Sign in with Twitter

Username:

lookin for reg passwall and awaken #μž¬ν˜„β€” check link below for sbt purposes

1,376 Following   788 Followers   33,315 Tweets

Joined Twitter 12/9/20


@suhlook @NCTsmtown_127 It's probably from early childhood Taekwondo lessons. Taeil was the most flexible out of us… https://t.co/C0czWBh8yO
Retweeted by jean restbuy @Nct127Actually @suhlook @NCTsmtown_127 clapped ass layoutHELP https://t.co/nIosV6lPDF @GQMagazine @NCTsmtown_127 the way i hate the way YOU just dropped this TODAY @Nct127Actually @suhlook @NCTsmtown_127 COME BACKwhat the fuck is going on stan twtWHAT THE FUCK THIS WAS JOHNNY???? https://t.co/Ebm4gbPyUw @nct127fess hah ini beneran apa gue lagi dibodohi chilzen sihyall omg LOOK AT WHAT I FOUND AT MID FREAKING NIGHT https://t.co/szP7ctAEe5GIVEAWAY $200 | 2.700.000 IDR | 24 HRS - retweet & follow @CryptoGeum @HwanniePromotes @RemiPromotes
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $150 | 2.000.000 IDR | 12 HRS - retweet & follow @alyshagives , @Crypt0kyuubi @CryptoBarnuts , @FOXYGIVES
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $100 | 1.400.000 IDR - retweet - follow @A100888 & @TiarCrypto end 8 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $100 | 1.400.000 IDR - retweet - follow @xray_kh & @Ahm77I end 8 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - rt & follow @ZillaCute end 5 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - rt & follow @cikakohl end 5 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - rt & follow @abu_crypto1 end 5 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $50 | 680.000 IDR - rt & rt my pin πŸ“Œ end morning.
Retweeted by jean restbuyπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š #NCT127 #Sticker https://t.co/xXzEWjzvki
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $700 | 9.7 JUTA RUPIAH | IPHONE 11 FOR ONE WINNER ! - rt follow me and @ScareSquadIO + rt pin πŸ“Œβ€¦ https://t.co/W0Gb14c2d8
Retweeted by jean restbuy$20 ~ 20 MINS - rt & rt my pin πŸ“Œ
Retweeted by jean restbuyenie aj https://t.co/Qkcf5eXB27 https://t.co/Ralk4coHgSEH GANTI GANTI MEME PLS MEMENYA KAGAK SENONOHEH ITY KENAPA NGOMPOLhttps://t.co/Qkcf5eXB27 https://t.co/yRXK13Jabc @jiims neozone t @jaenitzle @dagangkorea @w1nformation je... https://t.co/cUv0OkdYRf @JAJANCITYbase yg sticker buat bbrp member agak ragu sih tp bismillah turun @jungyuneo ya tp tetep butuh kopi kadanv.. 🦧 @aphroditeraly iyaa, tp jadi kyk dipijet, enak dah mantephttps://t.co/MqAcbdprjQ @aphroditeraly beli koyo hansaplast yg hot yg gedethis could be us https://t.co/HJcTeeqEpS @jaemcityx udah belom?$50 ~ 30 SECOND - retweet πŸ’—
Retweeted by jean restbuy @Zapeach_ EH ITU 2ND PLAYER πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈπŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈπŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈ @Zapeach_ MMAUU JH 1ST PLAYERGiveaway Random Photocard NCT (INA ONLY) - Follow me & Rt End : Besok Good Luck 🌟πŸ”₯ https://t.co/jIoF1FWv2X
Retweeted by jean restbuyanyways this is my boy https://t.co/SJUaUmqafMbawa*NTAR NEOCITY JAKARTA GUE BAWA BEGITUAN JUGA AHpls itu siapa baca palang fuck me up daddy ngakak bgt https://t.co/nDHeRDM8iR @jungyuneo gue masih mau minum kopi dengan tenanggue liat syb jh dari ga tertarik sampe ingin memiliki sampe udah males lagi 🦧🦧🦧 https://t.co/UtdrsEcU0kGIVEAWAY $100 ~ 180 S - retweet & follow me πŸ’—
Retweeted by jean restbuythe amount of tonight's blocklists >>>>> https://t.co/svwdEUBvKMAnyway if tomorrow NCT 127 win on MUBANK they will become the fastest NCT unit & SM Group to get 2nd win on music s… https://t.co/bdOoF072P0
Retweeted by jean restbuy @nct127fess MKSDNLOhttps://t.co/cyxuZH12bzjangan vote di sini block aja https://t.co/4WIhHIIeF9 @official1_vote BLOCKED @jealeje 2021 mmg lagi jaman nikah sama diri sendiri @watrmelnsouj gimane nih love story gue masup prompt orang @jeongcaronssi HADAAAAAHhhhHHhhLUCU LUCU KOMEDI MAKSUD GUE BUKAN LUCU GEMESINI LUCU https://t.co/gLx48wa3WA @vcute pake google translate ajabahalah jean https://t.co/6ISmL77nNN @puduusunny AKU MMAU JUGAK50$ in 3 minutes πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Retweeted by jean restbuyinc packing + ku kasih freebies banyak deh hayuk siniii :(((GIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - retweet - follow @chitaglorya + rt pin πŸ“Œ end 5 hours.
Retweeted by jean restbuyGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - rt & follow @spacemonkeysnft end 5 hours.
Retweeted by jean restbuy$20 ~ 15 MINS - rt & join my pin πŸ“Œ
Retweeted by jean restbuywts cawall jh (275) + pc only jaehyun suhum* (125) take all only mrie dm aku bu ☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹ @islovingjae terima kasih ibukwhy th is my king bring the noize ain't charting i hate it herekatanya kalo liat yg ijo ijo bisa mengurangi mata minus https://t.co/X76JJzc7jRBISA BISANYE PENGHIJAUAN https://t.co/bFkJLrw7Wi @NCTsmtown_127 IH LUCU BGT GEMES MAU CIUM GK @NCTsmtown_127 MENPA DONF AAA @browniesmaniezz MAKASIH KAKK πŸ₯ΊπŸ₯Ίβ€β€β€β€kalo pc 1.2 itu bersih inanya brp kalo misal rate go 13.22021.09.23 20:19 NCT 127 STICKER ν•œν„° μ‹€μ‹œκ°„ 차트 74,4**μž₯ πŸ‘‰πŸ»λˆ„μ  904,1**μž₯ πŸ’šπŸ’šπŸ’š90만μž₯ λŒνŒŒπŸ’šπŸ’šπŸ’š #NCT127 #Sticker #NCT127_Sticker
Retweeted by jean restbuyINI SIAPA YG RETWEET INI TADI LU MASUK BLOCKLIST https://t.co/FqHmiaMVTo @islovingjae pls hadiahnya cushion ysl SINTINNKKKpls di sana beli album untuk join giveaway, di sini join giveaway untuk beli album 🦧are they holding giveaways... https://t.co/DKuXlXQXYCAPE LAGI YG BAJU ITEMiya tolong banyak-banyak ajarin mereka bahasa indonesia yaa biar nanti pas akad udah bisa lancar https://t.co/k7ZWU71eQE[INFO] 210923 You can hear #NCT127’s 3rd full-length album β€˜Sticker’ as a background music on Kart Rush’s World The… https://t.co/551qIBbgiP
Retweeted by jean restbuysebenernya gue agak curiga klen beli mansion soalnya KAMARNYA KNP GEDE BGThadiah 1st win, tolong beri kita konten room tour dorm baru @NCTsmtown_127exactly #sticker1stwin https://t.co/x8JEuUqSATgrabbed one win in 3 days idk what's hotter than user @NCTsmtown_127ini ada yg open donate/jastip gasih :"")) https://t.co/UmP2Ei81EhWHAT TJE FUCK THIS IS HOT https://t.co/a8gmPXpMkkHAH @citizenstores ..mau jeno boring... max 150 kalo akuelbomku arrived wh korea akqoakqoakqoqkoqqkkkyk WKWKWKWKWKWK w ngtk ap cbnp ngtk ky gn sr skli @johnpremacy tlong pcrnya dbgokay i'm going to re-install kart rider @flyinwithnct katanya sieeeee collab https://t.co/cSHa09JrMs @wntbeth 5 jtnya mnEVERYBODY SAY THANK YOU JUNGWOO https://t.co/1zJHtKHiiLkeep going https://t.co/8tI8heOJUBtlong tampar aku dg duit 5 juta @johnpremacy ada yg mau mampir kah @islovingjae tukeran yuk...
9/23
2021

0