Sign in with Twitter

Username:

Ben volkomen uniek in mijn simpele gewoonheid, waar in feite niets gewoon aan is. Dochters @Zoebult @Lolabult zijn mn helden. Ik heb een site. Kijk maar..

1,569 Following   2,621 Followers   121,903 Tweets

Joined Twitter 1/6/10


@Net_Arts Dacht vd week nog aan je toen in het nieuws BON kwam met gemiste diagnoses en risico's als gevolg. Heb de… https://t.co/VDvGV90lN8 @Net_Arts Ik begrijp je volkomen. Hoop dat je niet gaat. Ik lees je graag. Ervaar wel zelfde gevoel als jij. Blijf… https://t.co/Lyjg5tiJ3d⬇️ https://t.co/3ByvvaRsMN @Avonddame Fijn! @iMarjon Schatje 😍 @Avonddame Heb je het naar je zin? @ThereseBouwman Ik ben niet bij de meisjes. Kreeg foto en verhaal van Zoë gestuurd. Op afstand meebeleven 😊 Eet lekker! X @ninipralini Ja. Wij zeggen steeds 'het is zoals het is' en maken daar het beste van. Tuurlijk zijn er dipjes, maa… https://t.co/oUUWrJjcIX @ThereseBouwman Jij ook lieverd! ❤ @ienapiena Goedzo! Dit helpt je op meerdere fronten. @jesimo Wij begrijpen @ienapiena Mooi gebaar! @VrouwV Mooi mens. Jij en zij @Ideosyncraat Ze ligt er nog. Al 24 uur 'kou en eenzaamheid'. Heb de filmrechten inmiddels verkocht. @ninipralini Zo spannend voor hen. Maar is niet bij mij hoor, of ik bij hen. Kreeg de foto met verhaal gestuurd van… https://t.co/kH7S7zAx0p @Bikkeltje Ja. Ze had zelf de grootste lol @JokimDawar 😂 @tupakamrah Mooi gemaakt!Yara liet papa en mama schrikken. 'Ik ben malle Pietje!' Hoe je deze avond ook doorbrengt, ik wens jullie warmte… https://t.co/1xjcRRpTt2 @ThereseBouwman Even fantaseren ;-) @overlistener 'Oordeel niet voor je alle achtergronden kent.' 'Je bent de moeite waard en als het liefde is, is het… https://t.co/c2I7WNC54D @ThereseBouwman Goor type!Kijk, daarginds zijn de bergen waarachter de zon verdwijnt.. https://t.co/kLXXNFE0oP @Kridem Goed idee! Ik bel zo even met David Lynch. Wordt vast een hit @WoudaWillem Nou, ik mag dan soms beetje maf overkomen, gevoelens van oprechte liefde voor deze fabriekspop ken ik niet 😉 @Earhaan Oh! Zet m wel bij de weg met een 'neem mij mee' bordje ;-) @JokimDawar Mooi. Kan ik nu weer andere vragen in mn hoofd stoppen. Dank je Jokim. @Douryeh Dat zou mooi zijnIemand heeft gister namiddag deze tweetie op mijn waterput gelegd. Geen idee waarom. Omdat diegene denkt dat ie van… https://t.co/i9kCNS5hyR @gravinpetra Dat doen ze omdat zij ook met jou boffen. Fijn zoveel warmte. Ik wens je een gezellige dag! En kijk uit naar mooie foto's @Kleefsstra Ik zou voor stoer gaan. Maar wat een mooie rok! @gravinpetra Happy new year! En wow wat een mooi cadeau.
12/5
2020
@noej @robindrooger Mooi ❤ @JeetjeJ Moest lachen! 😂 @cvrooijen Slaap lekker lieverd 😘 @RianVisser Wat mooi! En goed @Hollander76 @NeushoornLwd Gefeliciteerd! @afrofriend Een kinderserie? @jesimo Ga ik doen @WoudaWillem Ooit..We houden het voorlopig spannend @jesimo Nee ik weet van mn dochter dat het wel leeg is. Óf zij gunt mij die schatten om te ontdekken. Kan ook! @LiesbethvBerkel Cadeautje voor later ;-) @wilbrink_j We houden de spanning erin! @Ni_Nua @karoliennijhof Zeker. Wil geen lekkages. Daarom keek één van mn dochters wel. Maar ik heb er dus nog nooit… https://t.co/ppgaPQsKSL @HKH 😅 @sterestherster Voor t eerst sinds 8 jaar dat ik sowieso een trap en bovenverdieping heb. Eerst dat een jaar verwerken ;-) @karoliennijhof Nou zoiets is het wel. Denk er blijkbaar nooit aan en iets waar je niet aan denkt is er niet. @jwnicolay Nou, ga eens dat niet zeggen over je nichtjes!! Zoë of Lola heeft toen gekeken. Was leeg en geen lekkage… https://t.co/aTUwyXrbBT @karoliennijhof Zal de spanning er een beetje afhalen.. Eén van mijn dochters heeft toen gekeken. Was leeg toen. B… https://t.co/TE5ye6v5zQ @JondaKo 👍 @gevoel Ik ga niet kijken! Fantaseren is leuker @marjanne56 Lol. Ben zelfs nu niet nieuwsgierig. Komt wel een keer. Vreemd maar waar @EmmaFasol 😊 Nu hopen dat ik er een filmische scène aantref @marjanne56 Van de vorige bewoners? 😅 @JondaKo Zou ik dat ook moeten zijn? 🙈Een jaar geleden bekeek ik dit huis met mn dochters en we waren meteen verkocht. Op 30 december tekende ik het koop… https://t.co/qmRvi880D2 @ThereseBouwman Heb je een vaste trap naar zolder? Ik begrijp je ongeduld. Maar je gaat goed! Spier voor spier naar het voorjaar toe 🍀 @ThereseBouwman Spul van zolder? Bedoel je kerstdingen? @ThereseBouwman Vind het een prachtige plant. Komt altijd wel nieuw blad en bloem. Zag nu opeens deze twee zo naast elkaar❤❤ @kwastopzee Een lust voor het oogHartjes https://t.co/ftj1Ennw3T @RiannePragt Van Willem Wilmink @eetschrijver Op sommige plekken is het goed om weggestuurd te worden. Fijn! @LexVerzijl Wat fijn dat het goed gaat Lex. Doe voorzichtig op de weg en heb het vooral gezellig met elkaar. @LadystokR00S @lovinksboeken Ik kom weinig meer op ig. Realiseer me net dat ik daar nog een bestelling bij je heb. Heb je dat boek nog? @poerakpukje Mooie gewaarwording? Ik herken het. Had ik in het begin in het bos. Vond het zalig.
12/4
2020
@poerakpukje Je nieuwe thuis. Verhuizing achter de rug. Slaap lekker! @Lichtbolletje @kwastopzee Ja. @merelymoeke Zou zo fijn zijn als t wel kan hè. @merelymoeke Jeetje. Snelle test kan dan dus niet? @ienapiena Hé jakkie. Had wel gelezen over gerommel en troep. Lees nu dat het geen dier was. Ik.snap je gevoel. Heb… https://t.co/6v3AtmOBdv @merelymoeke Wel een mooie omgeving daarvoor. Is ze er weer uit? @w8eens Fijn! @cvrooijen Ha ha! En prima ook. Ik doe er nog wel sperziebonen en saté saus bij. Cassave en een herfstbokje 🍜 @cvrooijen Ik ook regelmatig. Dit was een snelle versie met zo'n groentebak van de super. Handig nu met klussen. @cvrooijen Yum! https://t.co/p9rkmajZhi @gunternoa Ha ha! @jesimo Dank je! https://t.co/HiIvqhmHgl @TommyVanG Wel lekker!Pan de mie https://t.co/RK54eb5CON @SanneVroom https://t.co/OYyBXkavub @SanneVroom Ik ook. Die eerste maakte ik vorig jaar voor de kleine meisjes. En nog wat andere borden niet op deze foto's. Leuk om te doen! @WilmavanGalen Alles kan! @ZoetSanny Dat vermoeden had ik al van jouw huis. Mooi mooi! Is dat tomadorek? En de beeldjes, telefoon eigen crea… https://t.co/HuUbeEMHKd @WilmavanGalen Lekker bezig. Ik heb een slaapkamermuur goud geverfd. De balken donkergroen. Blijkt goede combinatie… https://t.co/1g9NSQqsJm
12/3
2020
@ninipralini Herken t van mijn moeder. Die had ook veel voor de sier. En moest lachen om kruidenrek waar een pot mi… https://t.co/DfAQWKy2NC @ninipralini Ja mooi. Gebruik je het ook? @Ketoekoe Nooit genoeg aan dat soort bakjes 😉 @ienapiena Ja leuk! Kijk soms wel bij je om t hoekje en dat vind ik al mooi. @ThereseBouwman Goed! Ik ga nu kwasten schoonmaken en ook wat warms maken. Hoop op nog iets in de vriezer.. @Dushique Hé lieverd! Hoe gaat het met jou? Mooi deze. Ik ga de site bekijken. @ienapiena Laat je gaan!! @Ymirko Ja, wordt nog wel wat en ooit klaar 😊💪🏻🎨 @ThereseBouwman Heb met je te doen. Blijf vooruit gaan! @WilmavanGalen Lang geleden dat ik die had 😉 @gevoel @gevoel Dacht al zoiets @jesimo 😊 @Ketoekoe Mooie kleur! Leuk zo'n aandenken. Ook als schaaltje te gebruiken. @wup5 Oh je hebt m pas. Wat bijzonder en fijn. Mooi dat zij het bewaard heeft. Was het voor haar ook dierbaar.
12/2
2020

0