Sign in with Twitter

Username:

̼𝐚̼𝐧̼𝐝̼𝐲̼ @coffee4ndy Kota Bogor, Jawa Barat

🎢 dont crot and go

874 Following   1,714 Followers   12,863 Tweets

Joined Twitter 8/21/13


@alterfesss str8 to the hell? @mrharpot @alterfesss sumpah? im totally recognised that body. LoL
8/19
2022
@bleki33 blekkkkkkk🥹🫶🏻 @armandeuvictoo kayang aja a @Rama_aditya1918 hhmmkayyy @morphinebrains hiii @uwumetawin pakar jodiak? @magnumsucker b for botty @uwumetawin in another side as we know P words a.k.a Peotdh @uwumetawin SSP slim slim people @uwumetawin yang ditengah buah hati alias anak nya?destiny in those wild eyes https://t.co/e1hlLybmfLthe older i get, the more i realize what’s mine will always be mine i used to be so worried to pleasing everyone,… https://t.co/YAa5cFB0Oy
8/17
2022
@uwumetawin sengaja hari ini ngusir aku teh ada planning terselubung? @tarojello yasshhh❤️‍🔥 kill it✨ @mrg1ela ketemu da kata aku mah sinih @antrizkyy makasih teteh geulist @grumpyblumpy tencuuuuuu kaka yang terlucu☺️🫶🏻another day coldbrew for the rescue https://t.co/e4jdb2egms @ordinaryykidd hah? @nangistiaphari heyyy kaaaaa maapiin😭🥹
8/16
2022
@rahasiaangin cheers for us✨my kind of sunday besides always working my ass on as usual https://t.co/kHzqV9BK8M
8/14
2022
@magnumsucker heheFree Volunteer aja hehe https://t.co/N9uyZrLPF1 @magnumsucker lol
8/12
2022
thanks to the person who always suggested me keshi song, specially for the special one. congrats, cuz crying over i… https://t.co/GugC8oqo5f
8/11
2022
@neptunenuss pibesdayyyyy opaaaallll‼️☺️ @Awhinstagram literally @ordurebizarree lolpengen nangisfeel basic and sick @assonaspossibel i feel u @Nuyuybestiemu 2021-2022 is a hell
8/10
2022
ceurik badag banget orgorg pada satnight, dgn keadaan gue yg selimutan dikasur karna besok nyubuh untuk membabu
8/6
2022
@sundastruggle sumpah gaaaaa😭 @Fbachry24 bermiliaran bot diluaran sana loh 🥹 @ordurebizarree sumpah gag😭idk just got the headban and yeah niki never fails🥰 https://t.co/8jktnTTySf
8/5
2022
@mrg1ela the real surviver it’s you🫶🏻secapek-capeknya capek lebih capek dikejar ekspektasi keluarga
Retweeted by ̼𝐚̼𝐧̼𝐝̼𝐲̼ @abuahgelap udah ga ada kepikiran kesini setelah ngerasin secape apa buat dapetin isentif.cape. tapi gapapa aku kan power ranger rainbow in the sky.
8/4
2022
@eskosu calangap @eskosu minum air putih dulu coba @eskosu cangcimen @eskosu cameroqgod, goals, ggg.. glowing? no! growing and greatful.someone asking me like how would you describe about your name andy? and im just like ‘stay pretty and busy with no… https://t.co/ac6aXbW7Bb @kejuricheze hampura tuh mang @mrharpot @lottechocopiee apa siii iniii🫤 @sthotix may all the loves and luck always be with you☺️✨ @sthotix my fav song☺️🥰
7/29
2022
@magnumsucker J words @magnumsucker sehat? @eskosu aw shit
7/28
2022
another level of big and words I a.k.a iewhnothing to lose.forum dalam forum teh udah purba banget, face to face dong biatch‼️
7/27
2022
@prencpraismekdi thank you biatch
7/26
2022
karna kontol enakit’s a wrap❣️ never been in this extremely greatest magical experience. journey of the last ten feet in our hand has begin🌟 @uwumetawin @cuek_asyem dan kepaciweuhan orgorg disekitar @cuek_asyem gini ? @uwumetawin
7/25
2022
@abuahgelap njiinggg
7/24
2022
@vannav___ currently the condition that i want to be :
7/23
2022
@sundaykisseu the full energy, i got it. no worries @neptunenuss udah ah udah @kindofreality another level of an office hours yah kak🫠
7/22
2022
singing together @magnumsucker ‘i am busy making money~~~~~’ LoL https://t.co/3H16JiQiPC @eskosu goblog ih sia @eskosu pala titit kaligas @bleki33 teu kuat😭 @bleki33 aku termasuk gag kak?🥺
7/20
2022
@eskosu S for sepong @eskosu gamau J 😭
7/19
2022
sistem kebut semalem, omfg never been in this shitty condition.
7/18
2022
kaget, se toxic itu culture nya.
7/14
2022
how do you tell someone "i'm not ignoring you i'm just disconnected from reality right now and the days are all blu… https://t.co/6AgGTD3H7ei wish i could skip for this week and get shit automatically fucking DONEmy schedule sleeps was fucked up as it was, NO. this one’s getting worst.
7/13
2022
want to skip this week. much hetic and statistics.same shits, different day. *sigh* 😣
7/11
2022
@magnumsucker @uwumetawin @kresekkfc iew
7/10
2022
@nangistiaphari jujurrr kaaa😭 @magnumsucker @alterianhomie ketawa aja tutup mulut, inget B word
7/8
2022
@rozer0712 baik saya tunggu kabar baik nya di email dan personal contact dengan waktu yg se singkat singkat nya @lumerrdimulutt mangatttt kkaaaaaaa @shitboysssss sumpah, engga sampe ke om om juga da skenario aku mah 😭 @rozer0712 udah aku kirimkan CV nya di DM 🫠 @shitboysssss kata aku mah mending siap siap touch up kita ke pinggir jalan sekarang juga @shitboysssss gamau di bahasa bencongin ih 😭 @shitboysssss sumpahhhhhhh ihhh 🥺pretty little fears. @Virgoodness_ kebayang bgt akan seseneng apa setelahnya inin🥺
7/7
2022
@flutulangs ketawa atau takut ya gue liatnya @overthinking_d https://t.co/nRTexNyiqn @JuudaimeH balsem boleh tuh
7/6
2022

0