Sign in with Twitter

Username:

Claartje @claartje13 Amersfoort-Netherlands

Web/image editor, photography, graphic design, animals, drinks, hard work, France, Donald Duck, no kids, Achmea, wine including SWEN1

1,187 Following   1,279 Followers   114,009 Tweets

Joined Twitter 11/12/08


@edoderoo Omdat ze gezien zijn. Geen twijfel mogelijk.De hangjeugd hier heeft een nieuwe hobby: auto’s in de fik steken. Elke nacht. Dood en doodziek word ik van dat rotvolk.Hoi.
12/1
2020
Funda. Altijd een feest. https://t.co/RKnlSZH4xN
11/30
2020
@eetschrijver Och jee ja dan is het noodzaak zelfs! Proost
11/29
2020
Hoi.
11/28
2020
@sterestherster Haha, ja het is koud maar ik houd daar wel van @sterestherster Heerlijk, altijd!Het voordeel van dit weer, als je buiten zit; je hoeft niet steeds naar de koelkast om wijn bij te vullen, je neemt… https://t.co/s3OUQfW6eKJa joh, doe ik ook dagelijks, in mijn paardrijbroek op een biljart gaan zitten. https://t.co/aPPamudqMy @BoswachterTim Ik zou pvdb doen! (Partij van de Boswachters) @roosvanvugt Wat fijn voor jou, blij dat te horen! @roosvanvugt Was om 3 uur wakker maar dat is normaal. Even zien hoe ik de dag doorkom. Hoe is het met jou, bevalt… https://t.co/YVcqWYcrum
11/27
2020
@A_mieke Wat een ongelooflijk leuk compliment!En daar zit je dan. https://t.co/XEPUtO0UFvBizar. Straks dus paard inslapen, En omdat er een ziekte onder koeien heerst mag de dode dieren ophaaldienst het te… https://t.co/tKykaJ2FL9Hoi.
11/26
2020
https://t.co/PkVNUi2SXF @dim Ik vind hond nog erger wAnt die sliep in bed en ging overal mee heen. Maar dit is ook GVD:(Raad eens wie er net een emmer bosbessen liet vallen in de supermarktFb doet mij reclame voor kattenvoer. U weet... @dim Vreselijk moeilijk hè:(Ik moet morgen een paard laten inslapen en heb al 3 nachten helemaal niet geslapen. Voelt als een enorme kater.Hoi
11/25
2020
Delicieux!. Tres tres bon vin! Wine from Domaine Coffinet-Duvernay via @Vivino app: https://t.co/HbW8QpcP3lDoen, is tof! https://t.co/rTNttajd30 @rickmaresch @dutchcowboys Inderdaad, superhandig ◡̈Hiephiep voor @San87 want jarig! @eetschrijver Hé gats GJ dat klinkt niet fijn en als ik dan de foto van je ‘ontbijt’ zie dat helpt ook niet. Sterkte! @rickmaresch @dutchcowboys Tot 15 november heeeee wat jammer te veel wijn gedronken dus ben te laat @rickmaresch @dutchcowboys Oh wauw, dat is inderdaad op mijn lijf geschreven!
11/24
2020
@E_mercenary scherp :) @annelouverboon :( scheiden lijkt me de hel @annelouverboon 2 maandennterug, het voelt alsof er nu + 15 bij zijn https://t.co/1igwhTs1qf3 jaar terug Dat lukt nooit meer zo slank te worden. En blijven, vooral https://t.co/KXFn0KwWQdBij de kiosk op station Zwolle zit een grote dikke kraai voor de deur. Iemand wilde naar binnen en werd door de Cas… https://t.co/uYESIrsPzj @vic23 Het koetshuis volstaat al voor mij. Er is zelfs room for a pony. @FoskedeWolf @eetschrijver Ik weet er helaas alles van, maar hè begrip voor het beleidBij Isala Zwolle krijg je dus een ‘screening’. Hartstikke leuk en zo. Maar geen koffie. Dat doet pijn. @eetschrijver Oja ik mocht toen zelfs geen bloemen en post ontvangen! Zo stom! @FoskedeWolf @eetschrijver Tja dat kan nu echt niet natuurlijk, als er geen ‘noodzaak’ is. @eetschrijver Verpleegkundigen gezien. Hele bizarre gewaarwording die week. Lang leve Skype etc @eetschrijver Ik lag tijdens de eerste golf, toen mocht J niet eens mee naar binnen en werd ik aan mijn lot overgel… https://t.co/1sXkfoqEfN @chantalcoolsma Ja, een sterfgeval is strikt genomen, daar valt niet over te twijfelen. @eetschrijver J kookte voor mij in maart, en gaf het af aan de vrijwilligers die het naar mijn kamer brachten. Inclusief pannen en bestek ◡̈ @chantalcoolsma Sterfgeval @eetschrijver Jeetje, schrik er van! Fijn dat het ergste is uitgesloten, heel veel sterkte! @mrsscheerder @A_mieke Ik zou @A_mieke ook plat knuffelen hoor ◡̈ @eetschrijver Ho even ik heb iets gemist en kan het niet terugvinden! Ben je ‘ok’?Handjapjes. Mag je dan wel gewoon in je hand niezen? https://t.co/Bhd5GCSUnA @vic23 ik stond al niet zo goed op vanochtend D en dit maakt het erger. Doodeng. @paulberghege Ja het is lekker!Hoi.
11/23
2020
@sterestherster @vivino Zeker, bij de lunch! En ja late lunch maar zit wel vanaf 14 uur aan de wijn @Hugefourtytwo helpt dit? https://t.co/GLFxk6Y1qZCheck out this wine. I scanned it with the @Vivino app: https://t.co/TLEiXRhEye @paulberghege @annelouverboon @volkskrant Och ja dat is inderdaad keihard waar @annelouverboon @volkskrant Hee ja goeie vraag! Mss zijn zij meer vatbaar?
11/21
2020
Goeie kop @volkskrant, als dat zo zou zijn kunnen we beter met z’n allen sterven nu. Kabinet: vaccins voor 3,5 Nede… https://t.co/yfXW2HJQSS @puchrocker 2Ik was bij een van de paarden die op een boerderij staat. Groette de boer die met zijn werknemers in de stal liep.… https://t.co/hqAiUcwUAx @prekeelb ◡̈Ik geloof dat ik beter een overdekte vogelvoederplek maak in de tuin. Dit is natuurlijk wel erg klein voor een gras… https://t.co/QjsZZwhDml @petermid Gelukkig niet maar ooooh wat moest ik lachen @Hugefourtytwo Hahahahahah Huge◡̈ @MrScheerder Goed hè◡̈ @sterestherster Hahahaha ik wíst dat jij ging stuiteren◡̈Ik moest enorm lachen. https://t.co/ioDHzoADlQ @Escovan Dank, en hetzelfde◡̈Hoi.
11/20
2020
Ik voelde me net even heel vip. Bij de Apple store mocht ik eerst mijn handen desinfecteren achter het touwtje, waa… https://t.co/nz7Q1OZHUy @Escovan Ik snap je helemaal, mijn leven lang al slecht instelbare diabeet en afgelopen maart een herseninfarct er… https://t.co/XfHzzxLgfZ @DeSubski Van alles aan dingen om actief te blijven zoals fitness plastic tot en met borrelnootjes voor bij de online borrel.Retweet this and I'll draw your profile pic https://t.co/BecCNB2UCo
Retweeted by Claartje @Heimerik Heel gaaf. Ik heb thuis een eco middel tegen slakken. Escar-Go. Vijf ik ook briljant.
11/19
2020
@wandadijkstra Dit is ‘m, hij heet Indy https://t.co/TOJkGXa5Tw @wandadijkstra Ik heb een havanezer oppashondje! @paulberghege Kom toevallig een lijstje tegen, ik heb ze allemaal al gezien https://t.co/ubV2HQmRFX @Kimstert77 Hebben wik destijds ook gedaan, wat een emoties @wandadijkstra Briard? @wandadijkstra Wat is het? @wandadijkstra Wat heerlijk!!! Knuffies terug! @paulberghege Ik kan ook de serie films van Q aanraden. Puntje van je stoel spannend. https://t.co/qTxFgjzaM2 @paulberghege @NetflixNL Ik ben fan van knäckebrot-series maar zelfs daarvan zijn er tegenwoordig slechte: https://t.co/BLCnQK8Edw @paulberghege @NetflixNL The lawyer al gekeken? @wandadijkstra Ik ben weinig online maar dat zal nu veranderen ◡̈ @wandadijkstra Dat zeg je niet even, dat je een hondje hebt! (Wat een snoetje) @rickmaresch Dat meen je niet... @paulberghege Vond ik iets beter en keek lekker weg. Zelfs dat in s2 niet, wat mij betreft.Undercover S2 nog niet gezien? Doe ook maar niet. Tenenkrommend slecht acteerwerk en een belachelijke verhaallijn.Hoi.
11/18
2020
Ik heb sinds half maart niet meer met de trein gereisd. Probeer nu iets te plannen voor over 2.5 week. Zelfs dát gaat al fout...
11/17
2020
Hoi.
11/16
2020
Groningen is tout plat.
11/14
2020
D’accord. Wine from Jean-Yves de Carlini via @Vivino app: https://t.co/sAQAR0krr0Oui. Wine from Jean-Yves de Carlini via @Vivino app: https://t.co/0W9Xkz74HPPeach citrus. Nice. Wine from Jean-Yves de Carlini via @Vivino app: https://t.co/jER5zuqczjSucre. Non. Wine from Jean-Yves de Carlini via @Vivino app: https://t.co/PJCZnnmxyH @DeSubski Gefeliciteerd mop!
11/13
2020
@mfierst Ik weet het ook niet, in okt was de edf rekening er maar verder...
11/12
2020

0