Sign in with Twitter

Username:

rora @diesnyland ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ૮⋆𝘀𝗵𝗲¡𝗵𝗲𝗿﹕★ ⠀ (𝘯.) in every curve of your body I want to write poetry. Just to make your body my favorite poetic work. 🖤 ⠀

꒰ 🎀 ꒱ personal accOunt zZz . . 💢 a serene petite baby 💭 she’s glittering with sprinkle of crystal softer like a cotton candy 🍭 but also charming like a swan. ઇଓ

2,805 Following   6,084 Followers   128,715 Tweets

Joined Twitter 10/26/13


HAHAHAAAA https://t.co/8g2FZSROq6 @mygIuvs_ aku sering beginii 😔🖐🏻 @vanuerabee amin @clownshittt yh ok @aurelisaqt hello @heiyoallp boboo @urgwrlll kenapaa @lagisebat bisaa. sini peluk @qardust btul @ccarppeddiem813 aku dah serius bacaa anjrit @justiciafh samaa @ccarppeddiem813 lucuuu @auliexy hii @enhsensh astagfirullah @choc0piie haii @txtfromm3 pagiii
7/1
2022
@yourholmess sukaa @Nyctophile0202 sureecih aku nangis cengeng banget @tiramvisuu elon lagii sensi @enhsensh kenapaa @matchaezzzz untung dah uninstall @gummyybbbear cantikk 💓
6/30
2022
dor @ofroraa @ofroraa YEY— life in new york city https://t.co/QiK0WyvgM1
Retweeted by rorasunny and 80°s https://t.co/m7fnp93WdW
Retweeted by roraBe grateful for the small things that so many people take for granted. 💭🍓 https://t.co/4Z8W8MaFvw
Retweeted by roraself-care routine https://t.co/kgHJhZ3Pgm
Retweeted by rora𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘳𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘱𝘭𝘢𝘤𝘦 & 𝘳𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘵𝘪𝘮𝘦 https://t.co/ZLsUQEyx5d
Retweeted by rorafocusing on the good things life has to offer https://t.co/mXOXYqRPDJ
Retweeted by rorawarm summer days https://t.co/XZfwYiKZAz
Retweeted by rora @convomfs gaa @whosmaudy gi nafaas @estawarmanis kamu bauu @bacialo muah @queenofurfuture HAHAAA BETUL @leeassiy block @efekrumahuyaa lucuu @cloudbreead boboofak 😭👎🏻 https://t.co/RYcMTUW8lV @at21_03 kamu dah lucuu @dino0rawrrrr nggaa @percaddle semangaat! @kmspya akuu sinii @clovdlux ok @orangcueekk ayoo
6/29
2022
@detwooo yaudah ayo @jennnsza sama @efekrumahuyaa akuu @keIainan coba stress deh pasti langsung turun @nanaspineapel akuu @cloudbreead gopud ajaa @auouwoos samaa @literalysoftboy boboo atuh @livingsuckgirl caper @gajelaswoy kok bisaa @aranjink peluuk @zelikaptr sinyalnyaa jelek @enhsensh kenapaaa @gudpurple_ teteep cantik! 🤎 @favoritenotifee heree @sylthelords gmw km bau @clezrk wa u dah w block btw @clezrk "w dah lupain kim, w dah sakit hati bgt anjing" @plutojouska jadi simpanan augar mommy cobaa @clezrk bacot @astrobooii ganti hp @AripSkuy mintaa tutornya dong @silkyones maa ayang @xfoIkIore BANGEET @lagisebat gapapaaᅠ ᅠ because this account has been handled by new owner. any kind of stuff related to the old owner is no longer my… https://t.co/nsrm7mYmJG
6/28
2022
@Aelahnyet @nodabiluu lo berdua nih gue nikahin y
6/27
2022
gue mau deact in akun
6/26
2022
siapaaa blm tidurrsiapaa masih bangun?https://t.co/R3DFiyG6kdsepiiii bangetsoreeee @anchovyrice gatau @moonareas gadulu @w0siespie bener @hitacheese semangattttt @rifkirashit gaa @moonareas mw @moonareas yaa @itach1wife cantik @moonareas apa yaaa topiknyaaaa,kalooo kenapaaa ayam duluan baru telur gimn @zsadgyrl kenapaaa @moonareas ayo @moonareas yuyu @moonareas hai @azz_meee keren?! @NandaRefrizal @Aelahnyet pelukk gus @jjzkye @clezrk ini gimana jal @aominedaikiie janjii @hepburnism2 aaaa keren @orglabil ajak aku cap @storyofaleee jual diri jg gabakalan kekumpul segitu:(
6/24
2022

0