Sign in with Twitter

Username:

Cau_asak @doldvck13 Bandung ke barat-baratan

yang udah kepo, tapi ga follow. semoga modol lomari jati ya bangsat hehehe

1,090 Following   1,100 Followers   4,862 Tweets

Joined Twitter 10/21/17


heg we ahh
9/14
2022
@ajglst cik lah menta sakeresek mah @Itsme_Bunn habede 🎉 https://t.co/EJOgZymg0k @limp_bizquit ekselteu kaop kahujanan sinyal teh sigah tai, palid teuing ka mana :(
9/13
2022
@pianjg @userjanghyun ajig :(
9/5
2022
@limp_bizquit @ughteahot sok api2 teu apal kitu @sundastruggle nu make baju erigo mah hoki wae goblog @SUNDA_FESS aing aya anu ngecrushkeun teu nya? @tukangshampo gs bosen @sundastruggle atuh biasana ge ale2 @sundastruggle sigah anu teu boga beban seuri na @auxurv @SUNDA_FESS dipitaan nya @helloiampiya @bdngfess mana teu apal tempat deuih :(
8/31
2022
@tilasanya sugan teh cangkang saos :( @sundastruggle hampir sihh, tadi pas maca waluh kukus @cutiiiebean vario mah caang teuing, karunya batur @cutiiiebean hulu mio, hulu mio mah genah bisa make lampu @cutiiiebean tuker tambah @14chocolatea yakin? @bdngfess lamun gs sarapan sok hayang modol @DahhlahMales meni enya gustii @SUNDA_FESS anying wirang ieu mah 🤣makkk nyeri cangkeng
8/30
2022
gblg cucunguk ngapung @SUNDA_FESS kamari pas agustusan @sundastruggle teu kabayang ajig lamun ngomong make logat garut
8/29
2022
@SUNDA_FESS kieu @__pejalan kudu ieu mahno what what. aku mah geus biasa ini :)
8/28
2022
@doofy82 hajatasa loba itu ieu.
8/27
2022
@AsiaPikirrr hanas serius @sundastruggle loba nu kitutuh kann, pasti we ujungna mah ngarasa salah. kieu hungkul jadi jelema teu genahan teh :( @renokuuu tong dijual gera @bdngfess resiko tukang heureuy. mending cobaan ngomong langsung @sultanandara_ aslina @bintumarwan_ ada @Sapitri30 karna ada pilihan @bdngfess coba ngajukeun banding @SUNDA_FESS hal anu teu bisa dimaapkeun dalam hubungan selain selingkuh? @bintumarwan_ coba masuk komunitas sambat @sundastruggle genahen euy jang mepende mun rek sarerindu yang semu. semu semu bau tai
8/26
2022
lapar teh meni teu apal waktu pisan. @SUNDA_FESS ceurik sing wareg @SUNDA_FESS mikiran kumaha carana sare gancang @marrd55 tapi manehna heeh euy @bdngfess cape emang ngarep teh @SUNDA_FESS atur2 we lah da gs jebrog @agung123___ @SUNDA_FESS bisi dioperasi nyajol tulus we :( https://t.co/An1lDccoOZ @cepi_subakti aya kemajuan @apaihsia aya dangdut mereun @sundastruggle hanas baju aing hideung kabeh. pek mah teu ngaruh @sundastruggle meni nyegag ari sia candra @txtdarisisange cik atulah sapoe mah tl aing teh bersih tina soal ewean. meni tatadi hayoh we ewean jng ewean @bdngfess kumsiba @txtdrindrawan mencoba untuk tidak berkata kasar @toosexyformyex_ pasti rungsingpadahal tadi beurang teh seserian. tapi maju ka peuting mah sok sagala kapikiran. @tukangshampo nyakaliguskeun @sundastruggle gs ngewe deui wae :( @sad61rlsssss serasa dimarahin @bdngfess biasalah gogoda @Sapitri30 kudu @rakyatkopo @txtdaribandung teu kabayang mun ewean ker panas mentrang 😂 @SUNDA_FESS teuing atuh ahh, sia mah ngan tatanya wae @lesyeuxdelin_k @sundastruggle polkadot sigahna mah @sundastruggle naha teu calana tartan?
8/25
2022
@kangcibay karek nyadar @SUNDA_FESS good night good night tai anying ahh @tanyakanrl ieu mereun nya anu cek ibu2 henceut murag teh @txtdaribandung atuh moal bisa cingogo goblog @bdngfess daun puspa @bdngfess neangan atuh, meni teu inisiatip pisan @bdngfess kurang pingping hayam na @SUNDA_FESS maneh damang? @buduamit nyeder ka supir @SUNDA_FESS sakali ewang jeung barudak :( @SUNDA_FESS nu penting mah nyaman heula dina obrolan, sesana mah nuturkeun @bdngfess meni rewog kana ewean teh @SUNDA_FESS kieu hungkul ari loba teuing dahar pais kadal teh @MahesaGhifari nyesek ajig :( @ttmymoodb ditato, bang. lain dico'o :( @auxurv anu renda2kalem we, boy! da teu kabeh awewe mandang beungeut atawa harta. aya oge anu mandang kanyut
8/24
2022
@Silobakahayang sabaskom meujeuhna mah @hahhnaon @SUNDA_FESS lain kitu euy :( @solesss__ @SUNDA_FESS kapok ahh @nrlhdyhs @SUNDA_FESS kaburu teu mud @yuurlover @SUNDA_FESS maol ahh, kaburu teu mudsakapeung mah sok asa hayang jadi pesulap hejo bagedod :( @Silobakahayang tamasan ku kopi @auxurv @SUNDA_FESS kajeun bedo :( @SUNDA_FESS hoream ahh. kamari ge aing nanya meni eweh nu ngajawab @tololmeroket meni laer cek kolot tea mah @doremiajah kembaranna loba @tineteepakorn__ rifaiju saha?
8/23
2022

0