Sign in with Twitter

Username:

Kiduy♠ @CowboyyFromHell Kopo Territory

cowboy from hell | Bad Attitude | merdeka itu nasi dimakan jadi tai | #MenolakGoodLooking #MenolakDiam | https://t.co/y7GiDzRAat

594 Following   593 Followers   13,220 Tweets

Joined Twitter 3/30/19


Mood 📉Parah bu risma . Kenapa tidak ibu saja yg belajar bahasa isyarat mereka sudah memaksimalkan pemberian tuhan dengan… https://t.co/FyYMr6P52MSelalu merasa kurang apakah itu tandanya saya orang yang kurang bersyukur?
Retweeted by Kiduy♠Sing diajar nulung kanu butuh, nalang kanu susah, ngahudangkeun kanu sare, ngajait kanu titeuleum, nyaangan kanu poekeun, mere kanu daek
Retweeted by Kiduy♠ @cactuzza Hahahahaha @cactuzza The new order @pianjg Penerimaan anggota baru di sekte :( @cactuzza SalahSaha iyeu ? https://t.co/Il6BfRfiWZ @petapa_genit_69 @anggifatmah Mun ges korupsi dijalan aya pemuda ngahuleng omongan "wayah kieu pemuda can mabok dek… https://t.co/ub9hWfUuE5 @cactuzza Friday q sendal anyar @ionsadbitch_ Pengen di tembak babalagaan @ionsadbitch_ Balapkeun @alifrizaldy Panya th ti kelenteng @_an666a @txtdaribdg_ Jgn bahas hati bisi di motivasian ku jurig jarian :( @alifrizaldy Punten ceeskuh @bedilanjing Kan di cafe maenya we ngajual alkohol jeung maenya di cafe dek ngetest motor 🤭🤭🤭 @petapa_genit_69 @anggifatmah Keinginan urg jadi PNS @alifrizaldy Namut hela sakedappp🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ @_an666a @txtdaribdg_ Pas dibuka "HAH KOSONG" https://t.co/9vFz1jWMrg @petapa_genit_69 @anggifatmah Biar mabuk teu inget alam dunya @_an666a Anying marbot gerjea, gadag na adan di gereja.? @bedilanjing Iyah , kesini dor @_an666a Pake ngadepo ku dkm na :( @petapa_genit_69 @anggifatmah Campur kratma biar menuju sukma @_an666a Bagi bagi @bedilanjing Awas mataaaa pake kaca mata hitam @ionsadbitch_ Engga ah kata siapa @bedilanjing Terus si sinta na kamana.? @ionsadbitch_ Weits ath berani dicoba. @petapa_genit_69 @ionsadbitch_ Sendal um :( @bedilanjing Alhamdulillah amin...kade pake cod kratom @petapa_genit_69 @anggifatmah Hayang sabaraha ath @Tedytwenty Beurat keneh kehidupunk ted :( @bedilanjing Huuh agig :( . Keun bae pake hela bisi brdk eweh sapakeeun @ionsadbitch_ Inih, kuat dan tahan lama https://t.co/9SfdtJLKCb @piaaaaaxyz Dipake pas jumatan doang sih 🤭 @Tedytwenty Jebred https://t.co/5TMzd77ojKSendal baru alhamdulillah 🤭 @milwal_ Aslina eta teh ceesmiw @petapa_genit_69 @anggifatmah Eta aya 50 berati um @anggifatmah Salam ti kopo mah emot peluk @anggifatmah Naha padahal sarua 10rb :( , sleep dongSalam ti majalengka. Emot peureup https://t.co/lZS747WgKt @anggifatmah Mun potongan na ku roko magnum satengah bisa.? @_an666a @Tedytwenty Nu bener mh 17 @anggifatmah Jauh dekat 10rebu nggi.? @Tedytwenty @_an666a Selfi bari nunggu si dia @_an666a @Tedytwenty 👀👀👀👀 @_an666a Abah zeus kirang ka oyo :( @txtdarimabok Bisa juga buat luka ringan @Tedytwenty @_an666a Jol seuri ted :( @_an666a Apal abah iyeu.? https://t.co/Iiw6bCxW5a @_an666a Sambil nunggu dia datang selfi dulu dikit cekrek https://t.co/48J1ihcYvqDemi tuhan atau demi setan @_an666a @haipauuu Aya nu bungah yeuhToday https://t.co/Q7xDrwIPTG
12/3
2021
@jarangterjadii Nuhun nya ben tos nganter @Cannasativas Healing healing @aldeath_ Teunggarkeun meh bpjs guna :(( @badutts Gerang Grunge keunEpisode pertama "Ekspedisi 3 Sungai" telah tayang. Merekam apa yang masih tersisa dari Brantas, Bengawan Solo, dan… https://t.co/X0l9o4AehD
Retweeted by Kiduy♠ @_an666a @bdngfess Teu aspaleun barudak tingkiwingki dipsi lala kooopo @bladewolf29 Palih mana ang.? @milwal_ 7. Soalna sebagai pisan @bladewolf29 Alim hoyong rangda @bladewolf29 Beda mbe jeung kuda.? @Cannasativas Maenya jalu :( @petapa_genit_69 @jarangterjadii @bdngfess Ku gillete um.?Mun aya hareupeun da..... @Cannasativas Pantang pulang sebelum tumbang @bdngfess Tapi mamah nyangu.? @Cannasativas Hati hati dijalan csno @qwertyxyzjkl Ulah di angkot ath beurat :( @persib Ganti ngaran ku Pelentung Pelentung FC @_an666a @bdngfess Murag tinu saku begal :( @_an666a @bdngfess Sok plek plek @_an666a @bdngfess Berati kamamana kudu sujud tuluy :( @bladewolf29 Mantaiiii @_SURABI_ Eweh cuka :( @_an666a @bdngfess Tapi alhamdulillah tos hilap jeung aya nu ngubaran @alifrizaldy @bdngfess Abi ngefans ka aa iyeu @_an666a @bdngfess Ajig nyelekit kieu :( @anggifatmah @bdngfess Jep weh da kumaha deui ath kiduy mah :( @_an666a @bdngfess Muhun motorna :( @anggifatmah @bdngfess Kumaha deui :( @petapa_genit_69 @jarangterjadii @bdngfess Atuh mun dukun cabul dukung um can buluan :( @Majalengskuy Siduru na hawu na kalewat :( @salembeee Oplos na B 1 @petapa_genit_69 @jarangterjadii @bdngfess #DukunMUBAH Dukung Um Untuk Bandung Hiji @salembeee Make pop ice duren :( @salembeee Teh manisan @petapa_genit_69 @bdngfess Ck abi oge um :(( @ionsadbitch_ @_SURABI_ 👀🙏hereuy eta mah 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ @_SURABI_ Abige @bdngfess https://t.co/bG7X23vZOz @_an666a @bdngfess Matanya udah enak :( @icihahaha @ManUtd_ID Meunang cih yakin sokkk . Meunang ka era
12/2
2021
Ada apa sih Grunge an !!! . SEATLE SOUND INVASION 😲😲😲 https://t.co/gFI7o6A9tx @Cannasativas Awas indomi telor 🤭
12/1
2021

0