Sign in with Twitter

Username:

this is my monologue podium. just a girl who wants to live in her own small flat with shiba inu and domestic cat.

148 Following   63 Followers   31,633 Tweets

Joined Twitter 8/28/20


just in case someone needs this because i do. https://t.co/VjCXKXFsDQAHAHHAHAHAHA GUE BILANG JUGA APA KALO FOTO-FOTO GUE SAMA TEMEN GUE KEMAREN ITU KAYAK LAGI DI CLUB HAHAHAenchanted (2007) https://t.co/vfkbxFqCwG
Retweeted by rn🐶お散歩行きたいなぁ~い🙃 https://t.co/rU1O3t5Iah
Retweeted by rnえええ🥺🤍 https://t.co/qV8vqMpUHK
Retweeted by rnThis. This. This. https://t.co/nIrxJtL6jL https://t.co/KSMFxbrhXx
Retweeted by rn😭 https://t.co/VecouZHs0Yno thoughts head andrew garfield doing gymnastics https://t.co/kT2v36pVh6
Retweeted by rnI still can't believe this movie is real.😭 #SpiderMan #SpiderManNowWayHome https://t.co/9Spp878OLi
Retweeted by rnno one will ever be abe to beat them #itsokaythatslove https://t.co/Ouefz3D2mQ https://t.co/WZAxwwHhFt
Retweeted by rnok not a couple but these two giving us romcom vibes when law school is a legal kdrama https://t.co/Thew4zWf15 https://t.co/fLtgmbK8oP
Retweeted by rnAndrew Garfield as Spider-Man at the 2013 San Diego Comic Con https://t.co/HHOZ3L2XEp
Retweeted by rn<3 https://t.co/SFVOhQenG6
Retweeted by rn💔 https://t.co/Yux4HbMkjE https://t.co/Yx1B9CKuU9
Retweeted by rnWhat was the iPhone that came out in 2015? https://t.co/JJ6ikQCXxX
Retweeted by rnhttps://t.co/FPPZ6jlePj
Retweeted by rn#TimotheeChalamet's #PaulAtreides by @DanBullockArt #Dune #FanArt #DuneArt #DuneMovie Source:… https://t.co/X1haa0crvB
Retweeted by rncrying as soon as i enter this dimsum place https://t.co/HMVsMyq1VV
Retweeted by rnandrew garfield for the new york times https://t.co/M5VouPETeg
Retweeted by rnpets! Chitta comebaaack. Akting dipenjara sama babu:( https://t.co/9fbVzD0afi
Retweeted by rnGak suka binatang =/= going to kill every single animal they see. Chill the fuck out. https://t.co/e4XhW6vYbD
Retweeted by rn @sainakk gue liat meme itu lgsg kepikiran dia :(momon 😔 @sainakk https://t.co/oE8bMQdH3ri wish i were korean/japanese OR AT LEAST ADA KALIMAT ENAK UNTUK BLG “mohon bimbingannya” kayak “onegaishimasu” 😭 fucking awkward💀 https://t.co/2I9yAPr034im sorry andrew, 2014 was my darkest year and oh, after binge watching spiderman before watching nwh in cinema ive… https://t.co/q3vNwGcpL3#MakeTASM3 #TheAmazingSpiderMan #TheAmazingSpiderMan3 #SpiderManNoWayHome #SpiderMan https://t.co/qlu7UfNmTN
Retweeted by rn!!! HOAX TIKTOK/WHATSAPP BERBAHAYA !!! Nyokap gua barusan kena keracunan klorin karena "cleaning lifehack" berikut… https://t.co/gNzCOMCjrJ
Retweeted by rnthe power of acting timothée chalamet https://t.co/RwggDcXmz2
Retweeted by rnPLS TOLONG OFF THE RECORD https://t.co/2OEsperwbT @saveturtIes @Yukiishikawait please date this user 🙏🏻ya allah ini mah mugnya pengin gue sayangin dan cintai kalo begini😀😭 https://t.co/tlX0hM71X0yuki ishikawa kalo lo ga pacarin user @saveturtIes waduh sayang banget bos. 🥰😋 https://t.co/R6HKnxN7sMAda tiktokers namanya pak arib yg bisa semua mata pelajaran. - Akuntansi 👍 - Matematika 👍 - Kimia 👍 - Fisika 👍 - Ge… https://t.co/ovCewmWxJB
Retweeted by rnʷʰᵉʳᵉ ʷʰᵉʳᵉ ʷʰᵉʳᵉ ʷʰᵉʳᵉ ʷʰᵉʳᵉ ʷʰᵉʳ… https://t.co/VEbV086UYB
Retweeted by rn @saveturtIes HAVE ALWAYS BEENseneng banget gue soalnya pake dress ke pantai tuhNormalize saying thank you to people who help you, simple things that can make us respect each other.
Retweeted by rn @ikanatassa hihiy asiik! semangat kak ika dan tim💙kayak orang nggak pernah ke pantai 💀 https://t.co/BOILoqlscN
1/24
2022
@ikanatassa kak, mohon ini kasih aba-aba sebelum PO soalnya nih pasti membludak kami yang udah nungguin si ‘bayi’ l… https://t.co/yrHAkTUdlRsebenci apapun gue sama kalimat “trust process” tapi gue tuh setuju karena ya emang gitu kenyataannya. kadang mau l… https://t.co/VyOpduAogNpenerimaan itu ga semua orang bisa dan ga harus selalu dikaitkan sama kesedihan sih, as naive as it sounds, best be… https://t.co/DR2AVbjpiukatanya “acceptance is the last stage of grief” tapi kayaknya ga adil juga kalo bilang grief doang, “acceptance is… https://t.co/OAPPBEoHF1gue jg pernah nata2 hidup yang sebenernya sesuai timeline, tapi emang hidup tuh udah ada Yang atur, jadi ya gimana.… https://t.co/Zs9mzYuhPekalo pun nanti prinsip2 yang udah dia jalanin ga kejadian ya berarti jadi pelajaran buat si OP mau serapi apapun ta… https://t.co/UZQxHiwUtvsebenernya kalo mau liat dari perspektif lain, ga masalah lho. kalo si OP ini emang mampu dan bisa ya kenapa nggak?… https://t.co/s1bw4eSQ8t
1/23
2022
@pawfuu I KNOW RIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!I hope you enjoy it🐊💎 #TimothéeChalamet https://t.co/C5DMw9zLvF
Retweeted by rnYANG BUKAN ANDREW GARFIELD TOLONG DIEM. https://t.co/A5jXSPScZXthe urge to call andrew garfield “andy” as his pet name from me 📈📈📈📈📈📈📈📈https://t.co/hUibYdqm7C
Retweeted by rnANDREW RUSSELL GARFIELD. https://t.co/GM3mfp5o37我が家でよくある光景 https://t.co/hjqVyNkaFR
Retweeted by rnhad the greatest time every interviewing my brother in art, andrew garfield. stay tuned. https://t.co/AZuiZYw7JV
Retweeted by rnLUPA LNJUTIN INI HUHU https://t.co/b9ZPyVkqXbtimothée chalamet and florence pugh on this day https://t.co/h10vdDg4lZ
Retweeted by rnYA TUHANKU…. WHAT DO I NEED TO DO TO MAKE HIM BE WITH ME https://t.co/MlZGmM34NMI WANT HIM IN MY LIFE. I WANT ANDREW GARFIELD. https://t.co/A5jXSPScZX3月27日が最終日みたいだけど、もしかしたら今日が最後かも。駅近で、室内までわんこOKで、こんなワンコフレンドリーな場所、他にないから本当残念。たくさんお世話になりありがとうございました💗 #ヴィーナスフォート #ありがとう https://t.co/s1s9rQeG7m
Retweeted by rn @saveturtIes https://t.co/TonrnYJ4URDalam hidup yang tidak pernah berhenti menyimpan misteri dan menyembunyikan arti, tidak selalu memberikan jawaban a… https://t.co/Epf6yPb5QH
Retweeted by rnMinum alkohol atau ngga, pilihan masing2. Yang jelas gw ga setuju n benci bgt sama semua pelaku drunk driving (DUI)… https://t.co/XIomiUAlF8
Retweeted by rnyang kondangan : https://t.co/a2h8YFsVk1 https://t.co/IWJ97YHaxe
Retweeted by rnhttps://t.co/iQotS7rSax
Retweeted by rnhttps://t.co/kpZQWLgujO
Retweeted by rnThe #japantravelban being covered by major English-language mass media. https://t.co/X5YeKigovV
Retweeted by rn"My body my authority" tu isunya sekompleks ini, banyak bgt tindakan medis dan stigma ketubuhan yg nempatin perempu… https://t.co/wVkxz30ByV
Retweeted by rnThe concert lineup we deserve https://t.co/qNZaKpYyLg
Retweeted by rnおっす!おーっす! #こむぎ日常記録 #シヴァ犬こむぎっす #愛犬 #柴犬 https://t.co/KwpGHJ83AM
Retweeted by rn3rd Gen 4th Gen https://t.co/LT9URGmvcc
Retweeted by rnhttps://t.co/Mkwu6mTZKn
Retweeted by rnandrew garfield for the wrap (2022) https://t.co/uDJrW7Tvz0
Retweeted by rn @dwopil "AH ANJIIIIIIIIIIIIIIING CANTIK BANGET TAPI GA BISA GW PELUK FAAAK" @mxungmin ni org vibenya yangcrates bgt ih!!!—LADIES AND GENTLEMEN PLEASE WELCOME #KimMyungMin and #RyuJunYeol AND ACIN IS BEING MICHIN ASF DHSHSHAJAJA https://t.co/XQurlsEC3f
Retweeted by rn @dwopil JIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKHmenurut gue semua cewek harus ngefollow inezkristanti di instagram sih. suka banget konten yang dia buat ttg sex ed… https://t.co/PUNzh1FMaCdisturbing video https://t.co/x1DsGgJSKMtimothée chalamet photographed by corina marie 💭 https://t.co/OoZUXjgA4C
Retweeted by rnごろごろ~ https://t.co/32BrrQTtuY
Retweeted by rnno wonder nyokap suka peterpan. ariel and frens di noah jg cerdas gitu untuk tetep bikin karya lamanya tetep hidup… https://t.co/Y7HRPWr4hqoverall oke sih. gue emang ga ragu waktu gue bilang angga yunanda emang punya power sama matanya. vanesha prescilla… https://t.co/yLop4OjqI3sejujurnya di beberapa scene gerakan angga masih keliatan nginget gerakan ketimbang annoyed sama ‘kehadiran’ vanesh… https://t.co/p5O3dgTtnjdi bagian ini lucu! https://t.co/vPFpJAUNorangga yang pake jaket denim biru ditemenin scarf merah sebagai ‘jejak’ vanesha dan vanesha yang pake dress kuning,… https://t.co/zBUpKjEQe8sementara di MV remake ini jauh lebih colorful, alias berusaha move on dengan cara yang lebih asik.okay. setelah ngeliat MV yang aslinya jelas jauh beda laaah ya dari segi kualitas video, tapi kalo di feel MV yang… https://t.co/PClGgF0Tq5NOAH - Menghapus Jejakmu (feat. Rejoz TheGROOVE) | Official Music Video https://t.co/k4wUntxc3h via @YouTube gemes… https://t.co/hMpBkkdjiI#HeartbreakMotel synopsis reveal tonight at 7PM 🤍 https://t.co/FDhamGcQCU
Retweeted by rnJust noticed White House is now using “surname, given name” (Japanese order) for Japanese leaders. Did same for PM… https://t.co/E2y3HJEuwa
Retweeted by rn今日も大好き🐶🐱👅 https://t.co/rCDf3uwR0s
Retweeted by rn
1/22
2022
"Oxfordshire County Council have issued notices confirming that filming of the upcoming film Wonka starring Timothé… https://t.co/UnFwmn9AU0
Retweeted by rnチビちゃんと会った♪ 飼い主達が話し始めると静かに遠くを見だす柴犬達の後ろ姿… たまらなく可愛いし愛おしい☺️ https://t.co/PzZKlvxInP
Retweeted by rnI AM WILLING TO PAY MORE AND CRY https://t.co/7PSEHlyJTGTHE BARISTA WROTE THIS ON MY CUP https://t.co/uno022VkbQ https://t.co/Nm9mbcUtOb
Retweeted by rnI got bored on my phone, here you go 🤷‍♂️ #SpiderMan https://t.co/R8bhQIVOVo
Retweeted by rnNENEKKU NGASIH aku buku anne of green gables yg dicetak tahun 1987 (if i’m not wrong) https://t.co/bLnWPipKgn
Retweeted by rn @MUSIKMENFESS https://t.co/7mr6CqjwDP
1/21
2022

0