Sign in with Twitter

Username:

🍽️,🎮,💤,🔄 ||『https://t.co/I2kJrx6VC2』||

1,829 Following   1,148 Followers   41,975 Tweets

Joined Twitter 4/5/19


@bdngfess tah wkwkwk https://t.co/gw29h7ssnc @ifandamn siap a nuhunYes that's me 🙂 https://t.co/iXpz1vXEES @puterijasmine6 @SUNDA_FESS kapan nikah ? 🤣 @prettyyhurt waw oke oke
1/19
2022
@ini_dinaaaa @SUNDA_FESS awokawokawok 😭 @mlbbfess langsung draw @ini_dinaaaa @SUNDA_FESS bae teh era mah tinggal dikeresekan beungeutna 😭 @bdgeulis @SUNDA_FESS 🗿 @bdgeulis jedag jedug dulu atuh 😆 @bdgeulis @SUNDA_FESS ngadi ngadi :( @mungillicious teuing teu apal urang mah kudet :((( @milwal_ okok kita jajan cilok amang amang @xdktc_ teu kapikiran kadinya :((( @ehahoyy supaya naon ieu sing jelas :( @mungillicious thai tea naon ? :( @bdgeulis wkwkw kirain kaga bosen @tanpaketerangn oh jadi kieu :( @bdgeulis @SUNDA_FESS kok gak percaya kak ? :( @wtfawkkk waduk, nu aya dicarekan emak urang mah "gandeng masak teh brang breng brong kitu" :( @bdgeulis gacoan bil @bdgeulis @SUNDA_FESS aku 2006 kak @papoypapay eungap kunaon @mungillicious mun ditawaran cilung daek ? :( @NidaaIsti 🤣🤣 @chrrybgt @mlbbfess udah limit nder wkkwk @sandy_adul @bdngfess ternyata usum keneh nya mang wkwkwk @NidaaIsti tuker tambah wwkwkwk @_silentmary hnteu nanaon mang ujay @mlbbfess punya ada 6 wkwkw @SUNDA_FESS 2000 nyimak ae @hyugaaai wkwkwk enya oge sih, tapi nu nawaran na kalah bingung oge :(( @mlbbfess eudora bilek: hati hati disemak 🗿🗿kunaon awewe mun ditawaran jajan/makan bilangnya "terserah" ? @MengBiru @SUNDA_FESS awokawokawok 😭😭 @SUNDA_FESS rek iraha boga budak ? @masihVeni @SUNDA_FESS balad :(( @masihVeni @SUNDA_FESS tah geuning aya nu sarua wkwkkw 😭 @ini_dinaaaa @SUNDA_FESS aslina 😭😭 @wanto_takao undang teman om wkwkwk @SUNDA_FESS sudah terlalu nyaman sendiri tapi sakapeung mah sok hayang boga ayang tehmoga dapet skin elite Beatrix, butuh 2 love setengah lagi :( https://t.co/haf7LCpEHr @ini_dinaaaa @SUNDA_FESS nu goreng mah dikekeak teh soak 😭 @SUNDA_FESS mun goodlooking apal aing ge @kangcibay panik gak ? paniklah masa enggak @MengBiru wkwkkw 🤣🤣 @MengBiru teu kudu lalajo mang eweuh robah sarua jeung kamari :( @ehahoyy wkwkw aslina 😭 @araaraaraarar sok mngga @ehahoyy leuleus lumpatna oge can dahar :( @piaaaaaxyz belum eleh piaa masih 00 :( @si_akuaja 😌pemaen persib maenna laleuleus alabatan kurang kejo @si_akuaja :(( @qqnssiw ka kantin :( @si_akuaja hayu urang milu numpak di bagasi :( @si_akuaja mangga @marrd55 jadi ...
1/18
2022
@MengBiru wkwkwk @MengBiru naon ieu mang wkwkwk @mauslurpee wkwkwk sudah sudah @_silentmary digubug mang @mungillicious bobokeun moal baleg :( @mauslurpee wkwkwk itumah dulu pit @bdngfess KENTUT @nciii__ baraha rebueun :( @mungillicious , @mauslurpee gaskeun pnd pit @exgirl00 hayang kmha ? @nciii__ otak otak seep, kantun nugget sareng cireng teh @gataulupaalagi sumuhun :) @gerlongboys siap wa :( @gerlongboys nitip wa @butterpuc matakna sedia payung :( @amhikal_ hese turun keun antep :( @lumendinglahgue moal sanggup didinya mah :( @araaraaraarar asli bund :( @amhikal_ isuk deui nyangu mah, olok beas :( @kumaharegiweh alhamdulilah tabah a @milkqyta sib sib, gini amat :( @lumendinglahgue leuwih ripuh asli :( @kelelalay aki saha eta tuman pisan wkwkw @lumendinglahgue biduan beda deui sewana :( @kelelalay 🤣🤣🤣🤣 @qqnssiw pergi saja udah :(nyatiris, nyalira, nyajomblo, nyaripuh @lumendinglahgue sajam 10.000 :( @lumendinglahgue end @milkqyta ada bnernya juga wkwkwk @butterpuc misami teh, kade uih na dicegat @milkqyta mending beli aja sih :( @sabayyyyyyy kunaon bay @milkqyta kok bisa @lumendinglahgue ada mbah dukun @lumendinglahgue ngahuleung tarik @SUNDA_FESS teu boga @airin_kp wadidaw @lumendinglahgue enakeun ginih fal @marrd55 jadi kieu mang @butterpuc mangga teh sok bade ngalangkung mah ulah isin isin
1/17
2022

0