Sign in with Twitter

Username:

clean alter acc

361 Following   247 Followers   1,182 Tweets

Joined Twitter 5/28/21


@FWBESS rep
6/27
2022
GUYS GUYS WHAT IF. st4 v2, nancy n jonathan breaks up and it was healthy n mutual, then jonathan goes "it's always… https://t.co/zBQ7u0S2wU
Retweeted by h
6/26
2022
@FWBESS hmu :)
6/25
2022
@FWBESS repreprepngga enak bgt dah jadi manusia yang gampang sedih @FWBESS rep :)
6/23
2022
@abcdefirdaa udah hehe @abcdefirdaa @cclaireee__ ih ketan ngga enak :( @cclaireee__ enakan bubur kacang ijoMost cules want Barça to scrap the "Tiki taka" style and adopt the "win no matter what" style because of how RMA ha… https://t.co/AASsRsBHkX
Retweeted by h @ffreshpeony i swear to god if eddie die in front of dustin, gue marah bgt anj…
6/22
2022
this >>> https://t.co/zwNCXA0rJb
6/18
2022
Kinda obsessed with my own pre-wedding 🥹 https://t.co/rdVtnUKwet
Retweeted by h
6/17
2022
how to make a bun, by harry styles https://t.co/4oojV6TPXw
Retweeted by h[cm] jurnal ini bukan jurnal sinta 1 lagi melainkan jurnal sinta kamu, slibaw https://t.co/JyCtSSXZma
Retweeted by h
6/14
2022
@kostanalter hmu :)If only every tan to dark skinned Indonesian girl know how powerful they are, there will be no such a skincare name… https://t.co/zpA5JYIyL8
Retweeted by hhttps://t.co/CALmkdQczm
Retweeted by h
6/12
2022
@sluttyries @memefess babi @kostanalter hmu
6/10
2022
i just wanna have some fun with you…86 baby https://t.co/5WpdTUbvAC @sidewithdevil udah dari beberapa minggu yang laluphoenix is so f hot #TopGun
6/9
2022
Harry Styles with a hair bun is perfection https://t.co/u7G4gfSUUR
Retweeted by h
6/7
2022
If you feel burned out, read this:
Retweeted by h
6/6
2022
Ini nih gw selalu tekanin “Don’t yuck other people’s yum”. Kalo ga enak menurut kita, udah diem. Ga usah gembar gem… https://t.co/L9uyoPFtFP
Retweeted by h
6/5
2022
how a photograph is edited https://t.co/CvptZGtbQn
Retweeted by h
6/3
2022
https://t.co/oAn4gEG2px
Retweeted by h
5/31
2022
lately i have not found happiness in this life
5/30
2022
alhamdulillah kelar juga ini uts
5/29
2022
Imagine Prime Messi in this social media era.
Retweeted by h
5/20
2022
@easytogethurt @ohmybeautybank okay” makasih ya :) @ohmybeautybank kalo abis pake grace & glow pake ini fine” aja ngga si?
5/17
2022
@firfirfirfirr saya pengembala @cclaireee__ iya ibu @ssadnbxby baik” yo, lo??? @piscesbtchx brownies all daylife is all about being kind 🫶
5/15
2022
@FWBESS lets be moots :)jus mangga >>>
5/14
2022
@FWBESS hmu @FWBESS lets be moots :)idc who had you, you look better with me.
Retweeted by h @FWBESS hmu :) @FWBESS hmu @cclaireee__ guru idaman 😻😻😻
5/13
2022
uts kali ini tuh 🥰🔪Accurate. #MultiverseOfMadness https://t.co/myDCS8rTPQ
Retweeted by h
5/11
2022
Takut menghadapi wawancara kerja dalam bahasa Inggris? Berikut tips detail dan cara-cara sukses melewatinya. https://t.co/ss7qLHkKeC
Retweeted by h
5/10
2022
temen kuliah temen paling anjing
5/9
2022
@sluttyries pantai mana ya enaknya?
5/8
2022
@FWBESS sure
5/7
2022
No one has the streets like Lionel Messi https://t.co/WhF1EVBOQH
Retweeted by h @FWBESS hmu @ejclipwze gitu deh huhuhu @sluttyries gaatu za aku masih innocent @amlonenly lagi sedih :(fuck @kostanalter hmu
5/6
2022
gue orangnya gampang bgt cemas and i hate myself for thatBegini, Nak. Pokok ibadah itu ada tiga: rasa cinta, harap, dan takut. Dalam beragama kita juga diajarkan untuk puny… https://t.co/lf23jrZI0M
Retweeted by h
5/5
2022
my comfort weather https://t.co/JfenxbpU9c
Retweeted by h
5/3
2022
@FWBESS hmu
5/2
2022
i love these kind of pics. they make me feel miserable https://t.co/OmNWUZTvgY
Retweeted by h
4/27
2022
@AREAJULID Jangan bilang terserah dia mau ngelakuin apa, ini tentang etika soalnya. Whatever he's gonna be, kalo ma… https://t.co/prWFPrN4Xy
Retweeted by h
4/24
2022
@__flxurie coba liat
4/23
2022
“you smell good” yeah I taste better
Retweeted by h
4/21
2022
#TheBatman Matt Reeves • 2022 https://t.co/4IxXGR5XKX
Retweeted by h
4/19
2022
If this doesn’t scream Rockstar https://t.co/IrNwAvOiJS
Retweeted by h
4/18
2022
@FWBESS rep :) @FWBESS hmu :)) @cherryybbombb_ 👋
4/16
2022
i might need therapycape anjing gue gini terus @FCBarcelona @sluttyries gue si kalau punya pacar kaya zendaya bakalan nempel 24/7 terus @amlonenly super yay
4/14
2022
@__flxurie girl that knows they’re value >>> @boujeemoody and still looks good like that? smh @FWBESS hmu :) @__flxurie 😾people change like seasons
4/13
2022
@FWBESS hmu :) @cclaireee__ iya huhuhuhard to keep inside, harder to tell
4/12
2022
@FWBESS rep :)
4/11
2022
LUUK FUCKING DE JONG @sluttyries trend tiktok yaAllahmake up make out @FWBESS lets be moots :))I’m starting a thread on the greatest pictures in history. 1. Pablo Escobar in front the White House while the wh… https://t.co/UihCDhhY0D
Retweeted by h
4/10
2022
@FWBESS wanna be mootsEveryone talking about that early 2000’s United-Arsenal rivalry this week in the build up to City-Liverpool, but ma… https://t.co/Y51BB9IlYI
Retweeted by h
4/9
2022
lets talk about anything, im so bored @FWBESS sure, hmu :)hi wyd? @FWBESS hmu :) @sluttyries ngga ka, lagian aku pemalu anaknya, mana berani ngetweet begitu” apalagi sampe ngetweet “craving for bi… https://t.co/Ke14MK3Ztqakhir” ini hujan terus 🥶 @hepiimeal casingnya banyak juga
4/8
2022

0