Sign in with Twitter

Username:

Jelmer van der Leij @C4ndiru Drachten, Netherlands

Benaderbaar icoon

782 Following   1,461 Followers   63,109 Tweets

Joined Twitter 6/5/09


@MartinTerDenge Eierkoek. @JokimDawar Groep 5Rommegied Dikkers.Dikkerom Gieders.Gommerik Dieders.Diedegom Rikkers. @Soenami Nee want ze zitten er bovenop.Overheden zijn nu lekker druk met verbergen hoe het zit met toewijzingen van vaccins.Opel stopt productie Astra Zeneca. #nieuws @dhr_RH @joepjong Ja Jumbo inderdaad.Stenen netjes terugleggen. @dhr_RH @joepjong Een medewerker stond al klaar voor me en zei alstublieft Jelmer. Snelderij. @joepjong @dhr_RH Ja shit dat woord is ook te vatbaar voor woordgrapjes ik had het kunnen weten. @dhr_RH Ik ben alles kwijt. Alles voor de selderij.Nou dan moet ik maar naar de Jumbo voor mijn selderijbehoefte.Nintendo Schwitz.Ga zelf vaccins hosselen dan. Nee nou zijn ze stil. @bami DE koffie in de bonus hè? Heb 4 pakken voor 16euro. @bami Nou ik dacht wel even heeft die kutMichiel alles opgekocht of zo.Selderij op bij de ah. Kutleven. @dhr_RH Herlaarst 😀
1/27
2021
@JokimDawar Tuurlijk.Lijkt wel op burgeroorlog.*Dit"Die heeft niks meer met een #ommetje te maken." #avondklokrellenOp mijn piemel is ook snelrecht van toepassing.
1/26
2021
@ukeMiedema Nee maar ken die linker wel van een goeie film over lui die overal wijn proeven en autorijden en zo. @HetIsKerstMan @menc_eau Ja triest. @menc_eau Arme Wendy.Het moet weer terug naar hoe het was: Rutte en VVD! @76RL Ok doe maar weer mee dan. @76RL Ja nee jij mag niet meedoen jij zwemt in ijs of zoiets. @menc_eau https://t.co/9rzRgjgoOh @weewim En die mag er zijn.Koud.
1/25
2021
"My fighting Urk Hai."
1/24
2021
https://t.co/ycLgRBNciR
1/23
2021
Rectaalmoes.Qanonderbroek. @dhr_RH *teringle @dhr_RH Ja teringli...Ik bedoel ja prima.Als je aangehouden wordt in de avondklok dan is 'het zijn rare tijden' een prima excuus toch? @dhr_RH Ik stem op jou. @by_dope_demand Kom hier dan.Ik zei op een gegeven moment dat we wat meer respect moeten hebben voor elkaar en toen had iemand daar een of ander… https://t.co/GyomDgqzIN @76RL Ok en wie is Milli en wie is Vanilli of heb je zoiets van om en om of ja wat? @76RL Nou qua hoeveelheid haar is het een ja.Dan vind ik wel dat we vanavond vuurwerk mogen afsteken.Laatste avond mensen. @monsdomus Haha for sure! @GL1800A @jeugdjournaal Wake up man.Ik hoef geen 5G-pedoprik. @haatheks @JokimDawar Het ligt nu voor je hè?Kunnen we vandaag #jokimdawar niet ff trending maken.
Retweeted by Jelmer van der Leij#ff @JokimDawar
Retweeted by Jelmer van der Leij @JokimDawar #ff @JokimDawarDoe de eenzaamheidscheck!
1/22
2021
@bitterzurig Nee maar ik voel je. @dhr_RH @liekemarsman Echt klaar met dit land.Hard als rots zuur als kots gek als knots. @MartinTerDenge @GL1800A Maar = en @MartinTerDenge @GL1800A Ze zijn te hoog zonlicht is weg maar als ik een keus moet maken hebben de bomen pech.De meeste bomen zijn niet omgewaaid hè.
1/21
2021
Jenny van der Blok. @diederikebbinge Mooi. @JokimDawar Is dit wel gedeeld op de #persco ? @JokimDawar Ja maar het moest ff snel hè. @Denkjewel Wind of change.Grote zaagbekken wussup kom dan. https://t.co/Bm8Hp4FWJd @Timpie76 https://t.co/pmxfbao5Ht @wscherphof 😀Of alleen een riem mee en als de politie je aanhoudt ga je je hond roepen. @A_mieke Perfect. @A_mieke Breng hem 9 februari terug. @moge777 Even tot 9 februari. @Soenami Dat klinkt niet gratis. @76RL Haalt ie de krant? 😉😉😉😉Wat is een beetje een leuke hond.Even langs het asiel hoor.Oplieren is terug.Nou ik neem alleen de 2e prik. Kwestie van zelf nadenken.Hugo de Jonge heeft nieuwe schoenen hè? Nike demissionAir.
1/20
2021
@RenskeValk @JokimDawar Ja echt hè. Gelukkig ben ik dan wel weer zo dat ik dat meteen erken.Het kabinet valt vroeg dit jaar. @redbullracing Checo's first Dutch lesson! @JokimDawar OjaKrijgen we de Britse avondklok want dat is een uur eerder toch? @76RL @Denkjewel We dalen nog steeds.Avondklokkenluider. @jasperklapwijk Je krijgt straks van die avondklokkenluiders.
1/19
2021
Ochtendmens met avondklok hoe dan?Blue Mondaylianne.Alleen samen hebben we het gevoel dat we het aankunnen. @SimonHendriksen Ja nog beter/slechter.Lilimiaandag.Het is ongelooflijk, daar ben ik van overtuigd.Ik mis Wiebes.
1/18
2021
Holloway o my shit. @MichelRosier @NlmvTime @IdeeenFee Ja alleen bij nlmv doe ik zo hoor. Sry. @NlmvTime @IdeeenFee In de pauze krijgen we een optreden van Zamboni M. #nlmv
1/17
2021

0