Sign in with Twitter

Username:

i demand mamamoo’s world tour and for the world to cancel 2020 or i’ll cry istg

248 Following   1,906 Followers   4,783 Tweets

Joined Twitter 10/29/18


@Dyanasthasia TVXQ’s Before U Go😳listening to cell block tango always makes me want to murder a husband that i don’t have @Dyanasthasia 🌸🌸🌸 https://t.co/85VCfm46yO @notnorgaard 🌻🌻🌻 https://t.co/DqosGnWTzH
4/5
2020
@dewisutrisno_ Sama sama mbak wi🥺 @dewisutrisno_ https://t.co/6naffKeMb7Lupa bilang: mutuals only😳🙃Like this tweet and I’ll draw you some random flowers😌☺️🌸🌼🌻🌺🌷🌹 @siddhimulja Lalu dia liat tweet ini lalu deactive account twitter @thegayhawkeye why am i not surprised🙃 @buenoseraa 🌞 @aexetic Apakah ini aku,,,,How i really be these days https://t.co/dqHQfFelDm
4/4
2020
@buenoseraa Eh iya ini app apa sih :( dari kemaren liat orang download😭quarantine screwing up my sleep cycle so bad i legit stayed up reading fanfics with the usual mantra of “just one m… https://t.co/pp1tLdveLSGame yang bisa dimainin bareng bareng kayak gartic gitu apa sih genks :( @rizal_ngrh WKWKWKWK🔪🔪🔪🔪 @creamblushi the only correct form https://t.co/998qYMnBes @Nonsense_teLLer HHSSJKSLSLS W DAH TAU DARI MINGGU LALU🤡 @yoonglesjm Bish i lov u https://t.co/BYSbpXyXxe @putereeey Coba cari di lezhin banyak put @putereeey NJIR KESEL (tapi gpp si soalnya ga ada rekomedasi gxg bxb) @rizal_ngrh WKWKWKWKWK rizal anti sambel
4/3
2020
@Nonsense_teLLer Puffy😭🥰This is peak wlw fashion moonbyul if you’re free on friday please meet me please https://t.co/w8NQAuH1G9 @tinysriasih EYE- PRETTY GAL IN PRETTY CLOTHING!!😳 https://t.co/PkDvAn8BUX???? These close ups are killing me https://t.co/4BQo1CYh1jCan we talk about hwasa in onewe’s mv,,, she can step on me anytime she just needs to say the word https://t.co/4YP0qJfNlTThe only author I can trust is Rick Riordan and Rick Riordan only https://t.co/lHzd2ktvXu @eternaldroplets Nonaa beli bahan bahannya di mana? :( sama ada tutorial gitu ga sih aku pengen nyoba tapi ga tau gimana😭 @DraconisChantal SAME... pengen banget...😭 @Nonsense_teLLer They gotta let us out,,,,, tension di twitter tyda pernah setinggi ini🙃Teman teman yang suka posting screenshot animal crossing new horizon, kalau bisa ditahan dulu ya Banyak orang yang… https://t.co/qjMhzdSkJNYou and your mom literally live in your wife’s house. She bought things with her own money yet you still have the n… https://t.co/r1633CygoO @goaweygo Tbh what can we expect from korean fansites tho😭 suka banget mutihin sama over blur😔 yang nggak kayak git… https://t.co/xakNa9HuZk @the1975party HDHDJDKDK FUN SIZED PEEPS SOLIDARITY @sagittariruth CANTIK BANGET AS ALWAYS🥺🥺🥺157 cm fun sized people unite😳🥺 https://t.co/3AXkmvBrBw https://t.co/BZNe8OpEZi @naggetbabi I DESPISE THIS ISTG JAN @tinysriasih HUH...👁👄👁
4/2
2020
@creamblushi Tiap jam tiap menit tiap detik siap untuk photoshoot karena sudah cantik dari sananya @Nonsense_teLLer Ga keliatan kalo dah 30 taun😭😭Thank you april mop day and fansites for giving us peasants these hq pics of ireneIrene’s visual is on a whole another level of beautiful https://t.co/FeUZQrUZfk @sagittariruth GA TAU JUGA😭😭😭 Misteri siapa Eddy Pramono sampai tahun ini belum bisa terpecahkan🙃🙃Eddy Pramono kira kira ikut Battle of Hogwarts g y https://t.co/jpMzi4oKrB @creamblushi you secretly own netflix huh🤭 @Dyanasthasia AKU KIRA BENERAN LHO TERNYATA😭😭😭😭Mamma mia is a whole damn cgi lie i wish i can unlearn this knowledge https://t.co/T5SfRnRJOo @yoonglesjm AHdjdjdkdl he’s obsessed OBSESSEDHarry wrote the book himself wbk https://t.co/yllRTuBmuZ @franqipani I ADORE YOUUU SO MUCH😭😭Bengong aja cantik bingung w😭 https://t.co/aaKNMc1ds9
4/1
2020
@guleayam I WISH??????????? 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭HOLD TF UP SHES SO PRETTY HERE????? thank you fansites april mop tradition for providing new pics😭😭😭 https://t.co/dCOsVXZ5X8 @yoonglesjm SAME LUCU BANGET🥺 @zonaindiemie TYDA SEPENUHNYA BENAR😡😡😡😡Damn ma what happened in 1991 https://t.co/0xer7TTiGS @aexetic WKWKWK DM FRA DM @zonaindiemie APASIH RIN😭😭😭😭AKU BARU LIAT INI😭😭😭😭😭😭😭 @PurpleCaliSkies FINALLY soft content on my tl🥰🥰🥰🥰🥰🥰 long last ya arika!!! @hodarte Is it.... o*t of th* wo*ds.... @zonaindiemie tolong pls tahan kehausanTwo types of fan featuring me and karina nadhirah https://t.co/klvl1P1cJ0MA’AM EYE- DONT ATTACK ME LIKE THIS https://t.co/MM8LA2tBVB @zonaindiemie GAKGusti Kanjeng Ratu https://t.co/16c7vGbzHV @Nonsense_teLLer Makanya belakangan ga mau beropini dulu bisa bisa dijadiin pelampiasan kemarahan netizen kalo sala… https://t.co/hNTKkFTFxxQuarantine day ?? and the tension in twitter is getting higher everyone’s getting pissy at each other over everythi… https://t.co/WuP2S67Art @booboojan Me for the past 2 weeks @philipalbertt @Farhan_Fauzyy Ya ampun poji....@Farhan_Fauzyy @siddhimulja BANGSAT SIDDHI WKWKKWWK
3/31
2020
@DraconisChantal Tbh i believe that chinese kpop fans’ wealth if combined can end world hunger @Dyanasthasia Chinese fans are really on a whole another level🙃 @Dyanasthasia ALL I CAN THINK ABOUT SEEING THE PICS OF THE GIFTS IS... IM BROKE🙃HOW RICH CAN A PERSON BE?? They gave her jewelries clothes shoes perfumes bags from high end brands (Prada, Chanel,… https://t.co/RIna7A32K5Anjir syok ngeliat list kado dari penggemar China buat Solar🙃🙃🙃🙃🙃😭😭😭😭😭😭😭Whoever has the idea to make that coronavirus power balance shit and manipulating people’s panic to gain cash..... choke🤡 @elmojanuar maaf gimanaMan quarantine day ?? and indo kpop stans really be debating about idols’ sexuality when it’s none of their business at all😭😭😭😭😭😭😭😭 @creamblushi YOURE SO PRETTY EYE😭😭😭 im planning to dye my hair later this week i hope the result as nice as yours🥺but she posted for 4 days straight eye- what’s happening........ i really didn’t expect her to be this active but at the same time i’m glad😭she’s: baby https://t.co/4YRileC80T
3/30
2020
LANJUT BESOK YA GUYS I PROMISE HSHDJKDL🥺✌️ @lilcatgoesmeow HSHDJKDSK aku juga sebenernya masih bingung tapi kayaknya... dami? Atau yoohyeon... EMANG SEMUANYA… https://t.co/BzkYz5p9iE @lilcatgoesmeow HSJDJDKD siapa biasmu!!!🥺 @lilcatgoesmeow UTIK WKWKWKKWKWKWKWK aku masih new stan tapi seneng banget denger lagu sama liat mereka perform🥺🥺🥺🥺🥺 @stankyfaggie @depressionbery Ok this conversation stops Here @stankyfaggie I THOUGHT IT WAS THE ONE WHO YOU MENTIONED HJSJDJDK SORRY YASSU😭😭 @depressionbery @NathPribady Skripsi distancing @stankyfaggie she’s 100% right @kontempelir periodical @woodIandlesbian - lesbians are stronger than god and cannot die - it’s a cute date until the fucking cops show up… https://t.co/MIY9Vqc6TC @elmojanuar Selesai nonton karantina pun selesai mo @XXNZR__ - when it’s only you and your cult friends you don’t get good at anything - please end my suffering pt 2 - What Was I Thinking? @risolmayonnaise - Hardcore Hand Holding - Fluff like a concerning high amount of fluff in a good way - Oh Shit Feelings, what to do???? @notnorgaard - changed some shit after spending three years in a state of emotional growth - they’re horny but lik… https://t.co/8FNqEUljIE @guleayam - Looking Canon Dead In The Eye Before You Murder It - we out here suffering yee haw - i wrote this bitch in comic sans @gendissw 🌞 @yoonglesjm I REALLY HOLD MYSELF BACK TO ADD ANY KIND OF ‘H*rny’ TAG ISTG
3/29
2020

0