Sign in with Twitter

Username:

andhika (derogatory)

375 Following   185 Followers   1,815 Tweets

Joined Twitter 6/1/21


why do i look giant in this https://t.co/boTBZZqAqW
11/29
2021
oscar https://t.co/NlXJvqvQYu
11/28
2021
This user butuh duit
11/26
2021
adele would slide if she had back up dancers. https://t.co/gYaan0JpVu
Retweeted by andh*kaBiasa aja. Yg ngeselin justru: skrg bertemen dgn agama lain itu seakan2 “dibesar2kan” atau “hebat” atau apalah … 😐 https://t.co/KpedHSDHeE
Retweeted by andh*ka @yinfutang @gaygirlwin @JeMaRi yes ofc ! @yinfutang @gaygirlwin its in @jemari.ikj on ig !end of threadhttps://t.co/gJHil48NPtoutfit outfit yang bisa kamu pake biar nggak dilecehin! : a thread https://t.co/rWl3SFc0wN
11/25
2021
.@MileyCyrus responds to the Grammys’ unforgivable snub of her album, ‘Plastic Hearts.’ https://t.co/eNOcgRhnK8
Retweeted by andh*ka
11/24
2021
https://t.co/pJYr4yNRpq
11/23
2021
it's okay!
11/22
2021
buset dah org indo emg gajelas dah https://t.co/JoCgDlwC0u @kimchisyew @dvvnya @EURASlAENNE @bbqshishlin jakarta375 trans and gender nonconforming people have been reported murdered globally in the past year, the highest number… https://t.co/GFAu4TKRKZ
Retweeted by andh*ka"dm for price-" *GUNSHOTS* https://t.co/SRnhBTNTEg
11/21
2021
oomf literally needs to stfu
11/20
2021
https://t.co/86URiwWlK7
11/19
2021
@dolls4prada girl..what the fuck are you doingone more to go !! also ignore my dirty shirti crocheted a fishnet glove https://t.co/9hHCnD83Vn
11/18
2021
guru olahraga harusnya ngga boleh out of shape lol https://t.co/jkM8OYZGUPguru bahasa inggris yg bahasa inggrisnya masih jelek harusnya gaboleh ngajar https://t.co/jkM8OYZGUPGERAH https://t.co/bJopAynX29https://t.co/4k60h83xfo
Retweeted by andh*kaincompetent teachers do not have the right to give low grades https://t.co/rFiddCrzhB
Retweeted by andh*ka
11/17
2021
woke up gara gara ada KECOA jatoh di kepala im gonna kms https://t.co/KJAppUsMapjadi inget betapa horrornya kalo lupa bawa buku ini di kelas senbud https://t.co/kPWdQFFSYai want to d wordeverything i know about this movie has been against my will https://t.co/c67uvLXSOD
11/16
2021
mee t https://t.co/njjziX1pKeI'd love hate on them but they're probably having more fun than me so.....you know what... yg penting mereka seneng https://t.co/FU8UxJqmxzGOBLOK BANGET???????? https://t.co/vjtz8cAYlE @YEEEH4W ❤️😎 @arrmacost thank you im loves you1. temen gue dipukul keras banget n i was the witness 2. my other friend ciuman sama pacarnya n gue dipanggil lg b… https://t.co/0YvAg9a5XDit is monday today https://t.co/mZQc76G18CThis was a moment https://t.co/J4lovQdALY
Retweeted by andh*kaMichael
11/15
2021
https://t.co/nDs6gElKV3https://t.co/0zcaEG3CaA
11/14
2021
sleep call kaga jelas https://t.co/2cCTmoYPzk
Retweeted by andh*kaOW YEAH!! Nadiem Makarim menyebut perguruan tinggi yang tidak melaksanakan Permendikbud 30 siap-siap dihentikan ba… https://t.co/MOGDgVSkQN
Retweeted by andh*ka @frox56977680 WHERE R THE BOOTS FROM N WHAT SIZE R THEYwatching eternals today https://t.co/QyrUuCN4g3 @purplecrxyons did u not watch the video? 😭kenapa tb tb banyak akun b0k3p ngefollow saya
11/13
2021
@yldamyl HAPPY BIRTHDAY!!!!!!sebenernya lo suka anime tuh gpp kok, ga ada yg masalah. tp ada masalah ketika lo mulai lari lari di lorong sekolah… https://t.co/KhZHgFL7apDukung dan Pertahankan Permen PPKS Jaringan Muda Setara mendukung Permendikbud Ristek No.30 Tahun 2021 Tentang Pen… https://t.co/7dbtkH0crv
Retweeted by andh*kabisa dicegah, tapi gabisa di berhentiin. lo mau basmi seks bebas gimana caranya coba?kapan ya masyarakat indo nelen kenyataan bahwa seks itu akan selalu terjadi, mau ngga mau https://t.co/IrVIW7ahMbwhat’s with people who disagree about the whole permendikbud ppks thingy? it’s literally harmless dan malah benefic… https://t.co/mETmwolM2J
Retweeted by andh*ka
11/12
2021
dih https://t.co/KGxyNnjtF2 @tyIorjoy what @tyIorjoy https://t.co/bHaQSU6pAZstroberi mangga @Nicotineaddictz 128cm 😏
11/11
2021
the spiderman no way home leaks... https://t.co/j3c3HyEStTmau sama gua aja udh hebat banget the bar is that low https://t.co/rs3ysLcGsM
Retweeted by andh*kaabolish twibbon cultureMe : …… Mas-mas Gojek: ………. Me: …….. Mas-mas Gojek: …….. Me: “⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
Retweeted by andh*ka
11/10
2021
@twinkromance 128cm actually 😅 @dolls4prada 😭 i posted this on ig and immediately deleted it bc someone replied "short king 😍" i wanted to kms130cm 🥺 https://t.co/EK5fJNc8mLhalo!
11/9
2021
we've reached peak dystopian novel erathis is like recreating the hunger games https://t.co/glam3CmGwxbabi guling in my fyp : https://t.co/Os9VA1oLc5
11/8
2021
deleted my fit pic on ig story bc i am actually ugly i decided @frosturation https://t.co/ot61jZfZ65 @EURASlAENNE BUKA WA @EURASlAENNE aq taller than mikeyhelp mereka nunjuk nunjuk gue im gonna d wordwearing rlly short shorts at the mall and a bunch of dudes r around me and what if i get h4t3 cr1m3d....https://t.co/GAl8Yf2BGS
Retweeted by andh*ka
11/6
2021
chills in my pussy https://t.co/4Bwj4cgdTEmy name on billboards when
11/5
2021
💀💀💀💀 how you gon drag your own son like that omfggg https://t.co/AMDfL1V9Rxgonna miss muhammad edward but im gonna be jimmy hendrawan today 🙏🙏
11/4
2021
i laffed! ! ! https://t.co/FjL3dSgRQQga lah anjing?? https://t.co/mxxkdh7h01
11/3
2021
nobody following our campaign even the media partners 💀💀 gonna kms actually https://t.co/r1A6tnzCffgue donasiin ke yatim piatu sih 60kg, 178cm single i have money (kinda) https://t.co/1u9qGLxJ2L @jefrinichol https://t.co/As63mk2afMeverything i know about prilly latuconsina has been against my willsecured my spotify wrapped 🙏 https://t.co/jaVMZrcGWg https://t.co/sJVdhnDSgf
11/2
2021
@frosturation floplorde orang pasar minggu saya pernah liat dia kerja di ragunan https://t.co/GIogyXBaYn
Retweeted by andh*kaflopped https://t.co/TxBfKw4H5i @EURASlAENNE kapanjust downloaded okc*p*d and tell me why i see so many oomfsni yang belagu halloween party tp belom vaksin gue tabok yavagina! smack my ass like a drum! @takbir100x keren bgt kk 🙏🙏
11/1
2021
manifesting going to parties next year
10/31
2021
its time https://t.co/BWwLRJvLAd
10/30
2021

0