Sign in with Twitter

Username:

Caesarrakaa

39 Following   34 Followers   141 Tweets

Joined Twitter 3/9/21


sing mok di bahas masa lalu ne wae, iki loh dek masa depanmu, kosek tapi drg ketok.
10/1
2021
@Riariddle_ takode kode ko lagune warkop DKI wae. @Riariddle_ wkwk situ mungkin yg basa basi @Riariddle_ ra seneng kesuen po mneh basa basi wkwk @Riariddle_ nalare ae udan yo ws bengi njaluk mi ayam hm @Riariddle_ nah kok ngatain bego, aku pancen bego sih hahaha @WBANDTO nek wani ndukani gusti allah, gelem njenengan di invite terus di acc? ( koid) @Riariddle_ kok biso telmi bgt too,? tan ki tantee lekk @Riariddle_ timbang tak undang dek? @Riariddle_ tan. @WBANDTO gajal di marahin, paling yo di invite sek wkwkw πŸ˜ƒ πŸ˜ƒ πŸ˜ƒ
9/23
2021
@Riariddle_ @nurfaazh @kaditacan ha situ bengi bengi mlah ngejak kuis? pdhal jawaban e wae ws ngerti hm @naughty_boy313 gassin njo franklin wkwkw @nurfaazh @kaditacan nek yanti njaluk ardan ae to gek ulang tahun, nek khusus lemot tutup ngono wksk @kaditacan mie ayam e tutup koyone el wkkw @kaditacan ha maune po mati suri?nek mung gawe ngisi gabutmu, rasah moro @kaditacan hayo karang penasaran kui njuk mati urip ko atimu wkwkkw @kaditacan ha njuk bar kui lak njuk bsrbagi cerito kro vexana wkwkw @kaditacan Ben di hug Franco
9/22
2021
mencoba melupakan, tetapi terusik kembali mangsedih asuwww.
9/21
2021
@WBANDTO jangan menyerah, karena apapun itu selagi kita masih bisa berusaha akan terwujud, wasyuuu #bukanmaenPoke nih, ajak mabar dong πŸ˜‚ https://t.co/XqBCBPlYCh @Riariddle_ @WBANDTO gek ra nyambung gondet kok cidro wae wkwkw πŸ˜ƒ @Riariddle_ @WBANDTO emg nek bahas hati, identik dengan sakit? ngga to 🀣 🀣 🀣 @WBANDTO kita telah berusaha semaksimal mungkin wkwkkw @WBANDTO ati nek ws mati yo ra biso di selamatkan to ndet wkwkkalo udah berusaha, tapi hasilnya nggak sesuai dengan apa yang kita peroleh, ingat kata dokter "kita sudah bekerja… https://t.co/au2pVSjh9A
9/20
2021
merasa sepi, tetapi nyaman di saat sendiri.
9/11
2021
Kembang tebu sing kawur kanginan, saksi bisu sing dadi kenangan. Prasetyamu kui mung kiasan, Tresnamu saiki wis ilang. Adudu Asw.
9/8
2021
ngimpi opo sih, teko teko teko kok tangi , asu og. @Rifqykik @naughty_boy313 Nek ngene konco melu seneng to bree, sing di sambat ws ketemu obate, alhamdulillah
8/18
2021
di bohongi oleh keadaan, dan di hianati oleh situasi.
8/17
2021
ketika sadboy x softboy lagi podcast jare @Rifqykik @naughty_boy313 https://t.co/gjvM0aVQKd @nurfaazh jungkok rambute tok hahaha @nurfaazh anying eren Caesar ngga tuh haha πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚
8/16
2021
uripku kurang turu yo kurang kamu mangbgst
8/6
2021
becik ketitik olo ketoro, tiwas di bribik duntal wong liyo, oalaah asw asw
8/4
2021
@Rifqykik @naughty_boy313 ciri ciri orang yg sok polos ki pak haha πŸ˜‚ @naughty_boy313 @Rifqykik di gass nek jebule kentang ha lupot worr wkwkw @agraibr Temanggung ra di perpanjang, soale dalan antara deke kro koe wis tekan semene sek wkw 🀣 🀣 🀣playlist pagi ini - Hate to miss someone - Wanita masih banyak - Menungso ora toto - Tidak ada klaim atas aku ahihihihi
8/3
2021
@Rifqykik njuk mesti menengΒ² di gas to. ha sak pas 2 dino ra ngetik
8/2
2021
selamat pagi buat kamu yg selalu menerangi sebelum aku tangi.... cok
7/31
2021
@Rifqykik dolan mu kurang adoh, sesuk di bales nek ws Tour EROPA KRO MBAWEN @wipans tusuk nggo drei nek gek mungkur.
7/30
2021
lakoni opo sing mnurute koe bener, ojo seko jare blok..
7/29
2021
@agraibr amerr x Vibe Black tea gra, muehehehe
7/24
2021
Obesitas tulang ndakan @nurfaazh geajuliii tih πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ @naughty_boy313 pro player tenan nek situ pak @nurfaazh @Rifqykik mbendino anosmia kae haha πŸ˜‚ @Prasojoa7 @Rifqykik tinggi doang asu @nurfaazh @Rifqykik raumum ya nek kiki, tiap kondangan bedo cwe πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚EPIC GLORY WAE WIS ANTENG. https://t.co/w07ZO0Qhin @Rifqykik di kiro kene wedok biso jei kondangan, prekk nggo duduh akeh
7/21
2021
@Rifqykik @hafizassad_ @naughty_boy313 @nurfaazh gayamu lee lee, bunbun nek gasik moso moso dewe, pengen balikan ro mantan jare wkwk 🀣 🀣 🀣
7/17
2021
apa bener karing dapat menyebabkan tinggi dan mengembang wkwk.
7/12
2021
se umur hidup gek wae ngerti hmm https://t.co/rscNsq9TBr
6/27
2021
unniii.... unine batin ujarku sifatmu koyo asu.
6/25
2021
@akutaurifky jangan menyerah bree, tetap percaya proses!!! @agraibr buff biru e nyong jipuk musuh.ah asu. ramutu
6/22
2021
https://t.co/H3vtFkltSV
Retweeted by Tinggi Doang @Rifqykik ojo sayah usaha bree, rejeki, mati jodoh wis ono sing ngatur, tinggal dewe ono usahane ora.
6/20
2021
aku mencintaimu sederas banjir, tapi kamu malah mlipirr, ha sak drg e di cintai balik awakmu wis bablas tekan segoro ketigo bree,. @Rifqykik habis manis sepah di buang, metal kok bucin.
6/18
2021
@Rifqykik @angeliccc10 numben nih ada apa sih kawan?
6/17
2021
ndasku ngelag ndasmu pyeee.
6/12
2021
ora ono barang abot, nek bathang mambu. iki uwong hudu robot, sing mbok kongkon koyo babu.
6/11
2021
@pradanaressa inpo inpo podcast geden @kaditacan mending afk nggo kadita ae πŸ˜‚
6/10
2021
senajan gering ngene aku yo tep produktif, NGASAHI
6/8
2021
sepurone nek ngene terus yo ra lumrah batire. https://t.co/T6nzNNoJuB
5/22
2021
@lmjane13_ @fmlhakim @khoerul_666 wong wongan angel
5/21
2021
ngasi kabar juga percuma. doi aja gapunya πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚
5/8
2021
@lmjane13_ retreat, mana rendah
4/30
2021
hanek mung di titipi jodo wae, aku yo ndak kuat, aku yo klengerr.
4/29
2021
@Rifqykik kon ngomen pye mneh nyong kie, no comen ah.
4/24
2021
@Rifqykik doi ne anyar njuk hawane out wae, kapan biso nabung let, wis angel nek mulet. @xpeacesea nek ra gudlaking ora @serindangbulann abang Roy aja nanti jam 12, top top e galeh pokoke ayam goreng e , enak e Pas poso tok tapi haha
4/21
2021
aku ngga pernah takut gagal soalnya sudah sering. alaah siaaa boyy.
4/19
2021
nono bank pokoke https://t.co/TLgZxS7PMX
4/18
2021
Hidup ini memang keraddd yang lembek cuman ager-ager dan kamu zzzzz @wipans @fitrohtuss Yakin? 🀣 @wipans @fitrohtuss bakoh apaan, mben awan ngoleki info mas Roy wae ko haha πŸ˜‚
4/17
2021
@fandiiaahmad cah atheis @fandiiaahmad follback mas gansboleh mawut tapi jangan terus terusan, karena sesuatu hal yang berlebihan itu tidak baik. yook bisa yok zzzz @Rifqykik KUNTULLL
4/15
2021
@Rifqykik si mulet mulai bercahaya.
4/13
2021
@Rifqykik konco kontol nek mulet.
4/12
2021
@Prasojoa7 Dua tiga hutan berkabut, Prasojo emang kek Jembut
4/11
2021
@caesandry kak bedo jalur cay, Ha kui mergone ra tekan tekan ki soale aku lewat nguwet deke mlah lewat mbadran, @caesandry tak punjii ae njo nyg iseh kuat cay.Teko jalani wae? handasmuuuu jalani wae, nek tak itung itung aku ws mlaku dewe tekan nguwet,, @Rifqykik ra sembodo nek podcast, iyo iyo tok jebule mung melbu kuping metu silet jmbt wkwkw,
4/9
2021
@Rifqykik wanita bukan hanya satu, nek stuck ng wong siji kapan de biso maju, LEMAH KNTL,,
4/8
2021
INTIN3 S4N94R!!!! https://t.co/B0Avf96lUT
4/6
2021

0