Sign in with Twitter

Username:

Moeder | Zelfstandige | Ajax | Rotterdamse | Rome | Zon | Ocd | Dubbele espresso | Zwarte Humor | Anders |Niet links niet rechts gewoon door het midden.

793 Following   793 Followers   55,237 Tweets

Joined Twitter 6/9/09


@robertoor Goedemorgen Robert . @korfotografie Een hele goedemorgen! @Falconxp Patrick, een hele goedemorgen. @baara_a Goedemorgen Anita ! @dirkdevreugd Goedemorgen Dirk.Goedemorgen .
1/21
2021
@KellyReijntjes 24 @markdeligt Jij bent de beste 😘Zo dat was het ! Trots op mijn jongens #azaja @markdeligt Vertel dat even tegen mijn jongens op dat veld! @markdeligt Is ook zenuwslopend hoorToch zit ik niet op mijn gemak hoor...#azajaPffff #azajaWat een opluchting dat eerste doelpunt ..nog niet echt overtuigend voetbal hoor #azaja @L3onIam Ja ik vind het ook een bijzondere opstelling maar wie weet pakt het verrassend goed uit . @L3onIam Ik hoop het persoonlijk van niet hoor ☺️ @jpsvld Ja echt hoor!!Nou vertel maar wie o wie #azaja @Goldphlyer Ja het wekt bij mij irritatie op terwijl het misschien gewoon aardige vrouw is hoor maar brrr @dutchdudehoi Ja bijzonder type, de hele wereld is zooo leuk, gezellig enz bij haar. @dutchdudehoi Ja echt ik krijg de kriebels van haar.Kim....haar ogen die steeds zo verbaasd open gaan als ze praat...en ze praat tegen haar date als tegen een klein ki… https://t.co/WsYPhgWtXD @Bezig_Bijtje81 Jij mag nooit meer raden @Bezig_Bijtje81 Vast wel in orde joh, maar ik ben ook gewoon verzekerd hoor 😀 @Bezig_Bijtje81 Haha dan rij je hier maar rondjes 😂 @Bezig_Bijtje81 Hij rijd 17 km p/u @Bezig_Bijtje81 Hahaha je mag hem wel eens lenen hoor 😉 @Bezig_Bijtje81 Ook dat 😀 @Bezig_Bijtje81 Zo’n scootmobiel is wel heel fijn ook voor afstand in de winkel hoor #voorugetest @sweetlake65 Nou het leek er bijna op, maar ja op de Brink allemaal cafés en restaurants dus doodse stilte . @dutchdudehoi Ja dat denk ik ook. En alten we eerlijk zijn als je zo’n lichaam hebt en geen moeite met het naakt da… https://t.co/CAvVcHTWGb @glennieeter Hier ook de puzzle weer tevoorschijn ook ik kreeg er een voor kerst. Verder gewoon maar gezellig maken… https://t.co/owNg1si6iU @dutchdudehoi Hahaha ja ik heb ze gezien en poeh niks mis mee hoor. Ik vind het wel slim en levert dus goed geld op als ik het zo lees. @dutchdudehoi Ik ken Levy niet maar die filmpjes van Ferry waren best al smakelijk . @johnnie_B79 Je en al die domme grapjes...ik merk dat het me af en toe ook benauwd maar ja dat is net alle nieuwe m… https://t.co/l5cKjQndtO @lethela Gefeliciteerd lieverd 😘😘 @Falconxp Goedemorgen Patrick! @vvanneste Ja veel te veel mensen zelfs, die roepen dat het allemaal onzin is enZ. @BroederJoey Ik snap niet eens waarom mensen erover zeiken. Hij doet niemand kwaad, ziet er goed uit en verdiend go… https://t.co/TuAONdKxKi @vvanneste Dat is lief ☺️ het is gewoon elke keer weer even schakelen en denk dat iedereen het wel heeft dat het st… https://t.co/HghrhaghHS @vvanneste Ja en weet je eigenlijk blijf ik altijd al savonds thuis hoor maar ergens benauwd het me gewoon even. He… https://t.co/fUIGLZuBGu @vvanneste Hier is het voorstel ( vandaag de definitieve beslissing) van 20.30 tot 4.30.Een hele goedemorgen weer. Vandaag de dag van de avondklok of niet , ik ben toch wel heel benieuwd.
1/20
2021
@TweepChildoMine https://t.co/INJ1Y45m9p @TweepChildoMine Tijd gaat zo snel ...bijzonder hoe dat voorbij is gevlogen . @TweepChildoMine Haha of he al zo oud bent 😂😂 @ZoetSanny Dat is lief, dankjewel 😘 @TweepChildoMine Dit was al eerder op de avond hoor, normaal dan zeker wel op het plein veel mensen in restaurants en in de cafés. @VrouwtjeRutten Dankjewel ☺️ @ZoetSanny Dat zeker! Maar vind het zo erg voor de ondernemers. @dutchdudehoi Dat wel, voor foto’s is het heel mooi maar voor de ondernemers een hard gelag.Rondje door de stad gelopen en wat is het toch naar dat alles uitgestorven en stil is. #deventer https://t.co/clauarYhoa @jezzebel74 Goedemiddag! @dirkdevreugd Ja hier is het best druk maar wel gezellig. @marcvanderstelt Goedemorgen Marc. @Bezig_Bijtje81 Nee dat is zo gewoontjes , ik Ben gewoon mezelf en wie het niet bevalt...jammer dan. @baara_a Dat is de juiste instelling! @Bezig_Bijtje81 Ach joh aan mij kun je best wel wennen ik ben geen standaard vrouw lijkt alleen aan de buitenkant maar zo. @Bezig_Bijtje81 Schatje ik ben gewoon standaard zo raar, wen er maar aan . @markdeligt Goed zo! @markdeligt Zucht....geloof me nou maar https://t.co/U7ak9qCn3g @Bezig_Bijtje81 Haha nou naast die pillen van mij hoef je niks meer te nemen hoor 🤪 @markdeligt Nou ben ik eens oprecht en eerlijk geloof je me niet 🤔 @Falconxp Goedemorgen Patrick ! @markdeligt Echt wel https://t.co/PnPlsVuPc6 @Bezig_Bijtje81 Ik dans elke dag ☺️ https://t.co/uKcoB4pV1b @markdeligt Ja jij wel hoor 😉 @Bezig_Bijtje81 Ik?? Tsss zo’n braaf keurig vrouwtje ikke 🤔 @markdeligt Soms denk ik goh 1995 is pas geleden ....eeuhhh gewoon dus niet he😱 of stagiaires waarvan ik ouder ben dan hun moeder haha @baara_a Goedemorgen Anita! Gaan we er weer een leuke dag van maken vandaag ? @markdeligt Nou ja alles onder de 25 was zeker nog in de vorige eeuw bij mij hoor 😜 @markdeligt Oud vrouwtje he ikke dus alles op het gemakkie . @johnbataille Haha het had gekund he dat het bij jou droog was? Wel lekker richting de zee blijft toch iets heerlijks hebben. @markdeligt Dat heb je wel snel door gekregen 🤪 @markdeligt Je kent me he.... @johnbataille Nou euhh het regent best hard hier hoor. @markdeligt Ach ja zo ben ik 😉 @markdeligt Ik werk eraan. https://t.co/5tK0nwhD7K @Bezig_Bijtje81 Ach joh het houdt me van de straat 😉 @markdeligt Man ik heb pas 1 espresso op hoor dus niet zo moeilijk dan moet ik nadenken https://t.co/bnKLzJpnHR @markdeligt Hm dat klinkt minder positief . @markdeligt Oei lekker , met speciale reden of gewoon zo maar even lekker? @Bezig_Bijtje81 Goedemorgen Corné, het zal je verbazen hoor. Vandaag toevallig niet maar zijn dagen dat ik om 7 uur… https://t.co/t7gY0R2qDk @markdeligt Komt goed, jij ook weer dagje werken?Goedemorgen, we mogen weer een dagje spelen met de kinderen hier 😀
1/19
2021
@T1NK3RB3LL3TJ3 @superzu @TuupvaHeele Beter kijken ...echt je zoekt te moeilijk.Kaarsjes aan, tv aan, koffie erbij...genieten van de avond dus. @Ingeborgvraagt https://t.co/B7L1a2wjZV @Guy28068994 https://t.co/WCwn4wbzpX @TuupvaHeele Poeh dat was even zoeken ...4 keer knipperen en knijpen met de ogen en daar was ie 🐥 @SmidtBen Jij ook jongeman! @rafvdvaart @estavana Hahaha en dan hoef je nog niet eens te persen 😂 @SmidtBen Ja die hebben toch wel meer verantwoordelijkheidsgevoel lijkt wel. @vdReep Wat een fijn nieuws ! Gefeliciteerd lieverd 😘 @E_mercenary https://t.co/zBBQYxZQZ9 @SmidtBen Ja meiden scheelt echt want dochter hier van 12 gaat zonder problemen aan haar schoolwerk. En ja dat soci… https://t.co/Fp9AriT5eA @SmidtBen Wat goed dan dat ze zo netjes zelf bezig gaan. Mag je trots op zijn hier moet ik vooral jongste zoon nog… https://t.co/MaJuwULoXd @SmidtBen Dat scheelt dan zeker wel, hoe oud zijn ze ? @SmidtBen Dus rust voor papa en mama daarin vandaag 👍🏻 @markdeligt https://t.co/Spq0i1Vaah
1/18
2021

0