Sign in with Twitter

Username:

i read sing strum eat bake cook crochet sew dance and giggle・◡・ one man show-ing on @artbhitec

480 Following   8,487 Followers   21,063 Tweets

Joined Twitter 6/29/12


@luthfilik Iyaa beda😆 @kantorpoIisi LOVE U KK AISY:* @zozizzolo WKJEJW IYA IJOO kalo knit tuh yang pake 2 tools kayak sumpit kalo crochet 1 hook ajah^_____^ BUT IT’S OK… https://t.co/4oL6DWsUxBmight learn how to knit someday but for now i crochet and crochet only🤓6 friends tagged/sent me this tweet today and it's very cute of them…. what's cuter is i don’t even knit HAHAHAGGAG https://t.co/1N48ixlfQz @zozizzolo @convomf WKEJWKKW @milkiopresto @convomf WKEJKW YEA 😎🥲🥲 @iConskuy @convomf Yes 🙏🏼 @jarangdiluaran Makasihh🥰 hahaha iya sering dimiripin Da Mi, Lee Hi, atau ga Suzuka :”)The cat selfies under this tweet so true
1/16
2022
@sabiloel Our self esteem were wild🤌🏼 @a24filmss 🥶 https://t.co/XB9Gd3Fow6 @tippygulugulu Ini yang pengen km pukul kemarin >:( @allebaimm Yaampuuun😂 emang maluuuu pas gede baru nyadar bahwa tontonan/lagu masa kecil banyak yg jorok😅 @jentjenjen Anak bontot cemong nakal @cachaalatte YEAA!!!🐈👧🏻 @coochiengg AZUU iya lucu kan cemong <33 @davirdhi Anak kandung @v3gana HEHEHEH udah gede banget ini anak Bu Sarah! >:)https://t.co/xqIBMheWfW @inibicek KEPIKIRAN GAK SIHH ternyata there’s a high chance kita berak serentakI was as hot as them in my headOk speaking of Sistar, i had a huge crush on them when i was 11 but i kinda knew that they’re too hot too sexy for… https://t.co/MKWjf6TMXA
1/15
2022
@fiyarzky Pernah gasiii yg di sekolah lagi pelajaran Bu Pudding trus pada turun WKKWKWFuuuuuunThe amount of people who were pooping right when the earthquake started makes me think about how often do we poop simultaneously"Our Cat Bambang is a Survivor" https://t.co/dpnwRyBg3O *story in the description* earnings from this piece will b… https://t.co/IzQ4psTONL
Retweeted by ebi @Alix0s BANGBANGGG😢♥️♥️ you’re one tough chonky cat i love youuuuuuu sehat2 yaa😢♥️♥️♥️Hi guys! If you can, please check out @Alix0s ’s tezos art. The proceeds are going to take care of Mr. BamBang’s ve… https://t.co/dgZ8UrWkDd
Retweeted by ebi @thisaintsheyt My heart breaks for u Nadine😢😢😢😢 berdukacita Nadine dan keluarga….. and rest easy Abo🤍
1/14
2022
I am 100% sure if that lady had attacked a woman breastfeeding her kid these weirdos would have not said a word. Th… https://t.co/MHY47VeHBj
Retweeted by ebi @mahdinosaur WJEHKWKW MAHDI If his hair wasn’t that lepek and his neck wasn’t that godek maybe i would consider @Win7Ra WKWKKW lagi kesel @ashahahehe gregetan ga sih Sha yaAllah @voguebaal YESS @gingerquaint 😎😎😂 @salshaindr WKWJRWE betul keramas nd sincere apology version😎
1/13
2022
@PiperCharmed24 “a yeah a yeah nyenye erm yea nyenye” 😩😩 @Aierjino 😌🤌🏼 @chuerrybombs 😌😌 @dessyayni Gregetaaaannnn @nandopee Minta dikeramazinnnnn @strayselling Dom jakartaa bisa syopi free ongkir, pilih benefit juga boleh https://t.co/ftgNcC9O9Uhttps://t.co/DiYn9aEzsf https://t.co/2WjZ8O0UM5 @c0uwnt For u kanannnnnnMentemen kalo di Bali jangan lupa mampir ke Toko Bukunya Pak Made di daerah Seminyak yaaa✨ Pak Made kena dampak pan… https://t.co/6QiHV1ebQd
Retweeted by ebi @strayselling Ada double sided Hyunjin, framed pc Bang Chan Lino Felix Changbin Han jugaa https://t.co/ftgNcC9O9U @folkwhore__ And who the hell stands up for ARDHITO really? Even if they do, are they the same person with the one… https://t.co/FYSBLXsoJU @strayselling https://t.co/ftgNcC9O9U @strayselling Iniii sama ada framed pc noeasy juga https://t.co/O8vw7rBmYt https://t.co/xhFuCWYemO @strayselling https://t.co/O8vw7rBmYt inii hihi https://t.co/Fs5VDn2ggK @SKELETALE OHIYAYA that’s even better!!👀 Might try using that feature next time @strayselling Aku adaaa https://t.co/T6HOkAhUzS @AnjgHuaha Yeah! take a note this is how!!!!✍🏼✍🏼 @fadhilstopit “YEAH dw im one of your buyers!!” https://t.co/f0KT4DodOP @strayselling https://t.co/T6HOkAhUzSjust ordered starbucks via grabfood just so i could get 30% off and then brought them to the actual offline starbucks @closetowhy Maksudkuu berarti bisa aja cuma tulisan doang dong, nggak beneran dipastikan semua driver sudah vaksin… https://t.co/gPvHVEcLZ0 @closetowhy Hah… setiap pesen grabcar/grabbike pasti ada tulisan “your driver has been vaccinated” gitu gak sih… ap… https://t.co/ZoD3K756a7 @jjjjeremih Udah di sini malah HAHAHLoving my @Alix0s bag a little bit too much<33 https://t.co/tlUV1SxOk0
1/12
2022
@idkwhatmyusnis Nah and im not a genshin girl neither i just love jypeYes https://t.co/9uXY5cm7X6
1/11
2022
@666rainless HAHAHA gapapa I’ll get used to it Badger🙏🏼 @Win7Ra HAHAH iya di sini kalo panas ya nyelekit banget, kalo dingin ya suka ekstrem…. It’s really inconvenient but… https://t.co/8kobj7PLkT @Fankeshi Iyaa @i6tweets Other than extra trash cans i think this place might need an air purifier in every corner😔 @kantorpoIisi NAH IYAA @kantorpoIisi ALERGIII WKRHWJWKE gatau alergi apa specifically tapi selalu dateng kalo lagi cuaca dingin di Bekasi…… https://t.co/jwFIidwXn2 @Canurboyfie Iya hahaha kelopak matanya bengkak dan gatel🥲 kalo pagi biasanya ilang sihKarena kayak gini terus tiap balik ke sini?????I think im allergic to Bekasi🥲 https://t.co/DMguG0n9By @jentjenjen Kalo itu cicak im blocking u Sekarnita😀😀😀😀😀😀😀😀😃😃😃😃
1/10
2022
@mediterariaa_ Beatrice quarterss! @alingska Shopee Ingkaaa! Merk softies trus patch koalanya freshcare 😙😙♥️ @theflazzzh Abis dong @666rainless Aeoon @pantekanthropus Burning in ramen drowning in the flame @envidrovie Asli jaktimGede banget https://t.co/X7q6LKwKeQ
1/9
2022
Bang Christopher Chan why why do u have to live so far away from me why can’t i reach you how come you’re not my man https://t.co/0vu3MDkaca @rmcherrie AMIIIN SECEPATNYAA semangat Putrii♥️ @mahdinosaur No but u deserve it really…. Sweet voice u got there Mahdi, esp on that vid😎 @lgabyt But you DO look hot wearing glasses……. @antipadan 🤩😉 @luthfilik Iyaya… @junejunno THANKYOUU! 😉 @thestorykids Ganteng banget dah lu bujubunengJk it’s just………… chicken is so so good………. but yeah im slowly decreasing my meat intake semoga bisa amin🐥🐥🐥🐥🐥Can we um yknow… not consider chicken as a meat product so i can be a vegetarian who eats chickenCLEARANCE SALE JOHNNY NCT127 PC💥💥 wts lfb / help rt Johnny & Taeil Photocard Prices as shown below 🐣 ☁️all in goo… https://t.co/i8CmTO46ZJ
Retweeted by ebi
1/8
2022
@fairygothm0m Jeki kayak Jodiiii suka meletttt https://t.co/nYk3Hl5CfH @hwangmeda @mirroredbalI AWHEHRHWH LUCU BANGET @Aierjino Yea we cute cute!!Haihaii I'm selling my tablet! It's a Huawei Matepad 10.4 Wifi Only. umurnya kurang dari 1 tahun, specifications ca… https://t.co/82SjRmDDmf
Retweeted by ebi @kittygalisback HIHI IYA HEBOH BANGET MEREKA mana minta ulang mulu @Alimuktie Udah dong🙏🏼 @fiyarzky Dia gak aku ajak foto dan gak di ruangan 👍🏼 huft aku takut bgt sama dia….Though i hate one of them (nggak ada di foto sih) but yea still not gonna let that creepy stinky man ruin my week >:(Seminggu ini ditempatin di pabrik, gaada intern lain gaada ibu2, pokoknya isinya bapak2 sepabrik trus awalnya kayak… https://t.co/pNveImQttd
1/7
2022

0