Sign in with Twitter

Username:

Vanilla sweet with a nasty twist

992 Following   1,650 Followers   72,377 Tweets

Joined Twitter 5/19/11


Zin om een beetje doelloos door de V&D te struinen. @Martvanschaik @WiljanB @Waldoo90 @baliekluiver @_Rick93 @licht_rob Fijne DDK allemaal! https://t.co/dCGcol1ewjZijn die jongeren in Portugal al een beetje van de schrik bekomen dat in het buitenland 'nee' echt 'nee' betekent? @ecdejong Misschien dan dus juist wel? 😁 @tjitsv Ik vond het best wel leuk!
7/9
2020
Een soort van Ik Vertrek Niet Maar Begin In Nederland Iets Met Een Foodtruck.Wat is #foodtruckgezocht leuk! @eyckenhorst "Een professionele fotograaf inhuren? Nee joh, ik doe het wel even met m'n iPhone" @DerWybren Ik!Supergaaf. https://t.co/mhQOUDJUXZKijktip. https://t.co/YjoGZTda0pIk moet meteen weer aan het legendarische CDA-congres van 2010 denken https://t.co/cijO2plrKO @overderooie @FluitBal Ah op die manier. Ja ik probeer het hier nog een beetje lollig te houden. @Eblyn10 Hij wordt rozewit ❤️ @FluitBal Ja is het vintage? Ik kreeg twee jaar geleden zo'n bol. @mezhaheleena Voor 13 uur en tussen de 15 en 30 minuten lang slapen. Niet langer dan 45 minuten, want dan word je v… https://t.co/Kgtcb3RqAqJullie zaten vast met smart op m'n #amaryllistweet te wachten? https://t.co/rkfCiOEC7sNog steeds blij met m'n Honor Band 5 hoor. Elke dag weer interessante cijfertjes en dat voor amper 25 euro. Al blij… https://t.co/84qCWpQZM0Morgen weer straf van m'n smartwatch. https://t.co/MZRET5n2J5Papa wordt oud. https://t.co/1qxATkMjSj @sandra_G66 Dat telt zeker! 😊 @GoudseGerben "En we hebben, zeg maar, heel veel zin..." @FluitBal Ja vroeger zag je ze zoveel meer, met dat gezellige getjilp. Nu zie ik alleen parkieten, meeuwen en kraaiachtigen. @victorginori 😭 @victorginori "Zal ik een foldertje van Bergman Clinics bijsluiten?" @victorginori "We hebben ook een forte variant. Had u die gezien?"Wel teleurstellend dat de caissière niet "dat heb jij toch niet nodig!" gilde toen ik m'n anti-aging supplement afrekende. @FluitBal Zo jammer. Ik zag er pas aan het strand weer eentje, hij nam een zandbad 💕 @tasvolverhalen Elf (11) roze koeken."Ja hallo waar blijven mijn poppers?" https://t.co/A1YnW3222E @Hapertje Ik zag neervallen achter haar desk hoor.Happy suikermaxdag allemaal. @Bezig_Bijtje81 @overderooie Ja in de latere herhalingen was het weggeknipt.Gelukkig niets ernstigs. https://t.co/AXvqhY88mI @JannetKoolman Lees dat alles goed met haar is gelukkig. @overderooie Best bizar dat ze het nog herhaalden ook. @JannetKoolman Nee de presentatrice werd onwel ofzo. Ze stopte met praten en je hoorde alleen nog maar gehijg, heel naar.Jeetje wat gebeurde daar? #nosjournaal
7/8
2020
@LukasTillema Dat mag ook inderdaad. @NicovanderMeij Ja een atleet noemde hij zichzelf. @Irene_Ooms Vanuit de het idee om te onderstrepen dat ze echt heeeel veel keuze hebben waarschijnlijk. @Mar10eJ Haha sorry ik vond de vraag niet raar van jou 😂 @Irene_Ooms Haha ik denk dus steeds hetzelfde bij die reclame. Een reclame die een site uitlegt 😐 @Mar10eJ Haha je hele TL staat ook vast vol met hem.Is het erg dat ik me helemaal kapot lach wanneer Bolsonaro aan corona overlijdt? @M_On_Air Ja heel hard. De oude groene bladeren worden nu geel. @MaartenVonk1 Haha ja dan horen ze pas te bloeien toch?Het begint spannend te worden #amaryllistweet https://t.co/lDmV6vih1TWel eens leuke set voor https://t.co/3aQK3nXD3F https://t.co/7x0ckx1IGn @rereneetje Wat is Twitter toch eigenlijk ook een smerige afvalbak. @Pieter020 @Friezerik Het zou niet eens verbazen. Kan ie zich als held laten toejuichen. @eyckenhorst En ze koopt lachgas van haar eerste salaris en uitgespaarde sportschoolabonnement. @eyckenhorst Je helpt Charlotte aan een goede conditie. @Friezerik Tismaareengriepje @_Zwelbast Ja het was de uitzending van gisteren. De slechte gebitten vielen me bij meerdere personen weer op. @ReindHoeven Haha zou me niets verbazen als ze die neptanden in Engeland verzonnen hebben.Wat hebben Britten toch slechte en vieze gebitten #firstdates @MaartenVonk1 Haha ja dat blijkt. @MaartenVonk1 Allemaal? Gordon komt langs.Zin in een KLM-huisje. @rereneetje Gefeliciteerd! ♥️
7/7
2020
@kekness @victorginori Sinds dat vestje is het permanent zomer. Wees mij maar dankbaar. @tasvolverhalen Maandelijks huppelend naar het Kruidvat voor nieuwe doosjes. @kekness @victorginori M'n tweets over haar maakten blijkbaar indruk, weet eigenlijk niet meer waarom. Heb haar al… https://t.co/mcFtF5cgDU @AlexanderTempel Naamgrapjes zijn zoooo flauw. @kekness @victorginori Ik ben echt enorm onder de indruk van je geheugen! @victorginori @kekness Haha hij heet echt Frank. @kekness Toch nooit meer naar kantoor. @kekness Deze morgen sturen naar Frank. @Martvanschaik @misterwibble Nee vooral niet als je eigenlijk niets meer aan een reisverzekering hebt. @rereneetje Ach alleen is vakantie gewoon niet leuk. @misterwibble Zou het niet gauw doen nee. @rereneetje Nee ik doe eigenlijk niet aan vakantie. @DerWybren Beter!Ja maar VERKANSIE! https://t.co/1GlTyFyAaZHebben we allemaal nog gezellig een 🚜 achter onze naam?Voor de liefhebbers van oude en obscure Italo Disco een aanrader: @FlemmingDalum op #SoundCloud https://t.co/ZDToDp1iS8 @censuur Haha het was de concurrent GLS. @kekness 😂Daar was dan eindelijk de bezorger. Helaas zonder smeermiddel. https://t.co/O8NMER8X9S @NicovanderMeij Denk inderdaad dat dit de redenatie is geweest 😞 @Soenami Kunst? Dacht eigenlijk dat het gewoon een goedkoop reclameding was.Maar dat legoding van André Hazes was toch spuuglelijk? @Irene_Ooms Lekker inwrijven. Dat zal het zijn.Zit nu al een uur te piekeren waarom hier een foto van twee hand in hand lopende mannen bij is geplaatst. https://t.co/zDiWzRtNqe @JoeriNL Haha ja daar lijkt het op!
7/6
2020
@sandra_G66 Nu nog een steenrijke influencer vinden. @sandra_G66 Ai see de hiphop de hippediehop @Johnn128 "Voor een toekomst" it is. @Johnn128 Toekomst. God. Samen.Zin om mee te doen aan de presidentsverkiezingen. @misterwibble Net zoiets als m'n orchideeën. Geen leven meer in te bekennen. @JannetKoolman Vind die over het algemeen toch mooier. @M_On_Air Het zal mij benieuwen. Ding heeft nog nooit gebloeid. @DDKopDonderdag Nu durf ik nooit meer wat weg te gooien. @dennerietskie Haha keihard lachen 😂 @misterwibble Dit is voor het eerst dat ik een amaryllis heb. Blijft ie zo bloeien? @sandra_G66 Ja zoiets 😂 @misterwibble Ja dacht dat ze meer in de herfst bloeiden? @DDKopDonderdag Had de plant al een paar keer bijna weggegooid.
7/5
2020

0