Sign in with Twitter

Username:

imma homophobic n some things like that, sry.

916 Following   2,796 Followers   85,418 Tweets

Joined Twitter 1/19/20


ngaret isn't just about u being late. but ure also lying, ure wasting time, and u dont respect ur friends
Retweeted by e @stxphani11 @chrstiinaa_ @tanyakanrl gws anjing @gorgarinn dah kelar threadnya emg? @emptyn0ise rariweuh jelema teh @jeno_boyfriend lebay kali kau sumpa
5/21
2022
@prodbynf cuih @prodbynf anjing lu @ris0lmayo p nya plastik @cakdidinding @qardust msutluh @qardust https://t.co/HXlsXSsFsC @qardust slagi gk mengganggu kluarga w, w bkal diem aj @manjiiro @convomf #rekam_posting @manjiiro @convomf dih pede lu cok
5/19
2022
@sleepyshells @cikibols kok nntn kan cm thread @sleepyshells @intisarijeruk @soursadly 🤣 @piyomnl @PopCrave dawg😐😐 @Swizzle1312 @PopCrave ? @sedangberfiqir @sulitditemukan_ 2012 ni senggol donk
5/18
2022
@woofuby ngga
5/17
2022
@blastm1ne galak
5/15
2022
@beIIa1st aku td deacttt @bipolarty lu ngmgin siapa ini @detwooo tot @bipolarty me to myself @szaturnus_ pnya ayangku @plutojouska lohor maskeren lu begitu @beloved6teen @Askrlfess @lockedbykia knp lu @manjiiro @Askrlfess @lockedbykia jurassic world @slaytheriyn @Askrlfess @lockedbykia jurassic world kali @Askrlfess @lockedbykia skip tentang dino @nipengikutwilly @lactbulgaricus @Askrlfess thx kak @pecintavans stop anjing @pecintavans @SehunLokal7 pap bpakny @pecintavans iy @noviembrekid najis apaansi @mjnotmjackson ni pake ip 11 biasa mas trs ngedit manual dr vsco @beloved6teen ap dh @kidzzel msutluh @joemaIone sok asik @chseetea iyh @intisarijeruk @cikibols @athyoursphere endorse judi kl nga @convomf senyum2 sendiri sih @ursugarjelly weekend weekdays sm aja memek gda bedanya @serheine @convomf gangerti sistem ngisi angkanya gmn, ada yg blg isi kolom yg kosong pake angka yg gaada di kolom… https://t.co/NA0YZ6IkhT @serheine @convomf gabisa🤣 @ursugarjelly ya @convomf anjinggg @athyoursphere @sleepyshells https://t.co/aIoZRZvyCy @athyoursphere @intisarijeruk @depamungkasz @sleepyshells baca captx @athyoursphere @sleepyshells hi @athyoursphere @depamungkasz @sleepyshells 🤣 @athyoursphere @intisarijeruk @depamungkasz kak bs cover lagu fabio asher kah p @athyoursphere @intisarijeruk @depamungkasz allahhhh @intisarijeruk @sleepyshells fans @archont0l caliburn @athyoursphere anjing lu gila ya @sleepyshells @intisarijeruk @athyoursphere bau seblak ceker anjing @memefess 🤣 @intisarijeruk @athyoursphere @sleepyshells anjing😭 @mhenyendiri makin tau dia byk yg suka, makin showoff kecringean dia anjing @Sisagitarious keringat dingin kali @qardust y ngap @athyoursphere @intisarijeruk bebi @quidittie shilla @depamungkasz hbd @anggihhh_ buka kacamata lu
5/14
2022
@sultforu thajud @retrovvaille kl w ganteng gk @depamungkasz @athyoursphere jos mn @sseccacc pap bapakny @bipolarty @detwooo anjing @bipolarty hhh @bipolarty @detwooo no komennn @bipolarty @detwooo suhu😎 @zaaenaall @qardust anjing wkwkwk @detwooo @bipolarty hehe @iamaholybastard jelek @G30SPKl @athyoursphere w dah nebak pasti ada rep ginian @athyoursphere bolder than the great wall of china @nanaspineapel rhsia @ursleepiegf u kerasukan ya @kiiddjes tar ayangku mrah @bbyctgrl msutny @gasukakecoa liat sendiri aj @ilovefikez nya @semestasains WKWKKWWK @IrfanListyawan @semestasains percaya sih, kita jg disebutnya “alien” sm alien diluar sana kali? @gorgarinn naur purrrr @zaaenaall @yunitaaaRS @manameiam @convomf oalah @zaaenaall @yunitaaaRS @manameiam @convomf mau ndut @clazeey rill @detwooo aowkwowk @zaaenaall @calvadozze @gopoyy msutluh @sultforu info rokok cowo macho dong a @calvadozze @gopoyy rt hehe @calvadozze mksutluh til @br0kenheart12 izin pacarmu dlu @exsfia ya @freakihooman gak bleh
5/13
2022

0