Sign in with Twitter

Username:

Claartje @claartje13 Amersfoort-Netherlands

Web/image editor, photography, graphic design, animals, drinks, hard work, France, Donald Duck, no kids, Achmea, wine including SWEN1

1,169 Following   1,293 Followers   112,485 Tweets

Joined Twitter 11/12/08


Komt dit omdat te veel mensen casa de papel kijken? https://t.co/wXaUlPzEWWOpletten #amersfoort bedoel ik https://t.co/z14EXu9FNoOpletten! https://t.co/M9llTj0yeoDe kat van mijn zus is sinds gisteravond vermist. Heel klote voor haar. Ik stuurde een appje en schreef ‘gelukkig i… https://t.co/fj0zJFMtnH
4/6
2020
Hoi. @rickmaresch @opfleurtweets Die is echt te leuk!
4/5
2020
@MisterEspresso Ik zit aan Max medicatie. Icm diabetes is het helaas een feit. @daniellehoek @Corine1963 Stukken beter want thuis! Er volgt nog een hoop gedoe maar hart en bloedvaten zijn ok. Al… https://t.co/AgQRShWpm7Hoi.
4/4
2020
@Glipto @73Barbara Of nog jam erbij. Van die lekkere Franse. @DeSubski Ik verveel me. En heb zenuwpijn en -uitval. En het zkh is een spookstad. Verder ok!Dinsdag werd mij -geheel onterecht- gemeld dat ik naar huis mocht. Ik vroeg J om nog wat kleding af te geven. Tre… https://t.co/CEPF5YDJb7 @Glipto @73Barbara Zoute boter en pindakaas er op! @Glipto @73Barbara Graag! Met pindakaas! @73Barbara Noop. Ik heb net mijn witte boterhammetje zonder korstjes naar binnen gewerkt◡̈ @vester71 Angry birds @73Barbara Hai!Hoi.
4/3
2020
@csippie Oh ik dacht een witte buik te zien. Kauwen maken ook veel stuk, en er zijn er veel te veel dus kom op natuur. @csippie Een sperwer? Heeft een ekster te pakken, niet erg want eksters mollen alles wat leuk is @A_mieke Ol vind het gezegend zo te zien @annelouverboon Dit wa soort puree geworden:( @A_mieke In het hermetisch afgesloten oergezellige meander :( @PeterVroegop Zenuwpijn en uitval:(Oh kut hij is er en schreeuwt de hele tent bij elkaar:(‘Naast je komt een jonge patiënt die nogal onrustig is. Er zijn mensen bij maar dan weet je dat.’ Help. @floriswouter Nee gelukkig niet dat zou een ramp zijn als hij me zoiets zou voorzetten!Bij deze zweer ik in mijn verder leven geen doperwt meer te eten. https://t.co/wbeN7szp62Rapapa rapapa. https://t.co/UTYNkFgo57 @MrScheerder Humus en 3 stukjes miniatuur komkommerAandoenlijk. https://t.co/2t5bstxk1C @annelouverboon Ja, maar beneden in de tent afgeven dus kan ‘m niet zien helaas. Ik vraag me nu af of ik hier mss mag laten bezorgen ook?!Wie haalt nou toch de korstjes van het brood. En waarom wit. Sorry, maar dit is echt… Ze noemen het ‘lunch’ trouw… https://t.co/8QaZ8KcA3UHoi, ook. Dat gaat gewoon door natuurlijk.Ik ga zo mijn eerste bubble sessie in. Geen idee wat me te wachten staat.
4/2
2020
@Glipto Zenuwpijnen en uitval @van_Hooijdonk Hahahahaha. In een vliegtuig is beter, echt @Glipto Ja:(En dit was echt duizend keer lekkerder en minder pap van dat van hier gisteren. Hoe lief is dat!Daarom kookte J thuis voor mij, gaf ie het beneden in de tent af en is het bij mij bezorgd. https://t.co/n7TfRCR90BHet eten hier is niet te doen. https://t.co/wnpep3P5RBWat een enorm zure 1-aprilgrap hèEn S6 van Suits is zwaar stom en overtrokken en voorspelbaar. Dan weet u dat ook.Goed. Nu de situatie veranderd is en alle grappen in mijn tl meer dan welkom zijn, hier een screenshotje van wa. https://t.co/Kd3K4ERpI3 @MrScheerder Wachten op uitslagen mri/echo en ct @MrScheerder Helaas, ja. Zenuwuitval en pijn. @SteveShd Omron 7. Online besteld. @SteveShd Hee dat lijkt dezelfde!Ze zijn, zonder het vooraf te melden, begonnen met ombouwen van mijn kamer naar IC/Corona-kamer. Als ik weg ben ko… https://t.co/XaEqlycfZfHoi.Mijn buurman trekt het liefst voor het slapen gaan een schone onderbroek aan zo hoor ik net.
4/1
2020
@gintonicmin hieperdepiep hoeraaaaa!
3/31
2020
@gotzekalsbeek En tabasco @suusruis https://t.co/yJcWCarSZHGember snijden en dan leuk in je oog hebben. Zeer nare combi. @SenolTapirdamaz Leuke ava heb je!Hoi.
3/30
2020
@gerardv Dit is als de top er af is bij ons https://t.co/5D9SDIeH0c @gerardv Aaaah ok nu snap ik ‘m! Wij hebben de basterd een maand of 4 nu, alles uitproberen, maar wat is het fantastisch! @gerardv Ik begrijp er niets van◡̈ @gerardv Heh wat heb jij er op liggen? Die ‘ring’?Basterd time. https://t.co/4ci59pvaRpKapot. https://t.co/PIYxyde24T @annelouverboon Heb daar iets over gelezen, maar weet het even niet meer..Hoi.
3/28
2020
@73Barbara Het was niet ‘Riet-waardig’ maar wel heel intens en mooi en warm… xx @73Barbara Ik doe mee, Absoluut! Heb je ook gekeken? @73Barbara Ja, mooie gedachte.Dat was heftig jongens. Mijn eerste live online uitvaart. Laat het asjeblieft ook de laatste zijn… Hartverscheurend. @dim Wederom dank! @JillFemke Dank je @73Barbara Houd vol! @jentldepentl Ik niet, ik ben hartstikke verslaafd. @JillFemke Nee dat doe ik niet, is niet aan mij. @JillFemke Over de brief? @dim Nog 1 vraag: de pot met eieren staat naast de deur. Is pas sinds paar dagen bewoond huisje. Kan hij die pot ve… https://t.co/9iEL0cr65Z @VincentWammes @PLUSsupermarkt Ah. Die heb ik gemist. @roosvanvugt Dat is echt lief! @vic23 Hahahaha zag je 2e tweet eerder. Machtig mooi. @CarolineBerkhof Oh wat leuk! @VincentWammes @PLUSsupermarkt Nou moe. Moedwillig? @dim Kijk, dat helpt. Dank. @dim qua eens: een vriend heeft er een met 8 eieren in een tuin pot. De eend blijft steeds lang weg en hij is bang… https://t.co/0tw1JEEurZ @vester71 En een gezicht bij de vester! Gefeliciteerd mooi huis!De jaarlijkse brief waarin je moet aangeven geen tv en radio te hebben in Frankrijk is er weer. Ik vind dat leuk. @JeroenvE Dat kan prima nu ik geen hond meer heb.Wel te verklaren want moest stoppen met die medicatieDe meting was schokkend trouwens https://t.co/NRYgdgVigC @annelouverboon Precies, het begon met my first Sony en daarna volgen meerdere merkenMy first bloeddrukmeter. Gadget. https://t.co/gQR24chv6tHoi.
3/27
2020
@E_mercenary Zo hee!!!! Knap hoor!Hoi. @E_mercenary Gaat het goed, merk je al dat je (conditie) verandert? @petermid Grumpy…
3/26
2020
De rijdende rechter vs grumpycat. Hoezo, grumpycat dood. https://t.co/5sugwvA2yqWel schrikken: Giel en Dinand zien in mijn tl.Gelukkig is er veel humor in mijn tl. @DeSubski En wat eten! @monasso Oooooh Ik, de naïeveling
3/25
2020

0