Sign in with Twitter

Username:

nyari apa?

133 Following   78 Followers   2,185 Tweets

Joined Twitter 12/28/14


craving: attention https://t.co/V8eCS7d2Nd
Retweeted by 4ngsty teenag3r @eleuthromaniaa @cocachele kenapa saya ya?:) @bimobx siapa ya yang mau bayarin? @tacyaho pdhl gatau apa apadrpd ngasi thr mending bayarin kos sebulan atau bayarin spp 1 semester @isyogal15 $ $ bills"i can't go out, i'm busy" me being busy: https://t.co/g35r4SRL68
Retweeted by 4ngsty teenag3rminum tu kuah bakso urat https://t.co/C8MWZ3YhxJ
5/13
2021
god i can’t be everyone’s therapisthttps://t.co/fbVXTJHiiG
5/12
2021
https://t.co/cRSLqoXitj
Retweeted by 4ngsty teenag3r @eleuthromaniaa iya daging juga included🥰kebiasaan https://t.co/D6zNFN85Tfternyata semua akan merokok pada masanya wkwkwkwk @tacyaho hny bs bersabar @tacyaho 🥲bro, i can't afford another heart break.
Retweeted by 4ngsty teenag3r
5/11
2021
@heribertusrico koyo cabe🤝back paintbh, i don’t feel anythingThis is me. I’m millennials. https://t.co/Ws7zCNUCUX
Retweeted by 4ngsty teenag3r @aiiiam @imayysrw @deliziaeldi16 @asipidistra keseringan dipake jadi dapet warning dari semesta:( @damnithurtz don’t break your back for me i’ll put you out of your misery tell me that it’s all okay i’ve been wa… https://t.co/aPMHT4edRB @deliziaeldi16 @asipidistra @imayysrw kenapa delizia ni bgsdfrom now on i wouldn’t expect anyone to stay @adstrby @deliziaeldi16 sudahi anjingggg
5/10
2021
kebangun gara-gara mimpi muntaber karena salah ngambil pk, bjingan dah mau smester 5 aja diriku yg kecil ini @candrapratams @deliziaeldi16 ak baik kan luvขอให้แม่เป้นเด่กดี https://t.co/oWGSIvhRjQ
Retweeted by 4ngsty teenag3rkleeeeng mau rujak kuah pindang @eleuthromaniaa maklum gak lolos seleksi BIN @Nubivagantys @cocoteyawloh @eleuthromaniaa apaka ini responmu
5/9
2021
@herangua tertusuk🤑 https://t.co/nFaKtjdSnw
5/8
2021
you’re gonna find a way to laugh again with the hurt
5/1
2021
do you think i wanna be with me when i’m not at my best?ya semesta plis turunin harga arak di jogjafree prescriptions?Pura-pura fine being alone tuh CAPEK guys
Retweeted by 4ngsty teenag3r @tacyaho @SICEPAT minta bapak kos cek cctv sis
4/30
2021
my blood taste like cherry winetoo young to be in pain @dojuniya @heribertusrico ak tw km memikirkan hal yg sama @deliziaeldi16 hhe duit jajan kena potong nih sistur, tp i love u tar ak traktir😘 @eleuthromaniaa mulai gak bener @candrapratams sini jogja ahttps://t.co/qsSqwoEyaEtips cepet kaya selain ngepet @signaturepride sini aku abenin @candrapratams ga perna jadi ketemu kita🤔bau bau perang dunia @damnithurtz recommend makanan enak kl gt
4/29
2021
pgn makan tmnhhe bgst jg andaaku masi bantu ke walaupun krisis, taunya malah dipake judi klg ci nok ^^ @deliziaeldi16 https://t.co/syMoHsAO0s @deliziaeldi16 saya ada obatnya👍🏼“no offense—but fuck you for using me to make you happy until’ you felt like you didn’t need me anymore and left me… https://t.co/1dgUlAUj6Y @aiiiam ok otw kpn kpnmy humanity for the whole day grows after coffee
4/28
2021
there’s a difference between private relationships and secret relationshipsasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhumoring my mental statehttps://t.co/lFd7qXOyoQhttps://t.co/l5wANeV8vk
4/27
2021
" i can change him " ok rehabilitation center
Retweeted by 4ngsty teenag3ri spent almost 3 hours watching yt videos about how to be productive and now i’m impulsively changing my bedsheet at 2 am @eLMahayoga @dicokotgusti kok aku ketawa ajg
4/26
2021
https://t.co/pUT2GUzmYY
Retweeted by 4ngsty teenag3rfabulously cryingdon’t ever think i admire your shitty weaponjogja sedang tidak baik-baik saja ketika banyak coffeeshop yang udah nyentuh harga 30rb an.
Retweeted by 4ngsty teenag3r
4/25
2021
Just a daily reminder irl I look like shit so pls keep your expectations as low as possible or even scratch it to zero
Retweeted by 4ngsty teenag3rbeliin pls https://t.co/178OI1n56Sin the future, i hope this kind of instinctive response is not a threat to my survivabilityhit me with those painful truththere’s no such things as white lieso y dikshttps://t.co/vGef6K68hG
Retweeted by 4ngsty teenag3r
4/24
2021
@damnithurtz mau liatin orang mandi🤝
4/23
2021
pgn nyiram orang
4/22
2021
i wanna play it cool, but im losing youcause i know it hurts like hell man https://t.co/XPZdDZLoFranything that contains a lot of sugar https://t.co/Y7KGEjXjYd“i love you so much” https://t.co/lmzvFYuRXbnot a thing but ask my friends bitch https://t.co/iZGzkMkPh2procrastinating https://t.co/b0WZzlBCTRbut why do i pray?
4/21
2021
https://t.co/fDNIi9UEf3
Retweeted by 4ngsty teenag3rthis person has never been to uni in their whole lives https://t.co/59wAdrB6G2
Retweeted by 4ngsty teenag3rhttps://t.co/oGYa6TZeei
Retweeted by 4ngsty teenag3r @damnithurtz 😠
4/20
2021
Y me prendes aunque no me estés tocando @xximbecile + ✨lipbalm is mandatory✨me : mau uwu kaya org org also me : https://t.co/5pcEGN31K6cuk dah mimpi nyampe NYC malah kebangun, asuog @heribertusrico sending hugs 🤗please don’t take my sunshine away
4/19
2021
i miss surfing and chilling with funkot playing... @eleuthromaniaa sini tak bantu marah-marah
4/18
2021
@heribertusrico jgn ngeyel, klo adekmu yg cntik ini blg gak ya gak
4/17
2021

0