Sign in with Twitter

Username:

Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, trotse moeder, Rotterdammer met een Brabants hart. Volg @minlnv.

322 Following   16,462 Followers   1,140 Tweets

Joined Twitter 4/23/09


@EBFBrecht @groenlinks Ik heb het geprobeerd. Helaas zonder resultaat..Volgens de VVD hoeven meerjarige masters bv in de betatechniek, niet op steun te rekenen als het leenstelsel er komt. #studieschuldenstelselGL wil geen compensatie voor uitwonende gehandicapte studenten, die straks meer moeten lenen voor studie. Hoezo sociaal leenstelsel?
6/17
2014
@dickdevries Waarvoor nogmaals dank! Maar wist niet dat je me volgde;-).
6/12
2014
Kamerlid @carolaschouten vindt studieschuldenstelsel 'in alle opzichten een heel slecht plan'. http://t.co/rhkhJHLqgi
Retweeted by Carola Schouten
5/28
2014
In de finale van Beste Raadslid van NL vertegenwoordig ik de ChristenUnie en Zwolle! Stem je nóg een keer via http://t.co/HcDzVdVS3D Dank!
Retweeted by Carola Schouten
3/17
2014
Tot vanavond 18 uur kan je stemmen op @GerdienRots via BesteRaadslid.nl. Een betrokken en deskundig raadslid. Ze verdient een finaleplaats!
3/14
2014
@rozelyn1984 Zeker leuk! Jij ook bedankt.
3/6
2014
@MariandJong @CUMaassluis Jullie ook bedankt en veel Inspiratie toegewenst! @CUMaassluis Het wordt later.. Helaas! Maar ik kom nog langs. Half tien. Kunnen jullie dat doorgeven?
3/5
2014
@hannekevdwerf Nee..;-( @jwpaauw Dank!
2/6
2014
@jwpaauw ;-). Kan je haar de dank doorgeven?
1/29
2014
@carolaschouten ze is weer terecht
Retweeted by Carola Schouten
1/14
2013
@jipwijngaarden Dank! @jipwijngaarden Wauw! Hoop dat we je dan wat inspiratie bieden. Maar ik vrees het ergste;-). @jipwijngaarden Zelfs in France volg je de politiek? Wat een betrokkenheid! Mooi om te merken.
12/11
2013
@Tim0184 Een hele volle bak;-). Dank!
11/13
2013
@timvanlieshout Eens. Maar ik schuif toch maar een keer stiekum aan bij je groepsbezoek.. @timvanlieshout Ik bedoelde uiteraard dat Suze Groeneweg daar zat dankzij de strijd van Aletta Jacobs. Verder krijg ik graag college van je! @Tim0184 Inmiddels 'volle' bak;-).
11/12
2013
@rjwdebruin @christenunie @gertjansegers Nu moet ik natuurlijk wel reageren;-). Dank voor de onderzoeksresultaten!
10/29
2013
@heleenhaverkort Snap ik;-). Ken het gevoel! @heleenhaverkort Juist niet. Vroeg of ondernemers minder verplicht kunnen worden een groot deel van het eigen verm. aan te houden voor pens.
10/16
2013
@Shari_vdH Heel mooi! Nog een reden om dit onderwijs een solide bekostiging te geven.
9/16
2013
@Classicon2 @gertjansegers Juist tijdens reces heb ik direct debat hierover aangevraagd. Werd meteen geblokt door coalitiepartijen!
9/11
2013
@DickKraaij @gertjansegers Ontvangen. Dank! Ga er naar kijken. Je hoort van me. @DickKraaij @gertjansegers Kan je de mail nog een keer sturen? Kan 'em niet vinden. Wellicht door storing niet aangekomen. Dank!
9/9
2013
@AafkeBrons Heel goed. En geniet dan vooral met allen die je lief zijn! @AafkeBrons Zie het als een positieve aanmoediging:-). @AafkeBrons Gefeliciteerd! En nog goede voornemens voor je nieuwe levensjaar? Wat meer tweets sturen of zo;-)?
9/4
2013
@Mattiesing @ralphsegers Done! En de familie Segers is zóó vrijpostig;-). @ralphsegers @mattiesing DM even jullie gegevens. Zorg ik dat er een afspraak komt. @ralphsegers Niet voor zover ik weet. En de gelijkenis was me ook niet opgevallen. Maar van harte welkom, collega @TjitskeSiderius!
8/30
2013
M'n filmpje uit Jordanie met @carolaschouten van @christenunie http://t.co/089nZfhydI bij bezoek aan vluchtelingen uit Syrië met @ZOA_nl
Retweeted by Carola Schouten
7/26
2013
@dsMirjam @jannekeburger @harcoploegman @annerieke_berg Oké, opkijkend, halstrekkend, braaf; maar vonden jullie ook nog wat van de inhoud..?
7/8
2013
@heleenhaverkort Da's waar. Maar voor meerderheid in TK wél. Die ze gister dus verspeeld hebben.. @heleenhaverkort Kritiek had vooral betrekking op onuitvoerbare excedentenregeling. Niet zozeer op lager opbouwpercentage.
6/27
2013
@RonaldSonnemans Was een ad-hoc actie. Kon eerst niet komen, maar later toch. Wist niet dat jij daar ook was. Had het je anders laten weten! @jwpaauw Ik vind het ook beschamend, dat we als politiek op deze manier met zo'n belangrijk thema omgaan. @jwpaauw Dank! Zal nog wel even duren..
6/26
2013
@pietvanveelen Ik zat in debat. Geloof dat ik wat gemist heb. Waar komt dit bericht vandaan?Belastingvrijstelling voor giften is waardevol, juist in deze tijd! Opinieartikel @carolaschouten en @wouterbeekers: http://t.co/WBWsfjCOlS
Retweeted by Carola Schouten
6/24
2013
@Bertine83 Geen punt! Slaap lekker, zo. @Bertine83 Nee, in Jordanië. Alwaar veel Syrische vluchtelingen worden opgevangen.Vroeg aan 10-jarig jongetje in een kamp wat hij later wilde worden. Hij: 'Heb nu heel veel tijd daarover na te denken'. Tja. #womenforsyriaEr ontstaan steeds meer vluchtelingenkampen midden in Amman. Veel mensen, met weinig perspectief.. #womenforsyria http://t.co/CHrc3u6X4I @djnieuwenhuisv Hartelijk dank! @dirkkoelewijn Dank! We houden jullie op de hoogte. @arjanwitzier Dank. We zijn veilig aangekomen.Vandaag veel bezoeken op het programma, waaronder een traumaworkshop voor gevluchte vrouwen uit Syrië #womenforsyriaVannacht aangekomen in Amman. Voor @ZOA_nl op reis om projecten voor gevluchte Syrische vrouwen te bezoeken #womenforsyria.
6/18
2013
@IJmertmuilwijk Dank voor al je werk en verfrissende inzichten. En we komen elkaar vast nog buiten de TK tegen!
6/10
2013
Nogmaals: twijfel over een nieuw Basisjaar niet nodig: voldoende studenten om 3 september te starten! Zie http://t.co/OhTrBWJhdg PLS RT
Retweeted by Carola SchoutenCreatief. Onvoldoende politieke steun kunnen vinden en dan communiceren dat studenten zich beter kunnen voorbereiden. #sociaalleenstelsel
Retweeted by Carola Schouten @bestebreur Maar ook een voorbeeld hoe het dus niet moet! Geef hier graag mijn visie over maandag a.s.Leenstelsel blijft onzalig plan, maar nu wordt de onzekerheid voor studenten weer verlengd! Kabinet biedt duidelijkheid: schrap leenstelsel.
6/7
2013
@Tussenbaan Graag gedaan. Nu nog kijken of @LodewijkA de handschoen oppakt.
5/30
2013
@adriaanschout Valt wel mee hoor, die 'hondenbaan';-). Maar wel vervelend dat gesprekken soms niet kunnen doorgaan. Excuses. Tot snel!
5/28
2013
@ralphsegers @mattiesing Dank. En jullie zijn meer dan welkom In DH. Zorgen @gertjansegers en ik voor de rondleiding! @ralphsegers @mattiesing Dank voor jullie aanwezigheid! Zal melden aan @gertjansegers dat zijn broederlijke vermaning gewerkt heeft;-).
5/23
2013
@mathijsbouman @alextencate Zie ons verkiezingsprogramma. Daar hebben we al gepleit voor deze optie. http://t.co/bN2s9tM48K
5/21
2013
Moral support in Israel. Onder gesloten luchtruim bijpraten met @carolaschouten @jonathanvdgeer @gerardbeverdam op hoopvolle grond #nesammim
Retweeted by Carola Schouten
5/6
2013
@jesseklaver Gefeliciteerd! Geniet van deze dag.
5/3
2013
@Emtv83 Beetje late reactie, maar dank voor het compliment! Deze is ook voor @MichaelBarnaart, die de jurk heeft ontworpen. @MCLedelay_art Thanks! Met dank aan @MichaelBarnaart;-).
5/2
2013
@jannekeburger Dank! We zitten nu in de kerk. Zo bijzonder om bij te zijn!
4/30
2013
@ElsJvanDijk Graag gedaan. Al zijn we er inderdaad nog niet. Maar wel belangrijk dat minister hoort van jullie terechte zorgen!
4/24
2013
@pietvanveelen @carladikfaber ;-). Dank! @GWvVeelen @carladikfaber Hartelijk dank! We gaan er zeker van genieten.
4/23
2013
@LigtenbergK @gtvv Ligt er aan of je de gever of de ontvanger bent;-). @youssef070 Tja.. @GtvV @ligtenbergk Ah, we hebben een antwoord. Het leek de minister een redelijk bedrag. Dus.. @GtvV En weer geen antwoord..
4/22
2013
@AafkeBrons Vandaag 12 geworden. @AafkeBrons Dank! Vanavond hopelijk taart eten;-).
4/17
2013
Nav vorige tweet: actie geopend, maar Glazen Huis uiteraard gesloten;-) #glazenhuisgsr @hugohooijkaas Scherp! Actie geopend, huis gesloten .Zojuist Glazen Huis op GSR geopend. Drie dagen opgesloten voor Roemenië. Succes! #glazenhuisgsr http://t.co/vDMwdw2eQ6
4/10
2013
@sjirkkuijper Wat een mooie tweet. Dank en graag gedaan. Juist voor je vriendin! @alex_mink Helemaal eens. Dank voor het compliment. @TonHardonk Hartelijk dank! @LeroyPinas Dank! @jlwester Hartelijk dank! @EricBergamin Dank! @peterevandijk Dank! We blijven knokken voor behoud van de ANW. @paululenbelt Dank, Paul! @BartJanSpruyt Hartelijk dank voor het compliment. @ietsist Pff, wat een compliment. Heel erg dank! @BertTijhof Dank, Bert! @Triciazegwaard Dank voor het mooie compliment! @HarcoPloegman @wdebruin83 Zeker charmant;-). Maar bedankt voor de mooie woorden! @Richard_Veurink Hartelijk dank! @BiancaPrins Dank! @TheoKrins Dank! @Sealander54 Wat een mooi compliment. Dank! @RafkeS Dank! @woukevscherrenb Dank voor je mooie woorden;-)! @jsdebeer *bloost*;-). @HuibertSteen Hartelijk dank! We blijven knokken voor behoud van de ANW.
4/3
2013

0