Sign in with Twitter

Username:

v s l i v y - on instagram | 2002

1,215 Following   18,293 Followers   1,005 Tweets

Joined Twitter 5/10/19


@astrolsky gue mau marah bgt @opulevi w jambak lu @halonanaa thankyou so much cantikk! @kamlihoe IKR LIKE sisca kohl is such a wonderful person!!! love her sm omgggg bismillah tanah 2 hektar @waIIahu kok tau bung @branputation @kamlihoe CIKARANGNIANS WTF HAHAHSKAHA IM WHEEZINg @medicaIiens MARRY ME @pandaxxpandaxx KEREN BGT VICKY @riverphhoenix felii <3 have a great day, gorgeous!! @haronamd ona, have a great day <3 @gewlud TTTTHANKYOU SWEETIE HAVE A NICE DAY @hwangsuniverse I LOVE U, ini bisa glowing karena abis cut-off banyak toxic people XD anw have a great day my love!!!🥺
4/20
2021
@hannyhxney SAYS U omg have a great day, pretty <3 @S405TIRAM i AM expensive🤩🥳 @pougyi @yinfutang kok km ga drop meme ky gini ke aku????anw, https://t.co/VeUWPwf4ki 😎 @meltlasagna @mandsterbate ya @urbbyblue ZAHRAAAA <33🥰 @iyaakuqueen hi thankyou pretty baby🥺 @itxgrey hey my cutie!! <3👩‍❤️‍👩 @hepburnism2 KIAAA MY LOVEE <3 @Basedpeeps alo wong bali @bymell thancu mochi, have a goodnite!😳🥺 @khansaneira terimakasih, manis!! have a goodnight <3 @pougyi tisyam >< thankyou love!! @qwonidin SKSKSK YAALLAH QONI THANKYOU SM <3 semoga malem ini qoni mimpi indah!!!🥺 @tryustissues CUTIE AYIII🥺 @badgaIdidi YK I LOVE U MORE RIGHT <33silau https://t.co/1Joiuny0OX @putascuffed cintaku <33!! @evanescentlin kok bisa ada org kaya gini dalam kondisi hidup?? @gulinghangat ya lu mikir aja ngapain gw post gituan @bichtarrest kita udah lama temenan!! @natajeee KISS @astrolsky refresh babe
4/19
2021
@dreamydesert yes yes yes @hazelyngrace they sent virgo men*
4/18
2021
@branputation SMH str8 men,,,,i dont fw them @hannyhxney the way i’m obsessed....😳 @pougyi SYAM MIRIP YAALLAH HAHAHAHAHAHA @yinfutang damn how could u be so lucky @zxzima
4/17
2021
@alfonsus73 @yaudahsihmaaf delete </3 @unyugurlz semangat <3! @demonicpegasus @GRESAIDS kiri maksimal @marinnaraz what a cutie! @martabaque hai🥰 @orchidpoison KISS ME ALR @zxzima wbk bestie the same goes w me too @hazelyngrace ichi ni san nyah! @rivallios lu aja kacangin gw 💔👎🏻❌ @rivallios i guess its not good enough😞 @pparacetamlol emg gawaras fikri @haronamd gaabis pikir aku @zxzima rawrrrrrr @yinfutang @rivallios hey >_< @itxgrey CAN I KISS U @unyugurlz BABI BGT KAN YG PAKE FOTONYA @mandsterbate 🥰cantikku @virgaynity orgil behavior @danzoff dua-duanya saling berkaitan kata gue, dia jg ngapain anjir foto sama bungkus indomie. gue 18 tahun idup ga… https://t.co/nLSDWfwjSh @danzoff apa gw bilang @serpentfangs sakjiw si fikri @firapuh NGAKAK ANJINGG mending bercocok tanam gw @visionaryboii tingkah bego kok direkem sihcakep juga ya mirip gw https://t.co/wul5UuhMWN @medicaIiens WE been knew bestie🥰
4/16
2021
@88kising @demonicpegasus lu gw tendang jing @aphrolic thankyou shannon bae, the same goes with u too!!🥺 @mandsterbate MANDY KISS🥺❤️🥰❤️ @cIearein TERIMAKASIH ABIGAIL!! met bobo <33 @dreamvla thankyou deva, have a gn🥺❤️ @queerisy uis <3 have a goodnight!! @khansaneira hi im a fan <33 @looneyfrozz @demonicpegasus ??? alma just go to the jail alr <33 @demonicpegasus emping pake kecap enak bgt!! @humanerro0r thankyou rara!!! <3 gn! @yinfutang eyin!! >< have a goodnight <3! @kamlihoe thankyou manis!!!! <3 @shittymfs @zxzima WAKAKAKAKAKAK @zxzima maksud ? @hwangsuniverse love u bestie🥺 @eatmysin wym baby, youre pretty asf!! @gatauusyapa WKWKWK BECANDA SKSK @meltlasagna @nescafucci dosen bimbingan anjir @cizhuu athikaaaa🥺❤️✨ @yinfutang you guys are the cutest🥺❤️ longlast yaa @alfonsus73 DAMN 😳 @alfonsus73 ini maksudnya ap 🥸 @ohmydull met malem @badgaIdidi HAI BEAUTY QUEEN <3 @vreyabieber asik vreya <3 @gewlud ale love u sm thankyou for being such a supportive bestie🥺 @pantungalimar LER MIRIP DAH YAALLAHselfie 3 detik https://t.co/GA2hiCMZbZ @lamborghinat HAH CAKEP BGT NAKSIR @dkfordicky thankyou sm!! ini cute🥺 @looneyfrozz kiss me @alfonsus73 TAIIII WKWKWKWKWKKW @veenarooth MY LOVEEEEEEEE @sephiraez thank uuuu have a nice day🥺
4/15
2021

0