Sign in with Twitter

Username:

Nauval Yazid @carnauval Jakarta, Indonesia

Sometimes I write, mostly I read. Sometimes I curate film, mostly I watch. I do those while sipping coffee in the morning. In https://t.co/GqsXmHcTP8 every Thursday.

726 Following   5,093 Followers   59,244 Tweets

Joined Twitter 5/16/09


@CatraWardhana Walah, jaman durung pindahan wis suwi banget. Mbuh nang ndi saiki barang e. @CatraWardhana One of Sidney Lumet’s best, and considering majority of Lumet’s films are among best films ever made… https://t.co/dxvXfFeq1V @JakaAdy Happy birthday, Jak! Stay healthy and safe as always @qnoy2k https://t.co/uEZAZARDj0*stay in. My thumb has been growing wild.The reason to stay is this weekend is clear: “Queer Eye” season 5 is on Netflix now! https://t.co/DkDYzGBe0gOne of personal favourites. https://t.co/xJa7MoAnbJ @shandya Sampai detik ini, cita-cita pribadi adalah hidup seperti bapaknya Sabrina di hari tua nanti :) Watch it to find out why.Have been watching several films on WeAreOne Global film festival on Youtube these past few days. The one that leav… https://t.co/jzAaKm9vhjSudah 7 tahun Irama Nusantara mencoba memberikan kontribusi untuk menyediakan arsip digital rilisan musik populer I… https://t.co/v7hjXn3hPI
Retweeted by Nauval Yazid @HannahAlrashid @teppy87 This one. Pure wits. https://t.co/W7klCaHyM0 @JUNOESKY Fiery and dramatic, yes. Still can't help thinking as very "sinetron, a bit.‘When I grow up, I want to be a Supreme Court judge’ — George Floyd’s 2nd grade teacher revealed an assignment of h… https://t.co/a9JpxMM10L
Retweeted by Nauval YazidWATCH: Transwomen empower each other to get through pandemic #jakpost https://t.co/Zp4dq5Dec0 https://t.co/QWfqgql8XA
Retweeted by Nauval Yazid
6/5
2020
Tulisan super cepat dan singkat, sebelum hari berganti: Kalau Saja Waktu Itu ... https://t.co/t9vWNJENN5 via @linimasaWhoa! This show will make a juicy sinetron if adapted here! Let’s take a look: - neighbourhood rivalry ☑️ - juvenil… https://t.co/ewt6uMhbuFBarack Obama takes a risk here. Gaps in a bookcase can indicate humility, that there is more to learn, but if they… https://t.co/5OR8xT0kyA
Retweeted by Nauval YazidNasi Kambing Ersada. Our new batch ready to order: https://t.co/uTooTCqAIh https://t.co/v1NYK3AWdP
Retweeted by Nauval Yazid"A Flirtatious Woman" is an old short film made by the legendary director Jean Luc-Godard in 1955, about a woman ex… https://t.co/FjqsuqILNr
Retweeted by Nauval YazidPenjelasan yang panjang tentang imunitas dan virus Corona, yang disampaikan dengan sangat jelas dalam bahasa yang m… https://t.co/8sL6cWBzmu
6/4
2020
@JUNOESKY I do, actually, on Kindle. Read it last year.Episode 4 of “Little Fires Everywhere” actually brings out Kerry Washington’s Olivia Pope from “Scandal” versus Ree… https://t.co/lUSNmika9M @BapaknyaRico @ry4nn_ Hahahaha, aku saking terpana ndhelok Cindy from Kepanjen sampe’ gak ngeh nek Sukun yo absen @ry4nn_ @BapaknyaRico Amiiin kalo ada episode 2 @BapaknyaRico @ry4nn_ Dinoyo gak di-represent :((halo tuips, kantor sy mencari beberapa responden usia 25-45 thn nih untuk interview online soal layanan kesehatan d… https://t.co/hOq2DGHi1j
Retweeted by Nauval Yazid"In the Box", award-winning animation short from Slovakia, shows us a character trapped inside a room, trying to br… https://t.co/K2eiHsJpbx
Retweeted by Nauval Yazid
6/3
2020
@dbrahmantyo @aliefsatrio07 @dewisuprobo Kepanjen kok Cindy se :)) Dinoyo, Sumbersari durung represent iki @KrisnaERLG @halief @djaycoholyc Mungkin email invitationnya masuk ke folder spam @halief @djaycoholyc Bulan April lalu mereka sempat bikin semacam reunion virtual meeting. Almost all Glee casts ar… https://t.co/f9fmuJrksSSometimes, it takes a separation to make one person happy in a relationship. Watch the award-winning short film "Éd… https://t.co/P7YlNytpm5
Retweeted by Nauval Yazid
6/2
2020
@dysanaufar Wah, thank you! Mudah-mudahan pas migrasi ke HBO Max nanti masih ada juga, jadi gak ilang (takut server HBO kepenuhan, hahaha) @dysanaufar Oh kalo harga baru permanen, thank God! 👍😂😂 @dysanaufar Apa special features di dvd/blu-ray Criterion discs juga ada di Criterion channel? Ini OTT platform yan… https://t.co/80QpXbemNu @dysanaufar Satu lagi trik subscription Prime Video. Kalau udah sempet unsubscribe dari existing subscription, lalu… https://t.co/tuz4kKqcgu @dysanaufar Prime Video harus diakui library termasuk yang paling oke. However, platform ini termasuk yang loadingn… https://t.co/uw6pZZKQgS @dysanaufar Untuk Mubi, jauh lebih murah langganan setahun. Apalagi kalau mulai langganan pas deket2 Black Friday a… https://t.co/2qbFIHgJThDi awal pandemi, tes usap COVID-19 hrs dpt rujukan RS/Dinkes. Screening, rapid test dan kalau profil lo cocok, baru… https://t.co/06o3bJFP1U
Retweeted by Nauval Yazid @wisnudon Wild Rose, RCTI, Jumat jam 13:00 WIB @riankrisna @nirraaaa @akunusam Di tetangga mas, siapa tau bs jd referensi. Cm wktu olahraga yg boleh gak pk masker… https://t.co/zXqSaW1vV4
Retweeted by Nauval Yazid @CinemaPoetica Mississippi Burning!(So far) sesuai prediksi. https://t.co/ZOri67SYvm"The Resistance Banker" tells the true story of banker Walraven van Hall, who financed Dutch resistance during Worl… https://t.co/Iv0ht6BaGv
Retweeted by Nauval Yazid @social_junkee Midnight Diner Tokyo di Netflix udah? @IanSalim @simandoux Ha? Bukannya ditembak? @social_junkee Itu di Apple ada animasi Central Park, liat trailernya kayaknya lucu @simandoux Hahahahaha ... ini apaaa :)) tapi mengingat dengan siapa Diane Lane selingkuh di Unfaithful, ya gak akan bikin kapok juga sih 😂 @montezvma Ummm ... more like fun to watch :))Aha! The ultimate* extra marital affair film of all time is here ;) I remember a local paper ran cinema listing f… https://t.co/9Cc9IQty1Q
6/1
2020
@RoySayur @agnesgultom @DragonoHalim @gandrasta @glennmars @simandoux @agunsux https://t.co/T1yWQme7iM @shandya Turut berduka cita, Shan. @ikanatassa Paling puaaasss nyanyi ini, belting out my tone-deaf voice, especially at the high-pitch part before th… https://t.co/9lw0DvJCme @riyanwahyudi Selama HBO Max belum accessible resmi di sini ... https://t.co/sPutpM8sna @editor_in_chic @erikssonvagen https://t.co/pG539sl9zX @erikssonvagen I only subscribed for 2 months there 😂 films like Paddington, Shaun the Sheep, Knives Out are still… https://t.co/QbLgnKyuUh @erikssonvagen Let me know what you think once you try it @bicaraboxoffice Hahahaha, namanya juga a super random polling on a rainy Sunday evening @adith1801 Dang! Musti pake VPN @ivannmakhsara You are a true cinematic conoisseur! https://t.co/lLkhLcfRF8 @shandya @social_junkee Oh bukan ajeb-ajeb lagi?I’m curious, if you could only subscribe to one video streaming platform only, just one, what would it be? (Since T… https://t.co/b0wKEKjhmC @priambodo Ku berharap dia menyapa @iyansusanto @NetflixID Beberapa bulan lalu, sempat ada Indiana Jones dan Back to the Future. But you know, nothing… https://t.co/1S6Ej7uOszKenapa warung tahu campur Jawa Timur di Jakarta sebagian besar baru buka jam 6 sore?I remember watching this trilogy the first time in RCTI back then. Layar Emas, maybe? One of the weeknights when th… https://t.co/GXH4rDl8VD @RoySayur @gandrasta @glennmars @simandoux @DragonoHalim @agunsux @CiplukCarlita Pertama kali ku melihat Roy Sayur secara langsung.Check both #EoSOneFilmADay or #EoSOneSeriesADay to get the links to watch all European films and series we have rec… https://t.co/4jxkxrbc9F
Retweeted by Nauval YazidSudah berapa film rekomendasi #EoSOneFilmADay atau serial di #EoSOneSeriesADay yang ditonton bulan ini? How many fi… https://t.co/jaXHZyvb4S
Retweeted by Nauval Yazid @asil Turut berduka cita, Lisa
5/31
2020
@IanSalim @robertronny @AdiWriter @qnoy2k Fun sih. Ya kalo dibandingkan ama remakenya yang gak oke itu, masih mendi… https://t.co/YorwrjVWtZ @AdiWriter @qnoy2k @IanSalim Belum nonton Cousins 😂 kayaknya gak laku atau good reviews ya? @IanSalim @AdiWriter @qnoy2k Di Netflix ada filmnya Joel Schumacher juga yang bagus, “Falling Down” (Michael Dougla… https://t.co/Oiuye86oem @wisnudon Hampir semua temanya sama, soal keluarga. Biasanya fokus ceritanya ke traditional value vs modern value. @qnoy2k @AdiWriter Hahahaha, iya lupa nyebut Pelican Brief yang paling laku. @AdiWriter (Quick googling) Oh ya, that’s true! After that, he had three massive flops: this one, The Chamber, Ging… https://t.co/y1645wIeMM @wisnudon @asliga Barusan google, dan belum nonton :))Strange how we hardly talk about this film anymore. One of the overlooked and maybe underappreciated solid courtroo… https://t.co/0YRvb5ZaFA @asliga Akira Kurosawa’s Ikiru. Yasujiro Ozu’s Tokyo Story. (What is it with Japanese classic cinema that cuts deep?)The show that, in what may be an unpopular yet personal opinion, improves and thus is better than the book it is ba… https://t.co/xhrAHuqjd0Usually, if not mostly, I tend to have different reaction if a series gets many rave reviews on social media. Howev… https://t.co/5YJmWY0MJL @editor_in_chic Selamat menikmati dan menjalani usia baru yang kau pilih hari ini, Siska! Be 15, be 17 or be 26, as… https://t.co/Q5LUKxtl8JBening ... 😔 https://t.co/TEwbctmbkbTwo kids spend a summer staying with an undertaker, and soon the experience will change their lives forever. "A Sum… https://t.co/n2JqQTd6ZD
Retweeted by Nauval YazidA gifted young engineer leaves his modest life behind to chase wealth and success. But his past soon catches up wit… https://t.co/PkyAbxK8pJ
Retweeted by Nauval Yazid @twis_ter I agree, exactly! @adith1801 You’re so lucky! Kebayang nonton Audra live.
5/30
2020
@Sir_AmirSyarif @BroLee_ ... dari kamu? Sudah sadar dari dulu.Four years late, finally saw this powerful performance by the legendary Audra McDonald playing the legendary Billie… https://t.co/1Z3OZVZppG @punyadee Apalagi KDrama yang satu episode bisa 90 menit, ampuuun @social_junkee Hahaha, kan bisa baca deskripsi di sinopsis per episodeTaking this slow approach allows characters and their stories to grow in me, much like reading. Surely this means I… https://t.co/XuIIpw8FA4Starting to enjoy savouring series, instead of bingeing at one go. I take leisure in watching maximum 2 episodes of… https://t.co/4EKQkrz9l2 @hareeharee Even if it leads nowheeerree ... 🎤 @abbasarap - Hindi Medium - Thappad - RaaziA perfectly hidden split diopter shot (4 times) and a remarkable monologue from Jason Robards that helped him win t… https://t.co/tmSJnqg8ca
Retweeted by Nauval Yazid @Sir_AmirSyarif https://t.co/EHzsmIdzTk @Jakafe Salah satu device yang gak perlu ada on the first place saking ribetnya :)) @Jakafe So can you read this palm? https://t.co/lMUy3xZqmJSeorang perempuan mengaku telah diserang. Pengakuan ini mengakibatkan pemberitaan di media yang berkembang jauh di… https://t.co/Tgn9Zi86dP
Retweeted by Nauval Yazid
5/29
2020

0