Sign in with Twitter

Username:

697 Following   1,300 Followers   12,400 Tweets

Joined Twitter 8/21/13


@abuahgelap apaan ga danta ajg kaga ada apa apa @Sukakerupuk_ hiiii ibeemmmshitty of you to make me feel just like this. https://t.co/PuM6c8hpCt
1/16
2022
🚬 https://t.co/pI2NPLxn09 @sedotaannn semangatttttttttttttt iiihhhhhhhaving a good isolation
1/14
2022
@bleki33 just said good night n go~ @bleki33 blekkkkkk wantto hug uuu🥺it's getting worse, i can't
1/12
2022
i was too busy saving others from their sadness, not knowing that i forgot to save myself @kresekkfc LoL thank u buddynobody gives me 'butterflies' anymore y'all give me brain damage LMAO @ajeplz idk what to say, just in tearsthe first episode in season 2 i was like 'someone pls help me, i couldn't even breathe' https://t.co/65LyFx8uPD
1/11
2022
@magnumsucker terpampang yaaa kaaa @rdeon_ omfgggg
1/10
2022
@boybffe 1 only 4 u @uwumetawin hayu aiiippp id nya dm in ih
1/8
2022
demi apa hari ini dingiiin banget @maslemasel nangisssss😭😭😭😭 @sedotaannn juj, salfok sama tumbler nyah😭😅
1/7
2022
@_angelbaabyy my angel baby❤️‍🔥 @boybffe @armandeuvictoo parah🥲 @isiansus hiiii kajuliiiiiikuuu @armandeuvictoo anjim gamau tintin🥲 @theblue_boyy baiiikkk niiii alhamdulillah kamuuu gimanaaa pakabaarrr??mees up ur white tee, i'll do some dirty and get addicted by me~ https://t.co/Xjvq2TyZ2c @boybffe @stuckwithyy gamau iihhhhhh tam😭🥲 @stuckwithyy @boybffe tumiest geulist @boybffe @stuckwithyy edaaaan banget wkwk🤣 @yaelahsansler seratus bgt ga si wkwk @boybffe sabar...
1/6
2022
@armandeuvictoo goblog ih siaaaa @armandeuvictoo @boybffe horrrr @armandeuvictoo harus nya aing tadi nulis 'ha?' nya dikolom sinih @armandeuvictoo @boybffe tah sok menggiring opini, bahkan aing teh sarkasin sia ning iiiikan 🤭 @armandeuvictoo @boybffe hehe @boybffe @armandeuvictoo ha? @magnumsucker hayuuukkk maiiinnn ihhhh buruuu logiiinn @magnumsucker giooooooo, kangennnn😭❤️‍🔥🥺🥲 @mrg1ela hehega neko neko, rank sampe epic aja aku udh bahagia duni akhirat. hehe🙃
1/5
2022
@Cimorisquezz hiiii aurelllll ☺️ ada aja iniiii ga kemana manaaatoo much, too feel
1/3
2022
@masatirr kopi tagram as always yaaaa @tanqkas semangattttttt!
1/2
2021
thank you 2021 oh hi, this for the first tweet in 2022 https://t.co/MXv1n1yhbJ @ordinaryykidd pideeerrrr🥺🥰🖤 @eskosu luvvvv jerprikuuuu❤️‍🔥☺️vibes nya sedi bgt 2021 udah mau udahan, i know there's a lot of pain in this years. im not saying the worst year,… https://t.co/lkfk6JYsC2
12/31
2021
aku yang runtah bisa apah~
12/29
2021
@abuahgelap ashadu deh @masatirr my adam sesungguh nyah
12/28
2021
what happend in siren, stay in siren.suprisingly leaving bogor verry soon, new year new home
12/25
2021
🔂 https://t.co/m6V6ucDloi
12/24
2021
how could i be normalised myself that's i could watching the most people i love, give up on meand there's no victimswe're not the main character of the universei have no pronouns, i identify as a failure
12/23
2021
@abuahgelap u kno lah ya kk senior, hehe @flysnity jepriiiiiiiiiiiii kamu jga semangttttt🥺☺️🥰warehouse-an di detik detik mau closed, hehe in aja.
12/22
2021
my natural state is feeling like a loserdare to ignore everythingin these difficult times, don’t forget what’s important: judging other people for the same shit you do @bleki33 teeeehhhhh bertahaaaannnnn @kesayangxan seratussssss @Richounti disini dari siang kakdi edanin ginih ujan nyah😣
12/21
2021
@shtfuup kaaaaa bertahaaannnnn @gaperlutauia kode ini teh? hehe @yaelahsansler totally. @bleki33 hehe @zel_dazel soho gang or whatevaaaa tipenya hh @isiansus hah? @gaperlutauia HEHE
12/20
2021
@abuahgelap bahkan lo ga dm memek @abuahgelap hehe
12/19
2021
siapa tau aje siape siape hehe @neviirious sh*t😌 @lesungvv @heartbreaktears beneraannn doong☺️ @ficrafth good people drink good coffee, have a great weekend ka pikeuuuuuu☺️ @lesungvv @heartbreaktears hayuuuukkkk nanti kita ketemuuuu kaaaa☺️✨💓
12/18
2021
@kesayangxan @heartbreaktears hi yang lebih cangtip @ordinaryykidd ha? @ordinaryykidd oh ini... @ayangayanqan ka ayang✨☺️🤎🖤 @Awcimen @heartbreaktears romeooooooooo☺️✨🤍 @hippoadhan @heartbreaktears ka adankuuuuu☺️🤍 @eskosu @heartbreaktears jepriiikuuu🥺🖤 @neviirious @heartbreaktears btw lagi kamu juga ganteeeeenggg nepiiii @neviirious @heartbreaktears nepiiiiiiii✨☺️🖤 @heartbreaktears jujur next nya all day long yah ka✨❤️‍🔥 @bleki33 @heartbreaktears hiiii kim 💖💓 @mrg1ela @heartbreaktears oh hiiii margie💓 @_angelbaabyy @heartbreaktears ka angeeellll🖤🖤🖤🤍🤍🤍no words, just love and thank you. see u next time🤍🖤🤎 https://t.co/CL9j0pi6lr
12/17
2021
@yaudahsokk oh ini pic... @mrg1ela bm edan juj
12/16
2021

0