Sign in with Twitter

Username:

goedemorgen | goedemiddag | goedenavond | welterusten | wat rot voor je | ik wist niet eens dat hij ziek was | gefeliciteerd | is dat een retorische vraag?

465 Following   1,526 Followers   70,987 Tweets

Joined Twitter 12/14/10


@C4ndiru Ik kijk geen lineaire televisie.Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat Black Friday alleen online is. @ElsMatters Ik wel, maar ik hoef het niet.Het leukst aan The Crown vind ik de auto’s, nou en.Je handen stuk wassen is dus helemaal niet goed voor je handen. @JanFolkersma @by_dope_demand Ik zat te eten. @by_dope_demand Op mijn werk moesten ze hier enorm om lachen. @C4ndiru Je wordt weer bedankt. @timenkraak @burninworldrecs Vooruit dan maar weer. @Chasalin Nee.Is @JokimDawar vandaag al ge-#ff't?Weer honderdtweeëndertig euro bespaard, dit moet echt stoppen. #boycotblackfriday @76RL Zal wel, ja. @76RL Walgelijke stemmingmakerij.
11/27
2020
Slaapliedjes https://t.co/8oVT2GjXbG @Mevrouw_Maas @Sjjoerd Sjjjoerd is meer een Peppie. @Mevrouw_Maas @Sjjoerd Hè nee. @_Noviomagus_ Dat is het al de hele week. @Mevrouw_Maas @Sjjoerd Kligopmekussenstiltedromen @Mevrouw_Maas Het ging gewoon heel erg snel. @_Noviomagus_ Nu nog maar een stuk of acht. @Sjjoerd @Mevrouw_Maas Ze zullen wel gaan trouwen ofzo.Verdomme wéér Sonossen gekocht. #verdomme
11/26
2020
@Biebie_P Lijkt me wel, ja. @JokimDawar Daar ben ik veel te ziek voor.Even mijn baas bellen dat ik er tot afgelopen maandag niet ben, maar vanaf gisteren kom ik weer gewoon.En je hebt dus twee telefoons nodig om een screenshot te maken. @JokimDawar Dat moet ik even aan de GGD vragen.Lekker met terugwerkende kracht twee weken thuisblijven.Nee, daar hebben we wat aan. https://t.co/8vioWIIJte @by_dope_demand Het enige voordeel is dat je overal veel te veel sambal in kunt gooien zonder daar zelf last van te… https://t.co/hbuXTiUJmd @bescha Oké, deze misschien. https://t.co/gX8t9QbxE1 @bescha Nee, sorry, niets. Wel over FvD, ook over de sluis, maar nergens over beide.
11/25
2020
@Sjjoerd Lekker praktisch weer. @bescha Ik heb alle grappen over FvD en Zeesluis IJmuiden gemist. @Sjjoerd Nu moet jij ook je verantwoordelijkheid nemen. @Sjjoerd Nu ineens terugkrabbelen. @C4ndiru @76RL Het moest toch weer zo nodig iets moeilijks worden. @ArthurJapin Dan heb ik het verkeerd verstaan. Ik vond het wel mooi. @A_mieke Gewaagd. @C4ndiru Ligt ook wel erg voor de hand."Ik praat door tot ik niet meer weet wat ik zeg." ~ Arthur Japin, Dag van het Literatuuronderwijs 2020 @JokimDawar Hopelijk is je fiets niet kapot. @DjeeDeeBee @OscarKocken Ongelofelijk.Ik zit naar @OscarKocken te kijken die bijna in slaap valt bij een betoog van Manon Uphoff. En jullie? @akbaspinar Nee. @JanFolkersma Ik bestel nog eens een cadeautje voor je. @leinmarjob Black Fridaycennium dan.
11/24
2020
@leinmarjob Natuurlijk niet. @Stitchitvon_ Krijgen ze geen Nederlands meer op die Kapteynweg?Morgen Dag van het Literatuuronderwijs in De Doelen maar dan in lokaal 146. @A_mieke @SanneWindey Is dat ook kantoorspeak? @JanFolkersma https://t.co/BIqID0bxQQIk ben dus op inspiratiereis. https://t.co/gmNlTwDv3i @JanFolkersma O nee, George Soros. @JanFolkersma O nee, Cecil B. DeMille. @JanFolkersma O nee, Marcellus Emants. @JanFolkersma Die van The Sparks met dat snorretje.
11/23
2020
Leuk gedichtje van Charles Baudelaire. https://t.co/j2DPwdvQGv @Sjjoerd Alleen jammer van die kitebuggyers in het frisdrankpad. @Sjjoerd Was gezellig. @leinmarjob @celticore Heel goed. @Sjjoerd Ja, is goed, alleen niet IJmuiden maar Dordrecht en niet het strand maar Albert Heijn. @leinmarjob @celticore Die heb ik ook gezien, vorige week ofzo. @76RL Ik al drie tot nu toe, wat moet ik met die dingen. @leinmarjob @celticore (Jaja, dat was de grap, snap ik heus wel.) @leinmarjob @celticore Niet zoveel als Guy Pearce.
11/22
2020
@Toestand Ja bedankt. @76RL Nog veel groter. @A_mieke Het is patat. @MrScheerder Bijna. @76RL Dat zie je toch, heel groot. @pgteekens https://t.co/wdTFHi3JO6Hele fles port op. https://t.co/5pzHqFvMEc @pgteekens Ik zag 'm vanochtend nog staan en heb geprobeerd het kenteken te onthouden, maar dat is niet gelukt. @pgteekens Staat deze trouwens vlakbij mij of is dat een andere? @PamvanVliet Meteen trek. @_Noviomagus_ Is dit een retorische vraag? @JokimDawar Ik weet het alweer. Mooie film is dat. @JokimDawar Waar ging hij ook alweer over? @JokimDawar Wat een nachtmerrie.De pizza's zijn besteld, hoor. #besteld #pizza #hoor @Sjjoerd O nee, Domino's. @MrScheerder Als er maar ananas op zit. @Sjjoerd New York volgens mij.Vanavond pizza. Ja, ik zeg het maar vast.Gaat er vandaag nog iemand naar slijterij Vonk in Zaandam?Henk Westbroek is tegenwoordig premiejager. https://t.co/fs0SD1ldy4Sue Townsend lijkt echt sprekend op Sylvia Witteman. https://t.co/vnNZYs4N3p @Odetszky Die van ons zou woensdag komen, ik keek er echt naar uit. @Odetszky Is toch niet te doen. @JokimDawar Zou heel goed kunnen.Nou, dat ik dus dat mailtje kreeg dat de levering een maand werd uitgesteld. https://t.co/jdiGsoK6is @Sjjoerd Slijterij Vonk in Zaandam.https://t.co/hgZvIsXPfC @puchrocker Koffie. @puchrocker Het gaat maar door. @puchrocker Je wordt ook een dagje ouder, immers. @JokimDawar Ze willen dat we op Instagram gaan.Die ga ik dan refleeten.
11/21
2020

0