Sign in with Twitter

Username:

Madness @candrartian Yogyakarta, Indonesia

Love mom, dad and brother.

126 Following   196 Followers   2,245 Tweets

Joined Twitter 9/2/18


Bismillah🙏
1/22
2020
@ricohore Hallo @BNI @mchmmdalfian @SennAdjie @sadteenageyears Wani ne kroyokan cenx @mchmmdalfian Culke wes kebal kemod kok wkwk @mchmmdalfian Sengojo e brow ben didol kemur hwahaha @mchmmdalfian Aku wani ne rame neng IG cenx😛
1/20
2020
Foto sama gento² terus di upload biar kajen wokwokwok SCUM!
Retweeted by Madness
1/19
2020
@mchmmdalfian @sadteenageyears Q koq r diblokir y cenx..?? @sadteenageyears @mchmmdalfian Ho’oh pdo q y wez taw nyonangi
1/18
2020
Iki menurutmu udud e ngecer Aroma po Bintang Buana? @mchmmdalfian @sadteenageyears https://t.co/tFUuBFviQA @mchmmdalfian @sadteenageyears Radadi atimu po bro? Hehehe @mchmmdalfian Percoyo cah lawas mz
1/17
2020
@mchmmdalfian Koe mung durung reti pasukan ku sing saiki cenx hehe @mchmmdalfian Kangsen wae cenx bengi iki rsh lewat medsos ndak ra rampung @mchmmdalfian Mesakkeaku ngerti rasane ditinggal pas lagi sayang-sayange,mbien koe do ngeceni kene,tapi ra tak bales ngece,wong timku yo… https://t.co/a2yaitQAil
Retweeted by Madness @Tazsaaa https://t.co/4uhqrMnqWu @ninoressa Prek lho no, koe ki golek o yang sek🤪
1/16
2020
Py dab e, panyu wis anteng kok nyote polah teraksos? https://t.co/oraYvTFUTD
1/15
2020
Yang sempat terekam dan tak pernah mati. Dari #FROMTERRACETOTHESTAGE #FTTS2019 https://t.co/0Nm7j1LoN6
Retweeted by MadnessBocahmu pie iki wkwk @ihsancand1 https://t.co/VWk2CfzDTh
1/13
2020
Bagi Bonek , Jogja Tetap Istimewa 🤘 https://t.co/NBosqSHNbi
Retweeted by Madness @vandisaputra_ @njeblescrew1987 Wong mebo mebo do nge chants😁
1/12
2020
dimohon rivalitas kalian jangan dibawa bawa kesurabaya . hargai tuan rumah . musuhmu belum tentu musuhku musuhku b… https://t.co/XyjwKe20ud
Retweeted by MadnessYo nek aku ra kaget nek oslo ngono kuwi..wong didikane yo koyo ngono..mbok kono arep ngejak bolo kuwi kae opo iki..ha tep tak gembyeng!!
Retweeted by Madness😘 https://t.co/GQEmGJTOtu
Retweeted by MadnessJogja Bajingan Lads Club https://t.co/vieMZH6NEH
Retweeted by Madness
1/11
2020
@mchmmdalfian Di ajar wae pho sondlenx brow??,, @SennAdjie Sak iki cah galaw pho brow..??Kw koq snengane ngrasani q toh asw..!! https://t.co/QJ9x7hM9Vf @mchmmdalfian Pling vidio ne rhung d aplot cenxPembangunan teros wae, kesejahteraan rakyat e dilalekke. Teros terosno wae :) https://t.co/3eVlJ3gd4sMulung whaewh ndlenx gazeng og https://t.co/a4KdaRyr0p @sadteenageyears Musuh mneh sk ikhi,, pencenx mlu trah jokteng sho ALEJijik Twitter For Android🤪 https://t.co/dSFggDgSasHla pripon cenx..?? Mslah pho nggo kw,, https://t.co/G4fwLPgwDW @sadteenageyears @SennAdjie Bacot asw!!!
1/10
2020
@sadteenageyears @ricohore @mchmmdalfian @dendirmd10 Mngko bengi gedhen mawon pripon? Ktmu GwK merdeka tell!!.. @mchmmdalfian @sadteenageyears @dendirmd10 @ricohore Le jpk pupur ewh sp ngaku mawonKi pho cenx sek jnenge kliyer dongkelan? @mchmmdalfian https://t.co/yMW1XbAVEI @mchmmdalfian q r due knco jnenge paimo cenx,, cbo tkn sondlenx sp rti knal @mchmmdalfian Key cenx tx tnggu eo, jo gwo bolo akeh lhoCah anyar pho paimo qi..?? https://t.co/hJHSGadRDf @mchmmdalfian @sadteenageyears Hla sondlenx mabengi ninggal q bli e cenxKarep q de’e balen ro q cenx muehehe.,, Nex wni ngalor cenx asw i !!! https://t.co/7sTyGEPo8LQ r taw marai kw j ndlenx,, sk iki q tlung temokke pencenx wae ben jlz ?! https://t.co/733OnAl3jr @mchmmdalfian @sadteenageyears Op t0h q slh trz e
1/9
2020
@Capekcasual Rjj dok, mbok titip lek pras auu @jokowi Yg mencuri di EEZ kita Seharusnya ditangkap saja. Dan putuskan dimusnahkan. Jangan hanya dihalau. 🙏🙏🙏
Retweeted by Madness @mchmmdalfian @sadteenageyears @SennAdjie @dendirmd10 Pie cenx? Koq gwo jneng q brang
1/8
2020
@adi_prabangkara Push
1/7
2020
tuhan membenci hambanya yg mmakai spatu ventela
Retweeted by Madness @SennAdjie Sepemikiran.
1/6
2020
Ksl bgt sm squidward hhh 😭😭 https://t.co/VSIX6jnQgE
Retweeted by Madness @mchmmdalfian @ricohore @Andryanz__ Koq kwe kepo e chenx @ricohore @Andryanz__ Taq gwokke brow, mumpung q Lgi ning qunchen https://t.co/TxsENTeQId @rrizkibintangs @mchmmdalfian @sadteenageyears @dendirmd10 Gilik sting tikik kiri vilg imis ring 17 sik bri https://t.co/qKbBqzKz1iRasah dibayangke, wong yo ra mungkin muehehe https://t.co/25pStGRcp1 @mchmmdalfian @sadteenageyears @dendirmd10 Hooh je brow bul bndhet wnge, sk iki pnake pie y? @mchmmdalfian @sadteenageyears @dendirmd10 Q ki backul brow, gleki srondenx wingi bar jpuk velg q tp rung byar https://t.co/B6xnAX5FJtSing jnenge srondenx endi brow??,, @sadteenageyears @mchmmdalfian @dendirmd10 https://t.co/vUeH5sGJXt
1/5
2020
@tempodotco yg kaya gini @86netmedia liput juga dong, jangan menggiring opini bahwa polisi tanpa cela, malah merang… https://t.co/vqJE9yymWG
Retweeted by Madness @mchmmdalfian @sadteenageyears @dendirmd10 Nggih mz :(Waguuu @sadteenageyears @dendirmd10 https://t.co/CCEFCccu0R
1/3
2019
Demi konten? Jelas. https://t.co/14gen3PSvA
Retweeted by Madness @adi_prabangkara Yayo ngop @hendy_022 Tak kiro slim :( @hendy_022 Slim ra keyun e mas ? @sadteenageyears K4r13u n3 60p!n n3nd1 ?Gara gara koe @ricohore https://t.co/CsQjo2eRXYJabingan tenan og, isih bagos aku :( https://t.co/nOCCnuCEP3 @shevapridatama @ruryardians https://t.co/wSSUHrJo6o
12/26
2019
Saiki ponyep puthol koya hehe
12/25
2019
💙 Terima kasih untuk teman-teman sudah hadir di FTTS #2 terima kasih juga untuk @terracestage yang sudah membuat a… https://t.co/GWJpFxSnbA
Retweeted by MadnessNYAWIJI DADI SIJI 🤝 https://t.co/tLjIEdLUMETerbitan hari ini https://t.co/OiIeT3IuJQ https://t.co/EUhDyX9WDt
Retweeted by Madness
12/23
2019
Thanks for tonight @terracestage #2 See u next year lads🔥 https://t.co/UEVhsuUuyoJogja Belong To Me @terracestage https://t.co/CNerMym4Lk
Retweeted by MadnessTemanku pemandu lagu https://t.co/ciQY7vbmfL
Retweeted by MadnessQZRUH Dan JOXZIN, Dua Nama Legendaris Di Jogja https://t.co/Dmj7j5jAeV
Retweeted by Madness
12/22
2019
@dendirmd10 @mchmmdalfian @SennAdjie @indirapradiptaa Opo meneh ikiH-1 @terracestage sugeng rawuh lads oi mania antar kota antar planet di tunggu di mako oi x3 sesui anjuran d… https://t.co/g8mgeU4Grt
Retweeted by Madness @rickyandikaks Sing rewang akeh po gan? Wkwk @rickyandikaks Gaske selagi ono ball😁H - 1 @TheGlad_YK #FROMTERRACETOTHESTAGE #KOMPILASIFTTS #KOMPILASITITIKNOL #FTTS2019 https://t.co/y8Uq0kG6Td
Retweeted by MadnessSampai bertemu besok di Santai Bareng Rocker. Ngobrol santai dan pokoke menghindari si Angger Woro dan Si Dimaz Mau… https://t.co/ZBDXU0tvOm
Retweeted by Madness @rickyandikaks Cuan tenan nek iki hmm @mchmmdalfian @rickyandikaks Ha nggih leres mz, bingung wedok e meh jawab pie nek bab awul😂 @rickyandikaks @mchmmdalfian Yo ngono kui @mchmmdalfian ki nek entuk apik2 anteng, nek rodo kurang kae langsung sambat neng lanangan🤪 @rickyandikaks @mchmmdalfian Wkwk jaket tebal e madyang kok kui @rickyandikaks @mchmmdalfian Ho’o kui @mchmmdalfian bar sambatan ro aku pak😂 @indirapradiptaa Nax cidro @rickyandikaks Lah kui gene reti😅 @rickyandikaks Ball lawasan andalan gan sing saiki jarang dikebong wkwk @uzekOG Shap send WA ja di dm @uzekOG Tak laundry dulu zi @primaJC Wasyukurillah @mchmmdalfian Ben podo kancane mz @arfitian Hallo PHO 😂Alhamdulillah, jangan lupa bersyukur🙏 #SaveHambaAwul #PejuangReceh https://t.co/YR9ifnmtKi
12/21
2019

0