Sign in with Twitter

Username:

Diary Sad @diarysad__ Kalimantan Selatan, Indonesia

managed by sadboy and sadgirl admin

1,476 Following   11,621 Followers   41,764 Tweets

Joined Twitter 10/31/19


@shorthairedgurl wah keren banget sih ini #PastiAwesomeSeharian
9/24
2021
@Muhamadzulhasan pibessdey ijol @iamdladt lagi ga musim
9/23
2021
@oohsagu nyimak @rokoknyamild gamau @febyagustina__ klo meleyot ntar dimasukin kulkas biar kaku lagi @Hiibram semoga sih @gasukamain_twit sulit @oeliaaaaaa semangat @icannn___ kuat yok @reyhansagevti_ nah ini @ohmydew_ nah @Ferignw21 gtau lupa @sundarese hmm @maraanjas_ wkwk @Songkangbbn nasi mateng @sanca07_ nama sih @Nurulhaayati hilih @imyuday hmm @urgeminibooy iyaa bner @rokoknyamild duh @figabut bner banget @zeinclaunya_ iyaa tiap orang beda @darkwrld99 insomnia makanan sehari hari @monmonicagraysh asing akhirnya @ybas25 egois @reyhansagevti_ iyaa @randompeople30 ssetuju @JE_JELAS iyaa @sabilaarrh wkwk @BosRiyan trus aoa pamam @authentic_nrs gatau @thisismaself_ iy @sstrongerrr hdeh @McDClurry iyaa @Onyekcuuu maybe @ariprastia06 pke firnalin @sstrongerrr hmm @KantonginAja_ kelakuan @alvinbaj sabar aja @powerpuffgiwls kiww @Ferignw21 semangat @gesangnurh wkwk @oohsagu hdeh @panggilnyacaca hah @cimotyy @MiraeAssetID @urbanasiacom mau @Danielll_Braga baik @rapunjellhh hdeh @tajemdong hmm @Gilaanggg_ ngeri @bukan_jojo hmm @yufikaa_ mntap nih @noobiitaaaa1 iy @wdwdyi hmm @hclvyy_ iyaa @redam_pilu hmm @smartpeoplex apaan tuh @awwsriansu related @ochi8395 gtau tuh @bebesushi18 kangen @alineatunggal gtau @Songkangbbn apaya @Nita_nitong17 iyaa @kylielipaann gih @itsliatrd_ iyaa @queenofbaperan aww @peakyblinderss_ aih @awwtasyaa salut @dedegemeshhhh wkwk @vashyaaaaa iyaa @protektiff hmm @moodyannnn segerr banget @mbah_ndrong noted @orgnylemotbgt iy @LuvRhini bner @thtaania pibesdey @Ayy_only enak ya @PanggilAjaBry hmm @gausahtag sad bangsad @lagi_mece mndi @freakgvrll_ gatau @inijesiica wkwk @kareperaimu000 iy @akuhalubanget ok @duarrrrnmaxxx iyaa @enanotnot asek @yuliinee nah @mhddn_ hmm @cunggun banyak @matchasweet__ wkk @iamvsmymind hmm @akunoer hmm @anggiku69 hmm @PutraDwn_ wkwk @Irvnirgsril ok @kejucraaft_ duit @alasianeng hmm @QueenOfBarbar wkwk @lovebuggg___ semoga ya @titiswell aww
9/21
2021

0