Sign in with Twitter

Username:

Maakt foto's en grapjes. Soms andersom.

564 Following   16,806 Followers   30,965 Tweets

Joined Twitter 1/21/10


@Mac_Manders Begin ik gewoon aan de kant waar de frikandellen staan#NieuweProfielfoto https://t.co/VqsJ41MWcZ
9/16
2021
@Mowikan Ha goeie. Ik heb me aangewend cc's in elk geval de meest lage prio te geven in tijden dat ik genoeg andere… https://t.co/xrhz9aL9qo @Mowikan Eens. Lekker aan jezelf denken en overtuigd zijn dat je nooit ongelijk kunt hebben en alles zelf wel kan r… https://t.co/mXb07htZrN @Fran_Franny_ Ik ook, maar die ontstaat door het ik ik ik ik... @Fran_Franny_ En alle beslissingen die genomen worden, waar je het niet mee eens bent, zijn een reden om iemand te… https://t.co/v24ao6hQfX @Fran_Franny_ Lekker makkelijk. @Hannah_onwheels Lekker @EliseW Kleine moeite toch. @dropjedept Geen idee wie jij volgt, maar doe eens een lijstje. @ChageNijn Twitteren over dat je niet kijkt.
9/14
2021
@Fran_Franny_ Als ik die koffer zou passen, ik ook. @AniekeAardbei @LisettevCooten @susansmitauteur Wat mooi zeg. Nooit geweten dat jullie dit doen. @susansmitauteur Dit dus. Precies dit. @AlwinKoek Ah je vult lekker in zeg. Wat een bizarre reactie dit. Echt misselijkmakend. @Lauwetweetjes Een automatisch gegenereerd bericht? En dan nog in de "ik"-vorm jou aanspreken. Bizar, een andere kw… https://t.co/ohI2cXkJwq @mariska10 @sunsetblow Willen of kunnen... zo gek is het niet dat iemand die 10 jaar geleden 71 was, niet meeging m… https://t.co/hbuCAOTldH @linde_van Super. Thanks. @mariska10 @sunsetblow Dat kan allemaal nog analoog. Digid is niet verplicht. @Frans_Traas69 Een ipad ook niet. Mijn moeder heeft nooit een computer of smartphone bediend en gaat dat op haar le… https://t.co/S5t33oZQf7 @AlwinKoek En je denkt dat zij dat snapt? @Henk_W51 Geen idee, ik lees dat laatste dat mensen dat zeggen. Ik heb echt geen idee. Zou raar zijn. @magikdat Moet je digid en laptop hebben. Zal ik maar gaan regelen voor d'r dan. Lees ook dat papier niet wordt geaccepteerd? @sunsetblow Maar om die aan te maken heb je pc en digid nodig. Dat is de volgende uitdaging. @Annala0805 Handig is als je geen digid hebt of computer... @susansmitauteur Ben echt heel benieuwd. Komt vast ergens uitleg over binnenkort, maar vroeg het me af. Mijn moeder… https://t.co/1iz2qZx1ZL
9/13
2021
Als jullie die 1.5 meter niet meer hoeven, mag ik 'm dan? @Knuffel_Juf Ontvolgen mag. @Knuffel_Juf Sorry. @40RebelMom Veel sterkte jullie allemaal.Eindigt Lewis toch weer onder Max vandaag #MonzaGP #ItalianGP #F1 #MaxVerstappen1 rondje met Lewis levert meer gejank op dan de complete opvoeding van twee pubers samen. #gpmonza #GPItalia #F1 @rensvanineveld @m3li3B Simpelweg omdat niet iedereen met iedereen kan opschieten en het in dit geval is dat net zo… https://t.co/h6jGMI9Od9
9/12
2021
Om 22.15 thuis en over een kwartier gegarandeerd in dromenland. En fijn dat ik het vind. Officieel bejaard nu.Er is een lopend buffet. Dus naambordje weggeflikkerd en volledige focus daarop. https://t.co/eTqI0rHf7u @Knuffel_Juf Gelukkig kunnen onze zonen het beter.Twee Cluitmannen in het eerste. Als je mij en mijn broer vroeger had zien voetballen, zou je dit nooit geloven. https://t.co/i4RQyTp4rSMet je nazomer... https://t.co/1ptE3XBuPV @marisjuhhhh Herkenbaar. Maar heb dat tegenwoordig al met dingen waar meerdere mensen zijn die me kennen ook. En ka… https://t.co/5vStcTSoGr @marisjuhhhh Dito. Dat vind ik ook heel spannend meestal @simonemoon81 Ik ga het meemaken @marisjuhhhh Nope @teamhartjes Denk niet dat het aan de anderen ligt hoor. Ben er zelf niet van 🤣 @iRepeltje @37Neelram En ik ben zoals altijd de bob dus bepaal wanneer we weer gaan 🤣 @marisjuhhhh Er is vast een hoekje waar deze party animal de avond doorkomt. @MHemstede Ja en ook nee. Maar dat doet mijn hoofd. @teamhartjes Dat soort vrienden heb ik nooit. @maschavanhouten Oh mijn specialiteit. NOT. @37Neelram Wou dat ik gewoon kon gaan zonder me er al dagen druk om te maken. @Mariskaatje1985 Het is gewoon een gekke kronkel in mijn hoofd. Weet zeker dat het ok is als ik er ben. @ErikavanhetHul Zij zagen elkaar iig nog online. Mijn vrouw ook. Vrienden via haar. Ik ben niet zo'n actieve contact onderhouder zeg maar. @37Neelram Aangenaam. @MaartjesBlaBlah Nee en kan ook niet dansen. Thierry dan maar. @DaanH74 Dankjewel @MaartjesBlaBlah Ik twijfel tussen "Thierry" of "Willem"Vanavond een feestje met allemaal mensen die ik meer dan anderhalf jaar niet zag. Denk dat ik maar een naambordje op doe. @Lauwetweetjes Dragostea Din Tei
9/11
2021
@Desireable_76 Echt zonde geld meh. Niet mijn fout gelukkig. @markdeligt Kijk je lacht weer. Doel bereikt. 👊 @markdeligt Ik had dit gister, maar toen realiseerde ik me dat ik helemaal niet zo heet. @BarbaravDM Ander keertje weer @Mariskaatje1985 Leg wel een matje op de logeerkamer of ik de keuken. @glitterpoep @Mariskaatje1985 Jazeker @Mariskaatje1985 Dat weet jij zelf heel goed. @Mariskaatje1985 Onder de A van "Als je heel lief bent mag je misschien iets komen afhalen."Zoonlief moet zo werken dus die begint alvast... https://t.co/seBW4WOMi5 @spekkie70 Dit is dunner en een stuk platter. Het zit hier dubbelgevouwen in een zakje. https://t.co/fFQRGerWNy @spekkie70 Oeh nee geen recept. Dun turks brood van de Turkse bakker. De rest er gewoon maar opleggen denk ik. De s… https://t.co/WEL1VWUfAR @ma_ry_66 Ja heerlijk. Staat hier een turkse marktkraam elke vrijdag. Heerlijk brood. @Lexdart Uurtje of zes, komt dat uit?In de supermarkt: oh goed idee verse pizza maken vanavond van turks brood met allemaal verse gezonde ingrediënten.… https://t.co/PlPWJwmyDI @Empie_17 Pfew net op tijd.
9/10
2021
@doemaarroze Ik zie dit voor me. No words needed en toch een goed gesprek. @aleurs Nee twee bekeuringen 180 en 38... 😁 @markdeligt Het kan flitsen het kan dooien bedoel jeOf ik 218 euro wilde over maken naar een helaas bekend gironummer in Leeuwarden. Prettig weekend... @doemaarroze Pinda? Bank?
9/9
2021
@MejuffrouwKluns https://t.co/rE6FPAZHJa @Mariskaatje1985 Maris gaat het goed met je? Maak me een beetje zorgen nu. @Mariskaatje1985 Of je bent te lui om ijsjes te halen ✌ @MejuffrouwKluns Onnodige conflicten... welkom op Twitter ;) @Honnevon Bijna wel ja @Lenaatje08 🤣🤣🤣 morgen maar een kruiwagenMijn nieuwe telefoon is zo groot dat ik er een telefooncel als hoesje bij heb moeten nemen.
9/8
2021
Deze avond moeten we snel maar eens dönertjes overdoen. #NEDTUR #Oranje @Hoekie_B @Politie Goud!En nü düs met tün man verdür... #NEDTURTüssenstand Drü - Nül #NEDTUR @BadslipperAnnie 😉 @BadslipperAnnie Ik kan dat zonder trainen @Marco_Staal Nee ik bedoel het precies zoals ik het zeg. Knappe selfies. Iets anders dan knappe mensen. @mafchauffeur Ja maar daar gaat het dan niet om. @jcjdoetwatzewil Nee hoor een observatie in algemene zin. Geen subtweet naar een specifiek iemand. @mafchauffeur Ja dat maakt dan niet uit. @huisop32 Opvoeding geslaagd. @iRepeltje 🤣 @Lenaatje08 Haha doe ik @Soofco Wel in saus gedrenkte witte nikes... @WJMGroningen Hey Joke ook hier van harte en een heerlijke avond nog. En die selfie...25 hooguit. Ok 26 eventueel.
9/7
2021

0