Sign in with Twitter

Username:

Altijd onderweg, bij de les, of op de bank. Naïeveling die nog in sprookjes gelooft.

261 Following   670 Followers   39,895 Tweets

Joined Twitter 5/3/10


@EvaHoeke Vandaar dat we zo hoog scoren op de lijst gelukkige jeugd, ze kunnen tot ver over de dertig kind blijven.
9/23
2020
Best schattig van de tafel, ze wordt als een puppy behandeld #jinekHaar verhaal, hahahaha ...omg, wat een domheid #FamkeLouise #jinek @iamtrisstan Tot nu toe nog niks idd. @vic23 Dat belooft nog wat. @nataly2november Zal me nu benieuwen hoe ze haar aanpakken. @zeeuwbraatje Ik vind het eng.Daantje toch 🙄 https://t.co/qhFeXhpItN @kiekelekoekje De macadamia @xadejong Neeeeeeee @hesterzitvast Ze schijnt op tiktok, het huidige platform van de jeugd, al belachelijk te worden gemaakt. Dat stemt iig hoopvol. @LiefsAngie Vooral als je kleiner gaat wonen.
9/22
2020
@anton030560 @jantine50 Krijg ik eindelijk een salarisverhoging? @nataly2november Idd @kittekat64 Hahahaha, kijk maar uit dat er geen vliegtuig in de straat landt. @kittekat64 Deze kan je dimmen 😎 @Moosie61116575 Net alsof ze zelfs de ladder heeft gebruikt 😅 @Moosie61116575 Hier is het vooral propjes papier en mijn voeten 😂 @martineheetik Kijk het een paar dagen aan, anders gaat ie terug. @Moosie61116575 Gaat ie retour. @Superhuisvrouw @Moosie61116575 Wil je er over praten 😂 @elisabeth1412 Ik heb de doos en bon nog.Ik gaf die kraanlurkster vandaag een kadootje, ze is er nog geen seconde bij in de buurt geweest. https://t.co/YzY9a8QqsPDe nachten worden koeler, prompt gaf mijn accu in de stadsferrari de geest. Gelukkig had ik voor twee tientjes een… https://t.co/LFK07noj5B @elisabeth1412 Hier zit vanalles wel wat, ben dus rond aan het shoppen. Deze scoort iig hoog. @martineheetik Fijn overzichtelijk en idd prijs en aanbod zijn prima in orde. @faimedw Sport met mate @Anitabebingh @johannes0492 Welkom in deze helft. @Silable Een jonkie zo te zien.De ing heeft geld van russen weggesluisd: tjeetje, je verwacht het niet. #nieuwsHeb voor de verandering eens mijn boodschappen bij de vomar gedaan. Wow, dat is best een prettige super. @Silable Is toch griezel? @baara_a Gewoon bij bol, even zoeken op Steinel. @elisabeth1412 Onder streng toezicht enkel in het tuintje achter. Vast een beetje wennen. Heb al een kattenluikje k… https://t.co/2tmG6Sc1qX @Anitabebingh Je wordt toch niet ziek he. @Han70574623 Hugo is enkel voor de show. @RGSchoolenaar Maak luikje.Klaar voor de donkere dagen. Retehandige buitenlamp met licht-/beweegsensor en camera incl. app. Kan ik mooi zien w… https://t.co/3AyLhgbLXxJa, dat is nou de wijde wereld. https://t.co/I6225u1KrNJa wrm zou je water uit een bakje drinken als het zo ook kan. https://t.co/OH2rgFneLi
9/21
2020
Ik ga zo naar de film: TENET - Official Trailer https://t.co/48yXQeoRLs @MirtheWestrik Aan het gekrijs te horen dacht ik het al: tis gewoon een draak met veren.
9/20
2020
@ISchomper https://t.co/isQ4ujO7aZ @_Asjemenou__ Die groene spongebob in de hoek ziet er anders ook best knots uit. @PetraKMWB @Ruben_ibh Met hakken tik ik de twee wel aan. @Eblyn10 Zit die gozer nou nog in je escaperoom. @fertwin Niet mee eens. @ISchomper Volgens de schaarste theorie gaan mensen in stress vooral korte termijn beslissingen nemen. @jikke1979 @MsTiek Goeie tekst Wen, sterkte Tiek. @hetisjohannes Je moet het ook rustig opbouwen, maak eerst eens een plan. @eetschrijver Hij hoort je niet hoor. @fertwin En dan een foto boven het artikel plakken van een dikke ouwe vent met een sigaar in zijn handen. Het lezen is verder overbodig.
9/19
2020
@nataly2november Daar was ik wat maanden te laat voor, maar het was nog steeds indrukwekkend. https://t.co/24GADjDOYc @nataly2november Gelijk heeft ze. Enkel die jodelmuziek bij finland was een beetje raar. Ik heb overigens ook een stukje berlijnse muur. @nataly2november Zit ook te kijken. @roosschlikker Idd, grote vrees. @Anitabebingh Ach lief. @kittekat64 Ik heb tenminste 2 maanden thuisgezeten. @Eblyn10 De mijne zit nog in de fase dat alles onderzocht moet worden, kan geen kastje open laten staan of ze zit e… https://t.co/fWiiMbthmP @sanderTrots @Elswoutshoek Wanneer is zijn termijn over? @whataboutme01 @helpdeskert D.r.. Eb. k ok ge.n lst vaaaaaaaaaa........n @Roeloffzen1967 Ga je je tienerkamer opnieuw inrichten?
9/18
2020
@PetraKMWB Kan enkel niks meer updaten. @nataly2november O wacht, er staat een smiley achter dat laatste zinnetje ;-) @nataly2november Drama Queen. @martineheetik 3x, anders wordt het vierendelen. @PetraKMWB Ik zit nog op 9.
9/17
2020
@AbeetjeBoeije Dan moet ik daar in de buurt toch eens gaan neuzen. @Rik2809 Ja dat was even een kippenvel momentje he.Samen tv kijken #firstdates https://t.co/18ecXU7hxB @elisabeth1412 De Vijfhoek, heb ik ook wel eens een feestje gehad. @elisabeth1412 Even doorlopen voor een ijsje. @elisabeth1412 Kerkstraat @MBontekoe Goed bezig. @elisabeth1412 Leuk. Op het Spaarne. Voor je zie het Teylermuseum waar o.a. Einstein heeft gelopen, en iets verdero… https://t.co/zsBYNmU1q5 @elisabeth1412 Was je buurten? @MsTiek Heftig @MBontekoe Bij kringloop zie ik ze ook staan. @sunnydirt Een soort verzuiling dus, enkel horizontaal dan. Kan de humor iig wel sterk waarderen. @Li3ske Ja joh, doe es gek. @Li3ske Vandaag korte broek? @PeeEffEm Nee, we hebben gewacht op je terugkomst. @filter_miss Ik ben gestopt met ouder worden. @MissMar29plus9 O woon jij aan de overkant, leuk. @MissMel_12_ Willem leest gewoon op wat Mark en de zijnen schreef. @Loochah Binnen en week zou ie bij mij op zijn. @sunnydirt Ja die engelsen zijn sws gekker.
9/16
2020
@kangarules O oke, klinkt niet eens verkeerd. @Supert70 Zoiets: https://t.co/fbb0EQz4ei @martineheetik Echt weer voorWtf is industrial #firstdatesDeze #firstdates gaat met horten en stoten. @MissMel_12_ En dan ga ik er dit jaar al op vooruit, omg. @Ooievaar070 @Soofco Ik heb enkel pauze. @linnepinnetjes Staat ie nog op Shuffle? @artbydaan Je hebt de boekdrukkunst opnieuw uitgevonden, wauw. @Jessica_B_V @dirk_hoekstra Hier, een beetje interactie ...zwaai @Anitabebingh Mooie foto'sEen groene tunnel, weer eens wat anders. https://t.co/C8GbPgxwibIemand een klosje kwijt? https://t.co/5MxxqizzfB
9/15
2020

0