/12
2021
@jolynein met bbo jijee @Kiurhito met tidur ujuui wish i had the chance to see him for the last time… @gintokaii u too!! :(mau tidur tbtb ditelepon my mom kl one of my relatives passed away bc of covid… pls bgt kalian stay safe ya :( stay… https://t.co/ezvreUEtA5 @akaaahipaws oke deh klo bgitu @rintarouus besok gak sklh emg @quanxiei skrg
7/11
2021

0