Sign in with Twitter

Username:

tet tet greng greng shogun

2,410 Following   4,909 Followers   47,872 Tweets

Joined Twitter 8/12/18


Beceng gondok https://t.co/gQ51tWkCS4
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetIni nasehatin siapa intinya? https://t.co/IUzEC5FK4LWOAH AMD https://t.co/qKdBjb2EW6
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetKukira kau rumah ternyata akal2an feminis buka seminarJaka tarub whitewashed already😭 https://t.co/rmJSeiaEpkwkaokwowowka hiiiiiiiii https://t.co/fVRaemNeem
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweethttps://t.co/1jQ2LpaSqF
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetMau harga properti turun mah u hembusin isu mistis di sekitaranKami adalah Civil Society Watch. Kami berdiri untuk membantu menjaga agar kelompok2 LSM, NGO, media massa, ormas te… https://t.co/y0nx055w7x
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetAya muka tampolan versi cewe kali ya ada aja yg nyerang @rizkysjahrizal Daripada rumah milenial harusnya punya TV 4K bgorg hobi bgt dah ngomentarin kegiatan org lain https://t.co/KYQKbDCXnE
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetOrang waktunya luang banget ya bisa apal zodiak ini suka ini itu
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetSilakan buat yg mau nonton video gratis banyak lho. Di youtube Instagram sampai Tiktok. https://t.co/FfLhoBjWBI
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetyang mahal kampungny ini mo jadi bandara https://t.co/lIIA7vmxmt
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet125k kalian udah dapet Alley’s Booze sebotol. Terus cari video2 financial planning nggratis di yutup. Choose wisely… https://t.co/w1b8bQknMc
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @jagadhj Kuda scudettofinancial planner kalo sehari aja gak gaslight orang miskin bakal kudisan atau gimana sih https://t.co/BWTQsDWavz
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetkalo ditanya Man robbuka dijawab pake lagu BTS yang mana? https://t.co/6sL4ZUNns3
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @CalmCatalyst PlaymakarAbis makan lsg diciduk https://t.co/jMckGMUfN7
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetbedakin deh pasti ilang kekuatan magnetnya alias mandi puki jorok bat lu pada lengket ampe nempel begitu barang2 https://t.co/XbxQKjwP5S
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweethttps://t.co/xMblBelrho
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetTidak semua millenials... Jadi gini. Millenials itu umur 24-40. Ya kali gak punya tattoo di umur 40an. Kenapa pen… https://t.co/XNXhIGetWT
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetPanda localsbuset bts tu boyband apa perguruan tinggi https://t.co/z9X050OBCn
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetDamn what that mouth do 👀 https://t.co/hbxS1WiXgR
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetkamu tau slipi? dulu namanya awake
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweethttps://t.co/ZLiZ9scFVx
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @bitxt NgantukJawab pertanyaan malaikat pake lagu apa? https://t.co/54cBwvOvsQkacamata kuda-nya dilepas dulu, kak https://t.co/f2oCC8VZDc
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetPdhal yg cepet lewat yg gabut, semoga terganti semua sama PNS cerdas d twater https://t.co/VFjBe5omIyboekan, iki belimbing woeloeh https://t.co/L44jBb4PvF @sekarungberas Kluwak white cofieSupire mirip Adie MS. Hahahah https://t.co/dorohb97pi
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetMayjen Sotoyukerumunan orgil https://t.co/A20a6e7lZF
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @sekarungberas Rawon bukan sotohttps://t.co/hhKSTRS32s
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetPelihara kucing hingga beranak pinak. Agar dagingnya bisa dimakan di masa paceklik. 🤤
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetMiara njaing malah kolusi ama tikus. Miara pasuka oren dah https://t.co/VEHaAiTF3Ehttps://t.co/bnzHLlTkpK
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetsiswi mts https://t.co/p0zSkqmX4I
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetKamu tau swiss? Haha boekan
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetsad dino noises https://t.co/RjOkxds4an
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetBelieve it or not, this is brand new house built in a traditional style. Maybe we should give this a chance. https://t.co/Yxj0Jpyslz
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetRumah milenial? Tolong kembalikan kami ke era Rumah kolonial era kakek nenek yang msih pakai kepemilikan Eigendom V… https://t.co/ONSzU2Nu7G
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @kentvrama https://t.co/jnMbiAPUOrIni aq pacarnya yg minta geis https://t.co/Rn8JJDYfdq @user167892913 moga nama u nga masuk jawa pos besok
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetPejaten huisss lagi ngelucu https://t.co/h9L9wL3dTmKamu tau cikapundung? Itu dulunya cika bandung sekarang pundungKalo dapet proyekan jauh dr rumah blom tentu mandor ato pemilik mau ngasi makan+ tempat https://t.co/9IBuOjGXMGRumah milenial kalo besar semoga jadi orangIsrael actually was rael.
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @ShennaAriendr Di neraka nyapu2 juga bib biar ga bedebu? @Eeriedonkey Kamu tau Irian? Itu singkatan dari ikut republik indonezija anti nederland hooo-ahhh semper fidelis ay… https://t.co/G5Cg7sNeTw
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweethttps://t.co/FzBeA4NJpG
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @ShennaAriendr di pinggir kotanya berlimpah pasir ngapa nga u pacul?syiah agnostik https://t.co/sDI8hhar5Q https://t.co/odDbrnCHU2
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweettolong gaes liat dari dua sisi,this conflict is complicated ini ngga ada masalah sama agama,tolong tinggalkan pemik… https://t.co/tpmN52Z4SS
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @barkanone Emang selalu nyindir kamuT2 sudah kembali. T3 soetta, T800 skynet kapan yha? https://t.co/EGvenKgjaBBedes yang jadi coach apa disebut bedcouch koh? https://t.co/a6J0cBJQHN“Really Anon? Nationalism, and the corresponding great wars of the 19th & 20th centuries it inspired, was a creatio… https://t.co/M1sUBATloh
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetKamu tau papua? Itu aku yg minta pap @mediocrickey Milenial rumah gede2 buat apa jg soalnya lebih sering hidup di kantor buat hayar cicilan hahahahahaha
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetLu ngerti tanah abang? Iya gue adiknya
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetPadahal cangkangnya bisa dipake jadi rumah gen milenial https://t.co/1cqhF38N1iSurga di telapak kaki ibu six feet under @user167892913 U nulis depok kayak nga ada pride jd warga depok dahkalo ketemu kakek ini tolong dibeli dagangannya, upgrade standard handgunnya murah bgtttttt😭 https://t.co/JicwtmWzTi https://t.co/p9B7K4fqxQ
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetWisnu yeet! https://t.co/5salXwcnLs
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet#jodohditanganantono https://t.co/eIesMjopxt
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetWon't you come And wash away the rain? https://t.co/FDRCCMsAp7
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetMoralis ini kadang merasa paling powerful. Segala hal bisa diseret menjadi hal tendensius. Ada baiknya paru-paru ka… https://t.co/M5f2OWpxMu
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetNegara tidak boleh kalah dengan permen @bang_bar0n Iya. GS diserahkan ke bank dluhttps://t.co/EwvqSon8rr
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @bang_bar0n Oiya ya tar kondisikan dlokukusan depok LT 150m2, 2M bisa dibelah 😩 https://t.co/ht6B71vg6b"i feel butterfly in my stomatch" the butterfly: https://t.co/3CIkwvgrY7https://t.co/atiX6BngT3
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetTesti langsung dr warga ruko tentang rumah dalam komplek komersil bertingkat menyentuh surga https://t.co/BrOoejMlJHSila https://t.co/OHk1tt8QJm
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @hartatahtapizza Smh jau2 dah berat biayanyakenal banyak wadon warga marih nyisip air putih aja langsung mau muntah berasa tai katanya dahal cuma rasa tanah 😭 https://t.co/MY2rHIPh49Gua kenal lu aja kaga busett bisa2nya lonte lonte. Mau becanda jg gua ogah bcanda sm lu kenal aja kaga, dan gamau k… https://t.co/t6zSvHZ4hI
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet
6/17
2021
Adu nasib implies the later called duel nasibBertemu idola https://t.co/Vf5jy6RXD1
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet @dwkyrhmdhn Madura kejam lebih dari ibukotaRumor2 sih ini koreo dance untuk next comeback BTS https://t.co/LEjmJ9A5w8
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetYeet! https://t.co/cJRt3fLlrz
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetYNTKTS. https://t.co/qeu9ohd08k
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetUsually I stan 🇷🇺 because stronk but this is Baltic El Clasico so I will roots 🇫🇮 tonight (also how tf they 🇷🇺 got… https://t.co/fxDcdtUhMR
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetmasa depanku enggak suram, cuma dark mode aja biar nyaman dipandang
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetKami tim riset (Desi Rendrasari Cornelius Valdomero Elleazar Dr. Lusy Asa Akhrani, S.Psi., M.Psi.T Ika Herani, S.Ps… https://t.co/SKaZS5A8yY
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-RetweetLu mah mendiang, lah gws
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweetjadi pingin muleh aja :) https://t.co/CZXewkYTGc
Retweeted by me-Retweet Retweeted Retweeted me-Retweet
6/16
2021

0