Sign in with Twitter

Username:

‘Tis me

196 Following   809 Followers   2,831 Tweets

Joined Twitter 10/4/20


@AMATEURSAMURAl ???? wtf ok ntr gw tonton @AMATEURSAMURAl AAAA IYAA UDAA @badgaIdidi videos for sure @graciousgazelle lebi baik jujur @leftonshore cute @mokshaic bisa bisa @kimjongann this energy >>>>i’m bisexual that means i’m attracted to girls and lee dohyun @cudble OMG @yinfutang he passed away 😔 @yinfutang i miss having a dog hiks @buenoseraa @skipberat itu tugas lu buat mengedukasi ttg grup lain @AMATEURSAMURAl LOOKS SO YUMMY @frankenstonks ANEH @frankenstonks wtf @badgaIdidi 🤝🤝🤝 @playboyriots why u hold it like thatno cus i’m the main character https://t.co/OS6Ipn4KAA @luckystardusts WTF THEYRE DATING? @luckystardusts who’s evan @428mkh NOT BLADEE @senjatanuklir JIN DUGEM @kantorpoIisi im so weirded out i-orgil abis liat tiktok ngomongin who’s the top and bottom in their relationship and when i clicked on their page, t… https://t.co/tpecFEQHqN
1/28
2021
@aintpoisonivy setuju @luxudusty kos bakmie jaya 99 @propagender ? @playboyriots come catch these hands @playboyriots ? @nighth0wlers same. https://t.co/EwgRDwrv2A @talifia_ yesmending beli sprite dahsoju tanpa alkohol tuh apaansi gunanya @kopiasusu i’m only ever khonghucu when i get my heart broken @NoContextZano who . @NoContextZano @AMATEURSAMURAl SHSLSJXJSKS @keuraeji soalnya gw gitu QKWKKSALDNSJKWK @keuraeji sag lah @AMATEURSAMURAl step on me please @milkiopresto @m0ngkie IYA AHAHAHAHA @heylofts kangen band lowkey bangs @milkiopresto @m0ngkie froyo cinta @heylofts peterpan 🖤🥰 @graciousgazelle tapi lagu lama, gapapa?are u even galau if u dont listen to indo sad songs @m0ngkie enak llaollao @yinfutang BAGUS BGT @AFAT3K thanks for the info bestie @GRESAIDS sama bgt she’s such a brat @AFAT3K 3 stages of nenen @GRESAIDS iYAKAN @yinfutang OK WERE BESTIES FROM NOW ON @keuraeji @senjatanuklir gausah ikutan gw @senjatanuklir me when i’m galau: @SYKOSIKESUS ok now i didnt come here to get attacked @CRUSIYEL no king @user070402911 bred @catsedih ily cacalapet banget sampe gemeteran @graciousgazelle @keuraeji join table yg baru @graciousgazelle @keuraeji join @graciousgazelle @keuraeji YUKnonton true beauty jadi kangen pacar hiksso true bestie https://t.co/0NccAOxrsE
1/27
2021
@badgaIdidi the way this is my gf @kawaiiis8n roti cintai produk lokal @senjatanuklir ini jaman gw ngeline-in lu ya @sashymymahal hiks @softielogy so true bestie @yinfutang why bestie @AFAT3K we’re besties already @SYKOSIKESUS hi what can i call uthe hype house on their death bed: https://t.co/2lt53UjSOQ @keuraeji yuk @itsbluedean same @deardenspeedy aren’t we besties alreadysend me things https://t.co/tDsWLNavj4 @buruhbutuhdisko can u like.. shut tf up @buruhbutuhdisko takut @lilacslushie happy birthday nyonya mark @senjatanuklir kasih bawang bintitannya @PANDEMONlUM hi kiara are we besties from now on @dicc___ leave me alone @taneinpala onad leonardo? @demonicpegasus happy birthday have a good one!! @cudlepops happy birthday cantik have a good one <3damn my bad https://t.co/OwIkK6X5EW @notwilona wait whati need more friends seriously i have only like 3 who wants to be friends @notwilona cuma bisa wkwk
1/26
2021
drown by bmth hours @notwilona ?aaaa thank u so much omg ppl are so nice to me 🥺 https://t.co/KkTFlQjvjRomg i actually got one... thank you so much to whoever that send this. i love u omg 🥺 https://t.co/cNKWnGjzsLaku mau dapet ginian juga dong hiks https://t.co/ZNhALcVaIU @keuraeji same bestie @anime_tiddiezz hey ;) @monakasandwich i wish i could believe that @senjatanuklir @kimeenotkime sama
1/25
2021

0