Sign in with Twitter

Username:

manis @deendh_ danish

soft hearted with anger issues

550 Following   2,880 Followers   95,641 Tweets

Joined Twitter 8/9/18


nk jadi gay ke Lesbo ke pengkid ke trans woman ke nobody care & i respect that is your choice but kalau you perempu… https://t.co/rBIhsuVAA1
Retweeted by manisHi, im looking for master bedroom for 2 girls. Malay. Area ara damansara, kelana jaya, lembah subang. Budget below… https://t.co/DDYUiazc0l
Retweeted by manispublika function or not tonight? @Khairul81778361 Sorry perempuan only. Kan mader @dirazamriihttps://t.co/wYg9dHPqzL
Retweeted by manisYour mental health is more important than their feelings.
Retweeted by manishttps://t.co/XC7RETjG0X
Retweeted by manisApologies don’t mean anything if you keep doing what you’re sorry for.
Retweeted by manis45 jam seminggu ni kerja opis je kan? tak kan la orang kerja site isnin-sabtu nak follow ni pulak. https://t.co/3PdPxiqTxa
Retweeted by manisSo KyoChon is introducing plant based food in their menu, which I think is great for those who prefer vegetarian op… https://t.co/RMrglsuuoD
Retweeted by manishttps://t.co/c70WKohCVS
Retweeted by manisRecite and Retweet. https://t.co/fz7Ahmbhbs
Retweeted by manisPrinting on fabric 🤤 https://t.co/pMNcOxjB0W
Retweeted by manis @dirazamrii @S3th4n4 Hahahahahahaha i tk ingat do. I pakai sebat je hahhahahahahah @dirazamrii yes aya!! hahahahahahahaha ya allah maaf saya lupa @S3th4n4it’s hurting me but nvm.
Retweeted by manisi wish i was a cat just meow meow
Retweeted by manisJust say u hate women who knows how to stand up for herself and go https://t.co/PfwCAESAma
Retweeted by manisEruption at Mount Edna (Sicily) gives the illusion of a Phoenix in the sky https://t.co/d1nxRvaf35
Retweeted by manishttps://t.co/t5LTS1DoBY
Retweeted by manissorry kalau aku orangnya membosankan
Retweeted by manishttps://t.co/43D2Eac25e
Retweeted by manishttps://t.co/Bx6vjRcaP7
Retweeted by manisDah kalau mai sekolah, jahanam kan benda. Memang kena la. https://t.co/mbHTpdnnJL
Retweeted by manisWhat happens inside the body when CPR is applied. https://t.co/X4M319O7sJ
Retweeted by manis @deendh_ @S3th4n4 @sid_dek Kita kan sundal dgn bohsia dia kan perempuan lindungan kaabah
Retweeted by manis @dirazamrii @S3th4n4 @sid_dek Sangat!!!!!!!!!!!!betul. tanpa rasa malu. https://t.co/2ETOqGmPv9 @dirazamrii @S3th4n4 @sid_dek eh bukan tu. ish awak ni nanti dia cakap awak lagi kang susah @dirazamrii @S3th4n4 @sid_dek hahahahahahahahha dasarrrrrPelik betul macam mana boleh tak kantoi....takde geli geli ke? Hahaha https://t.co/CNPA1YYkqF
Retweeted by manistulips https://t.co/H6mA64GwS4
Retweeted by manisgirls tell you goodnight then spend the next 4 hours on tiktok
Retweeted by manisHi morning gais, boleh tolong retweet kan ni? Naca cari staff. https://t.co/DCSfXQYcEU
Retweeted by manisHi guys, boleh tolong naca retweet ni? Urgent staff diperlukan utk booth Melawati Mall. Siapa-siapa cari kerja or a… https://t.co/lVavqTHUzB
Retweeted by manisIf he treats you like an option show him how many options you got !!
Retweeted by manisgirlf cantik nak mampos pun nyundal lagi fucker
Retweeted by manis @S3th4n4 @sid_dek @dirazamrii hahahahahahahah okpe anis. dari panggil markonah tadi hm @sid_dek @S3th4n4 yeke hahahahahahaahhaa you pun memain gak niala sial apa nama dia aku bantai je ahahahahahahahahahahahha @S3th4n4 @sid_dek i lupa do nama you. jap aduh apa ahmaking me jealous wont work on me, i lose interest
Retweeted by manisI can’t fake a vibe. I'd rather not be around.
Retweeted by manis @sid_dek @S3th4n4 hahahahahaha weh nama dia anis keAku faham apa yg dia ni cuba buat. DIA TERLAMPAU OBSESS NAK BUKTIKAN KEPADA "GF GF" DIA YG DIA NI LELAKI. ITU YG TE… https://t.co/g4EWqVO1Cf
Retweeted by manisSemua babi. Senang cite. Pape je la. Aku nak mabuk malam ni @arepkasim Bukan adu. Hahahahahaha tkpe tkpe @sid_dek @S3th4n4 Anis tu ha tak behave hm @arepkasim Eh bukan bukan hahahahahahahahahhahahaha10 straightforward quotes on self-care: 1. https://t.co/fa692ajNLW
Retweeted by manishttps://t.co/ngeRTeqoF7
Retweeted by manisnot everyone around you is your friend
Retweeted by manisEvery storm runs out of rain. https://t.co/XYCeHA6a2f
Retweeted by manisEating alone, chaos all around. https://t.co/XK0Xh5yixN
Retweeted by manis💯 https://t.co/jk2oBdhR9q
Retweeted by manisI rather be tired from work than broke and bored
Retweeted by manisKahwin kerana nak pikul amanah, bukan sebab nak ikut trend.
Retweeted by manishttps://t.co/YJhU4XgQrZ
Retweeted by manisimagine falling in love and it works out for the rest of your life
Retweeted by manis @S3th4n4 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @syakirasyahrain tak pakai pakej, pakai visa pelancong
Retweeted by manisSebelum orang tuduh saya photoshop, nah lah bukti. I nak edit gambar sendiri pun hidung jd micheal jackson inikan p… https://t.co/yWr8UZWLoT
Retweeted by manisthis https://t.co/cxD29WGbh9don’t have time for games. https://t.co/ZNmx4cEJsw
Retweeted by manis @S3th4n4 pegang kote diaAku pantang la aku tengah cakap sibuk sibuk nak potong ni babi betulit would’ve saved me from the hurt. https://t.co/Fzg1bIp6bI
Retweeted by manisYour soulmate won’t be some perfect partner who checks all of your boxes. Your soulmate is the one person who sees… https://t.co/48gRlobWnL
Retweeted by manisPermasalahan hidup: █    █  █  █… https://t.co/b7ys4D5RlC
Retweeted by manisahhh the view!! https://t.co/PZ1ptjPoTB
Retweeted by manisme working on my assignments ^-^ https://t.co/hI4bLSAB3I
Retweeted by manis"Close the window that hurts you, no matter how beautiful the view is."
Retweeted by manisOnce you start smiling at his texts BLOCK him
Retweeted by manis🥲 https://t.co/6q0OFUJuTj
Retweeted by manisit hurts really bad. https://t.co/b5ho4MlQCA
Retweeted by manissometimes i know im wrong its just fun to argue
Retweeted by manisMasak roti canai guna method Arang 😍✅ Only in Phuket Town https://t.co/HIKMpHpYHv
Retweeted by manisthis. https://t.co/tpXoxEMEcp
Retweeted by manisKau nak cabar siapa ayid? Perbuatan kau bukan dibenci, malah dikeji, kau selalu dengar luahan aku pasal dakwah ilal… https://t.co/MA7oXy8xuS
Retweeted by manisKAU NAK CABAR SIAPA NUR SYAZWANI BINTI MOHAMAD RESAD???? Kau nak cabar tuhan yg menciptakan kau? Kau nak cabar siap… https://t.co/AccawjgxM6
Retweeted by manis[TERKINI] 25 individu ditahan termasuk seorang bergelar Datuk Seri dipercayai penganjur parti liar di sebuah banglo… https://t.co/16KaRZfIBh
Retweeted by manisBingung ini bh apa masker https://t.co/BfBOjiVQEA
Retweeted by manisenough is enough. https://t.co/iAAkOtnYrw
Retweeted by manismamak kat bangsar https://t.co/jMnP61oJQh @arepkasim sickoooo @deendh_ hahahahahah dunia akhir zaman nadhirah. yang haram dikatakan halal, yang halal dikatakan haram.
Retweeted by manis @deendh_ gila betul ye dia ni.kita pun jahil gak tapi bab agama ni kita still hati-hati sebab azab tuhan tu masyaAllah
Retweeted by manis @arepkasim Ye do rep. Tak fikir jauh punya orang. Ni agama sia. Bila orang cakap agama kita macam macam ramai la tr… https://t.co/JquqyaPCTJ @AraaLee14 Entah la nok. Sekali nampak macam laki. Dua kali oh no🤣🙏🏽I pakai baju sexydalia semalam. Terus rasa diri ni sangat gemuk ye huaa🥹🥹I curious, suara dia????? Macam laki ke? https://t.co/HJhP8YDlMvSiapa ada screenshot tengah pakai ihram tu roger2 https://t.co/uVW3D20Ymv
Retweeted by manisMacam tu je mainkan agamaWorld is sickDan ini memang wakeup call aku untuk sembur dia terus sebab ini kawan aku sendiri. Aku pula jenis tak tahan nak fak… https://t.co/TytHvslKS8
Retweeted by manisberani eh🫠 Sesak nafas rasa. Aku harap kau bertaubat la Nur Syazwani. Berapa ramai lelaki batal wuduk https://t.co/TaWpFgoHy4
Retweeted by manisini bukti aku ada conversation yg dia ajak kahwin. Kalau normal pengkid,diorang tak mental lagi suruh kahwin mcm ni https://t.co/Zh53I0Ws2v
Retweeted by manisI will spill all the ss once i’m ready. KAU TAK INSAF NUR SYAZWANI MOHAMAD RESAD. KAU TAK PERNAH INSAF YET KAU MAKI… https://t.co/KF1gxzpELa
Retweeted by manisberita tergempar, pengkid pergi umrah pakai ihram hahahaahha. mampus kau lah sana semoga kena panah petir x pun lum… https://t.co/n1h0YkluTC
Retweeted by manis
8/12
2022
@dirazamrii Ye itu masalahnya beria lah!!! Hahahahahahahah sial betul
8/11
2022

0