Sign in with Twitter

Username:

planet her

3,932 Following   8,300 Followers   90,230 Tweets

Joined Twitter 11/19/19


Comforting yourself when you're sad cause you dont wanna bother anyone.
Retweeted by edy.@DojaCat’s “Planet Her” (91) has surpassed @theestallion’s “Good News” (90) and is now the album by a female rappe… https://t.co/CxBu9HEq2T
Retweeted by edyTbh, jika UEL disabit salah, itu menakutkan. Dia tak salah pun menakutkan. 1. If dia tak salah, bayangkan besar be… https://t.co/CEbPUaVJrc
Retweeted by edyKucing je dah spend 50k. Harap harap spend la untuk otak tu sekali. https://t.co/sAJa4D3QHw
Retweeted by edyWaiting for Chanel & Celine 🤩 https://t.co/Im3DwtmzYg
Retweeted by edy✨ squid game aesthetic ✨ https://t.co/gwD6cYYmYh
Retweeted by edyDia rasa mcm powerful bila kakak kau tinggi paras bahu kau je...👍🏻😎 https://t.co/ZuvjTnVLwP
Retweeted by edy @alipeqes @ahmdhkll jom ramai ramaiyour voice make me feel better
Retweeted by edyI'm worried that there are ustazahs who taught boys how to think like a rapist instead of how to respect women.... https://t.co/PjtaZwn1AT
Retweeted by edyDapet mertua yang menganggap kita seperti anaknya sendiri adalah suatu do'a yang selalu ku aminkan.
Retweeted by edyhttps://t.co/kUtT8UkzSx
Retweeted by edy @B3LL4Y pretty derhi jodoh 💌 https://t.co/PX4yacL5A7
Retweeted by edyhad so much fun today!🤍🙌 https://t.co/14dSiKKdIv
Retweeted by edy @whosmirull hensemm @asiansnack_ lapare"Stop post gambar" Sedar sikit kalau perempuan keluar rumah pon ada ja lelaki rakam ambik gambar dalam phone.
Retweeted by edy @piqastachio beli @puteraaa_Ayiedd sedapI NAK SPILL THE TEA PASAL I KENA KACAU DEKAT JNT !!
Retweeted by edyWhoever said the squid game cast isn't attractive needs to go rinse their eyes https://t.co/mOZPOncncF
Retweeted by edyhere's my favorite person <3 https://t.co/Iv4XKY1UNT
Retweeted by edyMengpetang https://t.co/9FbB5WdAj6
Retweeted by edy @svhtbn fk so cutehai u malu btw jangan tipu hsysvhs https://t.co/RnKSK9mv8k
Retweeted by edy @shftrsy best @userinpainn 😔😔 @naywlol wahSolusi penertiban lampu merah https://t.co/MDMUi7phh1
Retweeted by edySelama ni dia hidup guna fotosintesis ke.. https://t.co/hpiwldCReO
Retweeted by edySingle but ignores people like I’m taken
Retweeted by edytag your besties. https://t.co/XWEgvZY10K
Retweeted by edySenja mengajarkan aku, yang indah itu pasti akan tenggelam
Retweeted by edystop fucking blaming women when it's your horny asses cant control yourself. https://t.co/TMpMxcUtYvBetter Together With TXT #TXTatAstro25Concert #LebihBaikBersamaTXT
Retweeted by edyey hey :D !! https://t.co/4p96pVNQzf
Retweeted by edy"orang nak buat something ni untuk you" and this is what I got : 💗💕🦋❤❤🦋💓💓🦋💕❤💗🦋💘💖💞✨❣️❤🦋💗💓💗👩‍❤️‍💋‍👩💕🦋💓❤💖💘🦋💞💛❣️💗🦋💓… https://t.co/pRzfR01JH6
Retweeted by edy @manjirosukuzaff tak @ahmdhkll hensem abe😋Mengpetang https://t.co/ZqVpY4APv8
Retweeted by edy @ziqqerss iri @muzaichigo omo cantikkcuba cakap hai https://t.co/6DR7nrayt7
Retweeted by edy @wan2tegheri hensemnya wanside effect vaccine ke ni https://t.co/AN3eTkNa1X
Retweeted by edyAs long as Twitter doesn't show when we're online " I am good"
Retweeted by edy @syerashee__ hehehe @ctnrhabibaCO_ hehe @luvsiraa @syedharrizz yeahh @syasyasyott yeah @messypersonnn gimme @fakhrurmeowmeow gimme @ireneaisya gimme @yvmieraa betull @salsabyyyla situ @mairangantuk banyakk😋 @ichaanyomel 😔😔 @mijaneslo gimme @wan2tegheri thanks b @iqballryan takut @userinpainn nak beli barang @ahmdhkll untungla😔 @zaimochi nak beli barang @muhd_yunuzz gimmenak duit :(your notification is my favouritekalau di malaysia ada squid game mesti budak budak isley tegur aurat patung ni https://t.co/reBGXiLECo
Retweeted by edyhati hati guys bila gf korang puji tiba tiba , saya dah terkena https://t.co/pZFMrHVaq8
Retweeted by edy @itszeeqs iricraving vietnamese roll https://t.co/A88RIfF7Ou
Retweeted by edyWEH KORANG I BUAT TART NENAS WITHOUT NENAS 😂😂 https://t.co/8jQWBPEuuB
Retweeted by edyshe... https://t.co/gZgxsCxRz6
Retweeted by edy @k3m33l hai u rinducall me for no reason i love hearing your voice.
Retweeted by edyi shared my life with you, but not my food fr.
Retweeted by edy @shftrsy sokayTak tahula kenapa ha. https://t.co/eCY7tS3nwC
Retweeted by edycuba try test https://t.co/Q1DyTr4T5h
Retweeted by edyorang malaysia ni kalau nyanyi sengau ke berlakon kayu ke tapi kalau ada rupa sumpah diorang sanjung, rupa lagi penting dr talent lmao
Retweeted by edyMalaysia Testing 20/9 : 109,314 tests (13.12%) 21/9 : 165,497 tests (9.52%) 22/9 : 163,664 tests (9.16%) 23/9 : 176,312 tests (7.80%)
Retweeted by edyTak pakai tudung kata menggugat nafsu. Pakai tudung masuk tumblr. Nampak tak sebenarnya masalah dia bukan kat pakai… https://t.co/fqLcgNqbBl
Retweeted by edyimportant https://t.co/IJTbhhZF4X
Retweeted by edy#KimTaehyung • 📸🐻🍂 https://t.co/DnujGWimZk
Retweeted by edy @tnsekf HAHAHAHAHA😭https://t.co/rlkVDF9OLn
Retweeted by edyJangan la flop hm https://t.co/PmSGydEd9o
Retweeted by edyOfficially 19 ✨ *last year to have that "1" Infront~ https://t.co/9iv1iClbT2
Retweeted by edy"Squid Game sucks. Alice of Borderland / Battle Royale is better." ❎ "If you like Squid Game, try watching Alice o… https://t.co/uGn1VoGfCy
Retweeted by edyTunjuklah ciri ciri seorang bapa baru cikb suka, ni tunjuk duit mcm ni cikb pun ada 😅 https://t.co/IZ5i63XyUO
Retweeted by edyhi https://t.co/BdvaVs42Dq
Retweeted by edy @brgsjks Ayahanda rani kulup pernah berkata https://t.co/CInLY5gdul
Retweeted by edyWIFI slow eh? Ini thread masalah wifi slow yang rakyat Malaysia biasa hadapi 👇
Retweeted by edyretweet my pinned if you think this cat is cute https://t.co/JEeMSOrePO
Retweeted by edySejenis noob nak order air🤧 https://t.co/qPs3nr4XcM
Retweeted by edy @svhtbn HAHAHHAHAHA fr😭 @nikcomell iri u @wnqaiii awalDisgusting. Gambar tak nampak bentuk badan langsung. Aurat pon tak nampak. Rasa nak menangis trauma semua ada. https://t.co/rjsyJAEwK2
Retweeted by edy😵‍💫 https://t.co/5oUDIVXmwn
Retweeted by edy
9/25
2021

0