Sign in with Twitter

Username:

#LifeGoesOn ๐ŸŽถ @chroniclea3 Magic Shop โœจ

when you're with me, it's the only time you're not the strangest person in the room. So go ahead, get weird with me. @ScreenSaversID ๐ŸŽง ๐Ÿ’ฃ A proud ์•„๋ฏธ x ๋ชจ์•„ ๐ŸŽถ

1,342 Following   12,172 Followers   156,750 Tweets

Joined Twitter 5/15/09


๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ https://t.co/aY9tPLx5by๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ https://t.co/F8O1JVfXC7update: sergey kosenko is being deported. Indo netizens are working harder than priti patel https://t.co/CyZtG5UNoR
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถYOOOOOO @EVANGGALA!!!! https://t.co/eWalBhR5TEUndefeated. The internet...๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ญ https://t.co/eFKJuXNt4w
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถI am only going to say this once: the Simpsons has been going for 32 years. There are bound to be coincidences. https://t.co/E02O3LRuBm
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ https://t.co/7i3gChvWceHappy Inauguration I made you a zaydie Bernie sitting patiently in his folding chair transparent PNGโ€ฆ https://t.co/cgi0vp71AO
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถI am *so excited* for the new season of UNHhhh https://t.co/PzkmgSTydY
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ3 beautiful models stand before me but I only have one photo in my hands https://t.co/AVl4BZSFEp
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถwhy did i make this? who knows https://t.co/VEN5aaXP8I
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถAND I OOP https://t.co/D1rswl7PlbKasus udah mau ke-60rb tapi dari awal sampe sekarang masih kecatet detail aja kaya begini. Ini emang bukti tracingโ€ฆ https://t.co/tKCiDmh0EN
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถI love this song of legends supporting legends ๐Ÿ˜๐Ÿ’œ https://t.co/F5vZGV5L5iI had to https://t.co/9IRLw4N11m
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ๐Ÿงค https://t.co/nOL08Cm0MN https://t.co/scvqXIbNly
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @fxmario taiiii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ Opa Bernie cepet bgt jd meme https://t.co/cbuOclFDi2Queen shit ๐Ÿ‘‘ https://t.co/tYGg4ugs8N @cicirossy PANUTANQUUUUHSHDHSHDH KENAPA SIH ๐Ÿ˜‚ cc @hsekaradi https://t.co/FUV3l9PCeuhttps://t.co/RQpcsm9So4 https://t.co/AcgadwmrGgWhenever I think of Kelly Rowland I also think of Microsoft excel.
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถIโ€™m just here to help. ๐Ÿคท๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ #wediditJoe https://t.co/n7KPjClnKv
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถCuma mau kasih tau, udah nyoba 2 jenis ayam yang mereka jual, dan rasanya enak. Bumbu pas ga lebay, daging juga sanโ€ฆ https://t.co/UKGUIAkXNs
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @sofiesyarief WAAH SINGKONG KEJU ๐Ÿ˜ tandain dulu~ makasiii infonyaaa @didut memang ya manusya tiada yg sempurna... udah cakep tajir cem Kelly pun masih ajeee mau dikadalin lakik toxicโ€ฆ https://t.co/MF1gl18YtUDengarlah apa kata Mamah Anna โฃ๏ธ https://t.co/LrqMzwDRqv
1/21
2021
From Gab to Parler, our QAnon correspondent has documented the cultish behavior and unreal theories of the easily dโ€ฆ https://t.co/fMmSky4PzU
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถOh my God, the literacy. The adult vocabulary. The complete sentences. The elevation of semi-colons over exclamatioโ€ฆ https://t.co/CBJRVnEFBL
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @journalin duh kalo lg ga pandemi mah semakin lancar ini mereka melenggang di sana ๐ŸฅฒTernyata Momala jg ARMY jalur pandemi wqwqwqAzeeeekkkkk ๐Ÿ’œ https://t.co/E8179DfopXHalloween Kills, 2021: New stills depict Michael Myers in front of the burning wreckage of Laurie Strodeโ€™s home. https://t.co/h03aJptCo6
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถMy cat when JLo broke into โ€œLetโ€™s get Loudโ€ ๐Ÿ˜‚ https://t.co/HemrhcnFGU
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถSame energy โœจ https://t.co/rlRqZY2P7N https://t.co/c0ciU7stNgThis Veep reboot already looks promising than the Selina Meyer one.
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @doggudoggu well~~~~ https://t.co/x9jxDb8YCp @doggudoggu literally jumped on the plane..... to (((florida))) ๐Ÿ˜‚ https://t.co/4kIcQrg30uI'M SCREAMING ASDHDHDJD https://t.co/d0mkwT2UQ9 @NitaSellya tapi backstory pas punya anak tu kesian jg sih... cuma resek aja kalo lg sok kompetitif ama anna... unprovoked?? ๐Ÿคฃ @torantula '... diracuni pemahaman spt gender non binary etc' literally ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต pop culture: https://t.co/AE3dswRC0O @NitaSellya and christine has the audacity wanted to topple her throne ๐Ÿคก not even on the same levellll bijjjjj @torantula i can never understand knp akun pp gitu tapi....ya gitu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ƒ ngerti kan yah... anu... kultur yg di anu malโ€ฆ https://t.co/4sJ59DC8ka @NitaSellya MAMA ANNAAAA ADOPSI AKUUUUUUU ๐Ÿฅบ๐Ÿ’Œ https://t.co/41KO7nPRLi๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ’ฏ https://t.co/eGRn0omqpS2020 brought us Joe Exotic. 2021 has gifted us with Anna Shay. It is now clear to me 2021 is going to be amazing.โ€ฆ https://t.co/hkzEpVfrdH
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถCongratulations to my friend, President @JoeBiden! This is your time. https://t.co/LXzxGnBAfz
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @NitaSellya well i mean she's not wrong tho apalah berharap terlalu banyak sama 4p4r4t lokal ๐Ÿ˜Œ langsung sompralin aโ€ฆ https://t.co/oXPb3BX5lo @bowdat ih samaaa apalagi di kampungnya jg udah mulai banyak yg goblok2in dia ๐Ÿคฃ mang enakY these dumbasses never learned. Ya halo @ditjen_imigrasi gosa nunggu viral dulu kali ye https://t.co/G6XVe44k83 @bowdat ya mirip mirip kyk mba yg baru dideportasi, terlalu serakah = oversharing jumawa = ujungnya rugi bandar ๐Ÿ˜ฌ @cicirossy mamih mewakili vokal rakyat jelata ci ๐Ÿ˜ŒThe perfect sweater doesnโ€™t exi- https://t.co/A6z49JaZac
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถuser twitter yang sebenarnya : https://t.co/Lv0FLyYn7u
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถThe mittens ๐Ÿฅบ https://t.co/bTQlRHID8WThe belttttttt is servingggggg https://t.co/8uoD26VtGwHSHDHSHSHHDHD valid ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘๏ธ https://t.co/RcQA0DogvpMy wish in 2021 is to see you. 2020 was enough. - RM #NAMJOON #btsfa #btsfanart https://t.co/54z2tq1Q7L
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถfolks we are back to Dijon mustard and tan suit level scandals https://t.co/9iMPzgQlef
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถThe level of pettiness we all need ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ https://t.co/jIWroWR6O4Joe Biden will sign up to 17 executive orders after he is sworn in as president, say aides, including orders to:โ€ฆ https://t.co/fiHOWk239y
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @bowdat @glennmars @alderina soalnya baru aja bahas yg sama di bilik sebelah https://t.co/DpcdNZty81Teal mask and gloves too! ๐Ÿ˜ https://t.co/wqpDZw3zUA @escoaloplop @cicirossy tandain duluuu @bowdat ๐Ÿ‘๏ธ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘๏ธ @esya7 pspspspsps DM ๐Ÿ‘€Weโ€™re waiting for Kaijus to emerge from the south, anyone wants to make a bet about it? https://t.co/86WF9VYyAS
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @escoaloplop @cicirossy waiya juga, biasanya itu lolos buat int'l transaction yah, soalnya di weverse jg bisa kaloโ€ฆ https://t.co/4p6BU1U59fThe Glass Slipper Gown by Lirika Matoshi https://t.co/tjfITA17RH
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @cicirossy dooh ribet yak... mau ngasih duit dipersulit ๐Ÿ™ƒ @katadochi kyknya banyak yg ngakalin, kemarenan banyak yg ntn WW 2 soalnye (gatau jg si dari mana ya ๐Ÿ˜) @viscverity beda euyy @cicirossy ga sesimple sh*dder kemaren?Duh lg tergoda buat subscribe hbo max juga ini ๐Ÿค” https://t.co/x1r23Q4XqRThe thread below shows the exhibition at the National Museum of Contemporary History in Seoul. You can see @BTS_twtโ€ฆ https://t.co/l574zVWSVs
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @justcecile yg ngebego2in banyak juga ahahahahaKasus mba Gray udah jd template di sono ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ semoga ada yg compile best template nyinyir๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ https://t.co/Kbw4lFbDdg((((((to florida)))))))) https://t.co/zEugnaRl8C @ustadchen mood https://t.co/gsvyzpJsAp @nabun ((mengedukasi publik)) ceunah.... wkwkwk https://t.co/fejowA7v89The โœจ gโ‚bแตคโ‚œ โ‚‘โ‚™โ‚‘แตฃgy โœจ is strong with this one https://t.co/ldSCjVuhaNWabah ini sudah lebih dr 10 bulan di Indonesia tp pendekatan komunikasi krisis Satgas masih sama: downplaying spy mโ€ฆ https://t.co/EbZMvEm6Eq
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถWeehhh docu series Netflix yg baru kece nih, SPYCRAFT, bahas teknik2 spionase ๐Ÿง Season 1 ada 8 episode #nowstreaming https://t.co/PXD5Y8uEJs๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ Thank you ๐Ÿ’œ https://t.co/T6QkO2tF0DToo cute ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป https://t.co/3nCZo2SY3B https://t.co/toiUbDFmjBWell.. didnโ€™t want to say I told you ๐Ÿ˜Š https://t.co/QvOmBZZrUL
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @arshann https://t.co/PBUW0c9bzlya yesus follower 12 doang aja ada yang bangsat seorang, gimana yang fanbase gede senegara / sedunia https://t.co/ouWaHkSbyx
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @JakaAdy dan bener jg kata elo, biasanya yg golongan bau tuh sebenernya sedikit, cuma paling gabut berisik di socmeโ€ฆ https://t.co/xIsLjWHy02 @JakaAdy kalo di fandom gw sekarang challengenya siklus yg berulang: gelombang fans baru, masih berapi2 > lalu gampโ€ฆ https://t.co/GXzAbJM1BhLV terinspirasi cupsleeve event https://t.co/lKIDvxuucl
Retweeted by #LifeGoesOn ๐ŸŽถ @bapakguru @twittibeth iya, baca jg komen ini kemaren. Emang aktivis ngablu dari sononya, percuma didebat jg kyk ngomong sama tembok ๐Ÿคฃ๐Ÿ’€ @germarama i mean if she's really trying THAT hard to be an 'influencer',... there u go ๐Ÿ’… https://t.co/jxpmkzmSLm @JakaAdy duh ini bgt ๐Ÿ˜… suka sakit kepala gw jg kalo semua yg toxic dipikirin/diomelin apalagi kalo cakupannya sedunโ€ฆ https://t.co/D3IlTGC7mb @doggudoggu keselek bacanya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Relatable lvl double chin https://t.co/hA8Wjh1aJF @twittibeth Sementara si tariq masih aja ngotot. Aktivis dongo ๐Ÿ’€
1/20
2021

0