Sign in with Twitter

Username:

PTRX @EkaXputra Magelang, Jawa Tengah

pernah hadir dan masih ada !

89 Following   94 Followers   413 Tweets

Joined Twitter 4/7/20


@saniichsan_ @Sabdaherlamban1 @wisnurafih petok to @Sabdaherlamban1 @wisnurafih @saniichsan_ kae san, adimu we ngerti nek koe homo lo @saniichsan_ @wisnurafih jiwa homonya keluar
12/2
2020
lagi dalam proses pendewasaan, bukan pencitraan @aldimlutfi hk ne gek rodo mumet @hamamminata_ seng ojo dol dolangolek det 4jt dalam jangka pendek iki pie yo ?
12/1
2020
@PrstyAji ah koplo @PrstyAji uwek
11/30
2020
@jowoshitpost @88lessed mistik lamangopi kok spaneng kui ngopi opo garap ujian ?aku bgt https://t.co/2I5hyyIjCZ
11/29
2020
@ilzanitaa @vickzblessed @PrstyAji iseh ono angin barang sans @vickzblessed @PrstyAji gondrongke meneh @saniichsan_ wuh ke ngeriBADJINGAN
11/27
2020
@saniichsan_ dasar lemah dasar payah
11/26
2020
@saniichsan_ https://t.co/6Pq9zVdFmf @saniichsan_ https://t.co/mfxJUbirvRpie perasaanmu nek ngombe dadi siji ro bapakmu ro mbahmu karo sedulurmu kabeh
11/25
2020
@saniichsan_ @indahpsptsr_ adek tingkat yg baru paham wkwk
11/24
2020
@TFKHDYTS goyangane apik ra pek
11/22
2020
@yogakdbl @dimasaaws @mata_temi mantane bodol bagoranpecundang fvck!
11/21
2020
ra pengen dadi artis po ? aktingmu ngluihi artis ftv loyg dicari mbak mbak perawat https://t.co/vzxym4sAWc @hamamminata_ https://t.co/ASzNE6tqzg @mata_temi damagenya gak ngotak @ndasmu___ apa kak ?
11/20
2020
@korbanasib jalukan @korbanasib tuku meneh @hndynn_ disitu aku sedang berada
11/19
2020
@korbanasib nduwe itil po wenolep = pegel boyoke @adheirvanm rabi ngono gampangnduwur krudung ngisor warung.. ssaattBabagan bondo karo rupo kok dadekne alesan nggo ninggalke aku, rapopo dek tak trimo! Sak ora orane tau nggawe koe k… https://t.co/hc7wemmV3E
Retweeted by PTRXMotor nya buaya jantan sama buaya betina https://t.co/iDINSoAkn4
Retweeted by PTRXle ngomong ro ngene tpi jare wong liyo omongane ngono.. hes jan lambene lamis
11/18
2020
selamat pagi semua. jangan lupa untk membahagiakan diri sendiri @agnessint_ hbd brohhh. nek wani bali magelang
11/17
2020
wes do tangi to ? saiki aku tak turu, mau bengi indonesia aman kok, saiki gantian le jogo yojebul nek tumbang yo ngeri yo
11/16
2020
@arindriyani_ katanya sih sangeanHalo Masih ada yang salah pak pemrentah? https://t.co/rlALeE57Fm
Retweeted by PTRX
11/15
2020
@vickzblessed bapakne le jenengi kok yo salah ngono yo @vickzblessed nickname kholid @hamamminata_ mertoyudan pling gede @alfiantri_k ha msk det arisanku digabur @fitriyahrmdhn ssk wonge tak kom berguru ro koe @fitriyahrmdhn jahat kok setengah setengah yonek meh jahat, jahat sisan rasah sok macak alim asw
11/14
2020
@hndynn_ trauma arisanmarai trauma melu arisanmelu arisan online plh ming diruwet asuog
11/13
2020
nek watak olo pancen angel marine, jajal nek watuk ngombe obat iso maribut, gabut, jmbut
11/12
2020
@saniichsan_ @PrstyAji @AditGandring hbd njingIya ga apa-apa, jadi inget dulu ada reuni yang damai dan punya motto "rumput aja kami jaga, apalagi negara" iya si… https://t.co/Vee3pz5w6U
Retweeted by PTRX
11/11
2020
@komiktipe @TFKHDYTS cah XNXX
11/10
2020
@alfiantri_k cah kok galaunan
11/9
2020
bangsa kita sedang bersatu #Gisel
11/7
2020
bukanya pemalas cuma kita beda jam tidur aja @pseudovickz ming terlalu over power sihvorpal sword ncen paling sangar https://t.co/D2F7QbPsOMalasan yg no sense https://t.co/MiMHftb5Qf
11/6
2020
@PrstyAji @nickkkuyyy omahe bose cokwong seng sifate bosok biasane pinter le golek rai #raimuasu @aldimlutfi ligane pie di ?
11/5
2020
@peacefiesta dari pada diboikot mending dikasihkan kepada yg membutuhkan
11/4
2020
@alfiantri_k ra ngefek
11/3
2020
Betina berkata "yg pakboi lebih menggoda" tapi engko pas dilarani muni "semua cowo sama aja" https://t.co/1hHzqelNcB
Retweeted by PTRX @hamamminata_ @TFKHDYTS pumane uyap uyap 7 @hamamminata_ HAM kalah ro keputusane pemerintah @TFKHDYTS mayan uyap
11/2
2020
@PrstyAji mayanmu gedi wi @hamamminata_ @TFKHDYTS @adheirvanm @alvinwijaya24 wes elek tambah elek we mbon mbon
11/1
2020
ternyata pengangguran yo rapenak i
10/31
2020
@fitriyahrmdhn iya gpp kok @TFKHDYTS P singkatan dari punten
10/29
2020
@hamamminata_ kopi item 1 banding 1 idolakuudano seng deres kopiku wes mateng
10/28
2020
@dimasaaws sok sengit tenan aku
10/27
2020
covere ngono ukhti ning omongan, atine ro sak njeronane bosok
10/26
2020
bismillah iso garap ujian ssk
10/25
2020
@shekarayuw mumet e tot
10/24
2020
@PrstyAji nek wani sebutkan cluene @PrstyAji mbibrik spo sek ?lagi iki aku panik tenan...teko teko ssk senin ukom, blas rung sinau+rung moco opo opo @fitriyahrmdhn koe ngono kui po ? @saniichsan_ halah ngamen @pseudovickz nggonku bar tak banting njuk ganti anyar
10/23
2020
@saniichsan_ aku barang
10/21
2020
@hamamminata_ kongkonane wae
10/20
2020
@iinmalindaa mendem gedenceritane ra turu 36 jam
10/18
2020
seminggu meneh ukom tpi aku ra dong opo opo hufttt @jawashitpost mending numpak vario
10/17
2020
@saniichsan_ ngimpi opo
10/15
2020
Indihome bajingan asu kirik
Retweeted by PTRX
10/14
2020

0