Sign in with Twitter

Username:

Jim Beglin @destuwb Malang, ID

Trust no one, safe your life.

302 Following   324 Followers   14,020 Tweets

Joined Twitter 12/26/11


@ekaaaasn Copoten lebokno kulkas @ab_originae Kalok lem glukol kurang lengket a mas? @sunbathers__ Ya mz q jg blajar @mumettttt @tegarxardian @NoMoreWhiskeys Ayo tegar digepuki wes rek
1/25
2021
@rizallistyanto @danieardhani Ga mz aq mw ngerjain tugas dlu @NoMoreWhiskeys @tegarxardian Terlalu indie emang dia mz, bendino panganane quotes" senjataek @danieardhani @rizallistyanto Mw psan nde mna mz?I’m old and I’m tired. Plz stop n throw away ur playing thoughts. u bad liar dear
Retweeted by Jim Beglin @danieardhani Psycho fucking bitch after all itu mas @tegarxardian Kontolllll
1/24
2021
one person followed me // automatically checked by https://t.co/OaVr3ZR4gx
1/23
2021
@ngalammenfess Langsung chat arek" takok onok kerjoan ga wkwkwkwk @lissa_purnama Semangat lurd
1/22
2021
@danieardhani Cok bejat wayu on
1/19
2021
@ab_originae Hancok tak kiro tibo ndelosor kamu mas
1/18
2021
Melihat MU for the better mood masAyo le digolkan ya @ECavaniOfficialMartial maine kok koyok landry poulangoye ngenekurang sabar opo aku, HAHHAHA
Retweeted by Jim Beglin
1/17
2021
Happy Birthday lurd @paprikahijaw luvyu https://t.co/u7arY4Tuvd
1/16
2021
Ga janji mas, dilakoni aewes mas
1/15
2021
@BisKota_ Ya kali ga kuy? @paprikahijaw @ibudosenkw Gundul 2.0 berarti iki, mbok wes ambe arip ae aku sama tria sangat mendukung @ibudosenkw Sopo? Gundul a?
1/14
2021
@ibudosenkw Amankan area aku tak moleh age bilJenenge arek cilik bro bro wkwkwk
1/13
2021
@ibudosenkw Iso ae jejak si gundul i @ngalammenfess Sarmidi Gaprak
1/12
2021
@ab_originae Kalo I unlike mangan sate wedus masone person followed me // automatically checked by https://t.co/OaVr3ZR4gx
1/11
2021
Budi Galvalum https://t.co/5pSh7c3dCU @kinanthiAprilia Kekno aku aewes kene tak rumate masio bendino gudo :(
1/8
2021
@imsorrytuman I drink wine cz u'll never be mine
1/7
2021
@ngalammenfess Dapet ayam sak kampus guys
1/6
2021
@hallenraharja Turn it back and show ur lil dick brouw
1/5
2021
one person followed me // automatically checked by https://t.co/OaVr3ZR4gx @icekopisusu Implementasi rahim meledak ya ini maskadang suka kepikiran kayak sadar ga sih orang2 ini sebenernya oversharing bgt di internet?
Retweeted by Jim Beglin
1/4
2021
@bolpenabang @infomalang Ya emang disitu letak heritagenya mas @wujudjagadgmlr @Anyaselalubenar Kok nyolot ngono sih ban serep @AdamYr_ Copy @ab_originae @Anyaselalubenar Kenalin mas itu selingkuhanku xixixixi @heyardians Kerja mas @Anyaselalubenar Bby km gpp?
1/3
2021
@AdamYr_ @freakynuy_ https://t.co/kcRGILDz3r @silvyagny Yok yok semangat yok, sambleken wes areke @flutulang_merch Wkwkwkwkwkwkkwkwkwk cokkk
1/2
2021
@txtdrcringe Cok ket ero fakboi jenenge miswan cok :(Aku mundur ya, makasih.
Retweeted by Jim Beglin
1/1
2020
@ibudosenkw Nobar ini sampe belek'en https://t.co/rMfUBOdLYn @ibudosenkw Birnya lek kakehan boleh dilempar ke singosari ya mba2020 ganok rasa e, cok!
Retweeted by Jim BeglinCosplay arek anxietyMyselfY'all guys tell me how to being loved, cz I'm tired of lovingSing bolong tutulen las, terus digrendo rapi wes https://t.co/8eFo8yKUBd @ab_originae @NoMoreWhiskeys Yowes mengewelah dulu mumpung aku ambe bonek durung teko @ab_originae @NoMoreWhiskeys MARI MAGHRIB SAT! @NoMoreWhiskeys @ab_originae Mari maghrib ayo marani mas ab @ibudosenkw Adanya masa depan mba https://t.co/9MxFAwthRq @ab_originae @NoMoreWhiskeys Engkok tak ajak bonek ketemu kon yo, siapno kopine cok jancok @ab_originae Mas @NoMoreWhiskeys kita harus mengadopsi pemikiran mas ab @ab_originae Iya mas, yg penting jangan sampe kena memeks slavery @ab_originae Oalah, nang malang tak tawari turu omahku ga gelem soale gowo bungkusan iki tiba
12/31
2020
@infomalang Pantai nirmala bukaSampean bendino pp ga kesel a lek? https://t.co/ENl9p1iU4B @_allfvckedup_ @ngalammenfess Gowoen nang bengkel be'e wayahe mudun mesin lur
12/30
2020
one person followed me // automatically checked by https://t.co/OaVr3ZR4gx @kampoeng168 @infomalang @yusufgunawan Wong" mikir opo yo ngene iki? @ibudosenkw Tolong fotono sing apik arek iki koyoe kangelan @imsorrytuman @nrl_anita @FWBESS Koiso kancane kerjo ga disupport blas @FWBESS Ayo mba aku siap mengajakmu citytour, dm ae untuk hargaSemangat begonya kaka :*:*:*:* https://t.co/lVH1ERcBBW https://t.co/gxpYrC1kRD
12/29
2020
Sek isuk jancok :( https://t.co/zj1HFWwy4n @sbyfess @NoMoreWhiskeys @NowyPanjiS @kinanthiAprilia Rabi rek koncoku mariki @devaucul Wkwkwkwkwkwk istirahat mba, kamu cape kayanya @lerkvd Gas e mbandang cok wkwkwkwkwk @devaucul https://t.co/zKc4MFOpkW @tegarxardian Iri bilang bozJancok
Retweeted by Jim Beglin @Finamlya @infomalang @infokostmalang Cek pinned tweetku mba @ngalammenfess Pengen ero yopo areke lek ngomong pas mundur dari laga persepikan wkwk @ciaochamo Oyi @Maya_1K Ga paham tp tak pekso paham daripada hidupku nanti hampa tanpa wanita wkwkwkwkwkwk @ngalammenfess Terpantau durung adus lek iku sam @_grkzwrld_ @ibudosenkw True wife @pekikp Dong feng rodo murah pak wkwkwkwk2021 mlaku bebasKon easy going, aku yo tak nyoba easy going wkwkwk @pekikp Swap engine nang innova diesel ae wes ga kesuwen wkwkwkwk @nanasijooo https://t.co/uUXK6aulNg @midiahn Wkwkwkwkwkwkwk @yusroniaa Wkwkwkwkwkwkwk cok @woilahvanda Weh samawa mba van @Saltedkarameld @sbyfess Kamu gausah menjawab pertanyaan bocil
12/28
2020
@danieardhani Patrick wanggai pls @mumettttt Wes adewe salam mesin kanan working class hero ae samFlexing barang sing ditukokno bapakmu, isin karo umurmu le le jancok @lagira__ Kebutuhan lurd
12/27
2020

0