Sign in with Twitter

Username:

kind words cost nothing

9,649 Following   10,849 Followers   13,115 Tweets

Joined Twitter 1/10/17


@xixixisasa bodrex
9/20
2022
@qardust apa @imnotclear_ apa @volltia kayak aku @ginidehdil suatu kebanggaan @hisweetyys sp @qorneto capcipcup aja @sxayng udah waktunya @madebydin hi @inoneeeeee hi @caadoingthings salah @qorneto trex @hiimayyyy hi @velvetkisseu9 salah makan gaKnow your worth, jangan pernah ngemis ke cowo kecuali cowo nya fiksi sama kpop
Retweeted by 𝑻𝒊𝒇𝒂𝒏𝒚. @sugarrfd pagi @fisanandaa ga @urrwaifu belum @capekreallife pagi
9/18
2022
@candabeby hbd ya @Haysallsa ada @heiifreak_ yuk @dindudidam 7 @convomfs 🧎 @chijck setuju @MYunus87195293 ga @ginidehdil anjay @cvmiwiww gtau @convomfs a kan @xcoffeegurl ga @rifkirashit gmau @rokoknyamild iya @addictedical kosong @unhxppyperson bener @icecryim lucu bgt?! @bnxxna bener @inimawarrr_ turu @matchalovee udah malem @sjhvykhj tugas ku mau? @nicetryreff ke alfa @inpainnnnnnnn seru @mlbbfess ikut @asdcvbii29 hi @wripzzz rasa taro ya @wdmgrl stuju @geprekbusan gemss @pbrooklynbaby kamu juga cari @nurulafrnt gaa @fisanandaa sp tu @isntdap morning @kuro_matcha69 pagi @rndmpeo_ piwiken mpus @dilaaadilo lewat @addictedical gmorn
9/17
2022
@letstrydude terang @malikaajjah aku @heiifreak_ hi @sukafishroll turu @fisanandaa cung @jeccacake nay
9/16
2022
@ChizzCakeee turu aja @heiifreak_ hi @jeccacake beli dimana @xixixisasa met bobo @velvetkisseu9 iyaa @luvyouara bayar yh @goofiestitch hi @stargzie apa @sukafishroll rill @ozazil__ ditenun @convomfs @chtre juseyo 🤍 @isntdap pagi @jennielovvi pagii @shesdey bank @kuro_matcha69 pake air mendidih
9/15
2022
@pbrooklynbaby hi @xixixisasa aku belum 😠 @alfinasofianaa pagi @gieeesecret happy birthday cantik 💖🤍 @reinkarnass coba aja @freakydumbyy cilok @hisweetyys smngaat @dmpieszz kenapa @velvetkisseu9 emng @semijamet belum @velvetkisseu9 affh iyh
9/14
2022
@rizeuka ga usah cinta"an 👍🏻 @isntdap sama @convomfs so good 🤩 @qorneto coba lagi @dmpieszz gaaa @sweetqloss panggil rara @izamoreww kasian @lucxifvrz haa @baduttkm ortu @chillyrequiem aneh bgd @eqielah cantiiii @ssahhey gaaa @zeinclnya_ lupa 🤔 @xixixisasa 1111
9/13
2022

0