Sign in with Twitter

Username:

Cluit @decluit Overbetuwe, Nederland

Maakt grapjes en foto's | Alles is lekkerder met satésaus

639 Following   15,230 Followers   27,582 Tweets

Joined Twitter 1/21/10


@Mau19683 Een tweeling! @Nathsja1 Meisje @sarcasm_joyce Lijkt er deels precies op idd. @mariekepiekert Echt hoor. De spanning. @sandra_G66 Nee die keek gebiologeerd mee. Het wordt een tweeling.Dochter doet voor het eerst een corona- sneltest. Mijn vrouw en ik zitten nu naar de teststrip te loeren alsof elk… https://t.co/TsUdsVgZNi @EllenNGNG @buffiduberman https://t.co/qu7IP0Of0u @Fiekevo 😆
5/6
2021
@TweepChildoMine Hahaha ja precies. @Hen3kez Ongelooflijk zekfs het aantal gemeenschappelijke volgers ook. Ben verbaasd echt. Wat een mafklapper. @MaartjesBlaBlah @TweepChildoMine Ik denk dat ik echt iets anders bedoel. @TweepChildoMine En toch mis ik met mannen op pad. @Fiekevo Zolang die saus niet op de stoelen ligt zeker. @LisettevCooten Lief. @dirk_hoekstra @LisettevCooten Nee dat zeg ik juist. Dat ik het mis. @LisettevCooten Ik weet niet wat ik van vind. Het gaat mij persoonlijk erom dat ik het mis. En het beeld komt uit mijn omgeving niet van tv @tiffjeb Nou ik mis het dat was mijn punt @tiffjeb Maar ook die heb ik niet op die manier. @mamavan3boys Je hebt vriendinnen. Dat is al heel wat. @teamwendyxo @pasja4 @J1nneke Same @ChageNijn Doel op een groep die je al jaren kent. Heb niet zo behoefte aan nieuwe vrienden ofzo ook. Want eng idd. @mamavan3boys Dat is hier ook vooral zo. Maar ook niemand dicbtbij om even spontaan iets mee te doen. @pasja4 @teamwendyxo @J1nneke Lang gedacht dat ik er geen behoefte aan had, maar heb het wel. Gewoon een keer met i… https://t.co/D2kBGQgxMG @Liefs_van_Kimm Ook lang gedacht maar mis het. @By_Nic0 Zat ik vanmiddag nog aan te denken en tof. Echt. Maar doelde ook wel op vriendengroep die je al lang kent… https://t.co/onPUwsViOU @MariekeKruijs Jullie hoeven niks te doen. Kan ook niet. @ariedk Pas als ik weet dat het een klik is en vriendschap is. Niet zomaar eigenlijk. @J1nneke Ik realiseer me dat het confronteert te zien dat ik niet echt op die manier vrienden heb. @ariedk Dat is niet iets voor mij.Altijd stiekem een beetje jaloers als ik mensen hoor over met een groep vrienden of vriendinnen op stap gaan, eten,… https://t.co/CzK1t4HZ1w @EllJansen @AtelierGeeraets Ik zou zeggen daar moesten we eens iets mee doen. @By_Nic0 Dat je schoenen aanhebt in plaats van badslippers? @huisop32 Ik wil! @huisop32 Zit ik dan met mijn koffie... @Pascaldegier Ik kan dit. Ooit ruil ik de karma punten in voor iets fijns. Hoop ik. @huisop32 Alweer??? 😉 @Pascaldegier Snap ik. @jomajohe Ging niet @marcel_hgl1970 Echt hoor Marcel...en wie is er zo gek om te gaan...☝ @LHamiltonFan Dat sowieso.Mag die avondklok terug? Pap wil jij me om 20.00 brengen en om 4.00 uur ophalen? - Hallo, ik moet gewoon werken m… https://t.co/0tmQH0zx9q @EllJansen Ik ben loei trots op jou!!! @marisjuhhhh Geen idee wie hier gezeten heeft, maar het plakt hier helemaal joh.
5/5
2021
@MissEvy_ 🖤🖤 @AalstEric @sandra_stlm Ja hoor @JenSchrijft @huisop32 Had ik al gezegd dat ik van je hou? @miauwzie 🖤🖤 @huisop32 😘Ik mocht hier kijken en weer gaan. Velen was dat laatste niet gegeven. Vergeet nooit tot welke waanzin de mens in s… https://t.co/2rX5xtKn4e @LadyDJane_ Ooh mjum dat is zo lekker. @huisop32 Jij weet wat ik nu doe. :) @huisop32 Oooooh inner circle https://t.co/aMXRYcrcp7 @gipsbek @ChampionsLiek Yep. Minstens. @gipsbek @ChampionsLiek Ik heb nog 238 blikjes tomatenpuree voor erbij. @By_Nic0 🤣🤣🤣🤣 @By_Nic0 Nee. Je moet maar gewoon zorgen dat je leuk bent, dan komt dat ook vanzelf. 🤣 sorry melige bui. @By_Nic0 NEE. Je moet maar gewoon zorgen dat je leuk bent dan komende de volgers vanzelf. 🤣 @huisop32 @NUnl Mag overal landen maar niet op die boshut. @Daphni43364257 Dappere poging wel. Een 6 min. :) @By_Nic0 Misschien moet je nog even tweeten dat je nieuw bent hier... ;) https://t.co/moOw9Epylj @kaatkrabbelt @JocelynNugteren Reigers zijn zo tof. https://t.co/Aq9eNdZ5n0 @JocelynNugteren Op Texel was deze :))Hoezo is een kraai een saaie zwarte vogel? Kijk dan wat een fantastisch beest. https://t.co/kG2s9kqtxR @Pascaldegier @Fiekevo Ik dacht eerder ook half-stok. Ok ik ga.
5/4
2021
@Desireable_76 🤣🤣 @Desireable_76 Hahahahaha nu stoppen met lachen hoor. @Knuffel_Juf Leuke foto Judith @SandraPolman Dankjewel :) @Annemiek080978 Ja ze staan te drogen nu. @marisjuhhhh Zo blij dat die er niet zijn. @huisop32 https://t.co/shy80egAYU @teamwendyxo En gefilmd gok ik...🤣 @19janina75 Nee niet daar ik wilde tussen twee rijen keien in staan, dit zag ik ook wel. @BoswchtrAnnoTS Oh top ga ik doenHier is de boosdoener van vanochtend trouwens... knap hoe zo'n beest wel wit blijft in die drek. https://t.co/QZ4XBHhzzYI see faces... https://t.co/hqAiDpYQQ7 @Joov https://t.co/n66bASyTGz @iJohnnoo Trek je nou serieus mijn tweet in twijfel? @iJohnnoo Zal het licht zijn dan @Joov Oh die snap ik ook niet.Zo blij dat ik thuis ben! https://t.co/916tmoJzE3 @Joov Blijkbaar volg je er meer dan ik...maar eh...wat bedoel je precies? ;) @Joov Waar gaat deze subtweet over? @ChampionsLiek Keiharde. Maar alleen voor 18+. @die_kale Uhuh. En stinken Ron, niet best. @Verwonderster Nope. Vrees dat de camera stuk is ook. @VrouwtjeRutten https://t.co/gph5y5voft @huisop32 Kan heel veel achter mijn kont ook. 🤣 @Fiekevo Trots op jou!!! 😘 @RikVlie 🤣 @Fysiotherapoot Nou het zal niet van 1 iemand afkomen. Maar echt hoe dan????? @huisop32 🤣 in kikkers veranderd denk ik.Het wakker kussen van #Sneeuwwitje door de prins, zet dus aan tot aanranding? What's next? Ik gok protesterende v… https://t.co/iipdr0pNUN @Zeiserweer Straks thuis maar eens kijken wat de schade is. @suus__je Oh top dat ze er zijn. Graag gedaan en jij ook bedankt weer. @glitterpoep Thanks valt allemaal mee. @Zeiserweer Vrees dat die ook keduuk is. @VrouwtjeRutten Wad een lol dit :)
5/3
2021

0