Sign in with Twitter

Username:

Elger van der Wel @elger Utrecht, Netherlands

Denkt iets te weten over ontwikkelingen in de media. Maakt podcasts, waaronder @trustnobodycast en @telekidspodcast. Zenderbaas @Glowfmradio.

899 Following   8,166 Followers   90,016 Tweets

Joined Twitter 3/13/08


@frankmeeuwsen Mijn hobby is om te proberen een praatje aan te knopen met mensen zoals jij.
11/20
2019
@danielverlaan De stad met zijn eigen Almere #leidscherijn @MaartenvdLof Na meerdere tips meteen besteld! @InekeL Iets te industrieel denk ik, maar op zich wel een tof idee! @heIIopapi @joostlubach @bottejellema @aballadeerhere Hoort Almere nu ook al bij de Randstad? @joostlubach @heIIopapi @bottejellema @aballadeerhere Helemaal mee eens, Joost. Love Rotterdam. @bottejellema @joostlubach @heIIopapi Daar komen minder reizigers en treinen dan in Utrecht en ik vind het qua drukte echt de hel. @heIIopapi @joostlubach @bottejellema Het is in ieder geval beter dan vroeger, toen je automatisch vanuit de Statio… https://t.co/wxqo9vpNgO @bottejellema @joostlubach @heIIopapi Dat was inderdaad prachtig, maar helaas leven er tegenwoordig wat meer mensen… https://t.co/zRFXftKeZz @joostlubach @bottejellema @heIIopapi Ik vind het stationsgebied in Utrecht dus echt heerlijk. Zoveel beter dan wat… https://t.co/M0tzHcSnF3 @skoopnl Had die dingen inderdaad wel eens gezien. Helemaal top inderdaad! @maliniwitlox Da's wel een goeie.Ik zoek stopcontacten om vast te maken aan bureaus die niet extreem lelijk zijn en waarvoor je niet in de bureaus h… https://t.co/pBdF7YNNm1 @rickpastoor Deal. @rickpastoor Valt dus echt reuze mee. Het is wel tv ja, dus er wordt nagedacht over verhaalijnen, er wordt gezegd "… https://t.co/U7AA6b7aY5 @gjkooijman @GillStatie @markversteden @Nelleke Laten we niet overdrijven. @albertheijn Haha dankjewel, hoeft niet hoor. Ik kan ze op zich prima opeten! @rickpastoor Het jeukt nu ontzettend om je te gaan overtuigen van Wie is de Mol, maar ik heb een deadline en moet Twitter uitzetten. @albertheijn In de winkel, Albert Heijn aan het Stationsplein in Utrecht. @ralpje Oh, haha. Ben te veel met iets anders bezig om dat te zien haha @ralpje Een deel kan altijd, maar het zijn geen monsterbedragen en ik moet er op ieder moment bijkunnen in principe… https://t.co/npsPEx68LD @Jeffmeister Denk je? Gaat niet echt top toch? @albertheijn Ik snap dat het idee is dat je met kruidnoten strooit, maar het is desondanks best wel heel onhandig d… https://t.co/YKwA7f98re @DeNater Alleen voor mijn pensioen.Misschien toch maar gaan beleggen. https://t.co/DCO8LreXY3 @GillStatie @markversteden @Nelleke Ik ben er zelf nooit tijdens de laatste aflevering. Zou volgens de planning die… https://t.co/Wl8xJwk7KP @CCoyr @WieIsDeMol @NPO1 Klopt. Ik zit al de hele ochtend te balen. Het lijkt wel of ze het expres hebben gedaan! @jasperstads @DeboraPost Ik kies toch voor Telekids denk ik...Je sorry hoor, @markversteden en @Nelleke, ik ben nog even heel druk met @telekidspodcast! https://t.co/57bOaBYwX5
11/19
2019
@treinreiziger @ArnoLeblanc @Arjan_Spoormans Haha, we gaan zeker nog even kijken naar de lengte, maar 15 minuten is… https://t.co/q1PtBMerGL @Boboko92 Raar!En toch hè, ook deze nieuw uniformen lijken afkomstig uit een Studio 100-productie. https://t.co/IJfzW4Mf1nZoals ik bij wiskunde leerde: Q.E.D. https://t.co/QzzJYuHBgB @radiorakkers Hahahaha. 6 sporen! Wisselen doe ik alleen tussen opnames in 😂Omdat je niet genoeg podcasts kunt maken, heb ik ook nog dit leuke hobbyprojectje: praten over treinreizen en belle… https://t.co/s3JE1s0AtAStraks om 10:00u maak ik mijn debuut in het Mediaforum op @NPORadio1. Zin in! @Schellevis Met die spaarpunten kon je voor een JarJar Sticky Tongue sparen!
11/18
2019
@CharlottesLaw Oh wow, die kende ik nog niet! @TvanGroningen Lachen man! @CharlottesLaw Je hebt gewoon bitterballen met Old Amsterdam van Mora. Of bedoel je iets anders?
11/17
2019
@EvaHoefsloot Vind je het leuk? @Loni89 @telekidspodcast Als Pittige Tijden-fan zeker blijven luisteren!! @heleenisleuk Thanks! Leuk om te horen 😀 @Tiborvanderwel Da’s helemaal gek. @justdina_ Ah top! @sdotone @Domien Thanks! @Domien Spotify en Overcast hadden hem ook gewoon vrij snel. En uiteindelijk indexeert iedereen natuurlijk een RSS-feed @Domien Ik herken het van eerder als je een feed lang niet gebruikt. Dan duurt het langer. Lijkt of hij hem dan min… https://t.co/aeASYj7F2B @mattievalk Ik dacht dat ie met een Sintercity kwam.Dan lanceer je een nieuwe podcast en heeft Apple de nieuwe aflevering 4,5 uur na publicatie nog niet beschikbaar. E… https://t.co/BBY0nIS2rY @Loni89 @telekidspodcast Conclusie: je wordt oud 😅 @aysedekker @telekidspodcast Helaas heb ik daar ook geen controle over. Kwestie van geduld hebben. @aysedekker @telekidspodcast Beschikbaar in alle podcast-apps en Spotify. Apple is alleen traag met het tonen van de aflevering. @gonny Ik denk dat je Insta-volgers je dat wel vergeven @Liedje87 @telekidspodcast Ik denk dat luisteraars me deze fout dan wel vergeven…😅 @Liedje87 @telekidspodcast Ah ja, ik heb de datum uit het boek gebruikt @gonny Nice one! @Liedje87 @telekidspodcast Ah kut, roep ik de verkeerde datum?Na ruim drie maanden toewerken naar dit moment is het zover: mijn nieuwe podcast De Telekids Generatie (… https://t.co/GeM8VKu83P @heleenisleuk Wow!
11/16
2019
Spannend! 🎉 https://t.co/tXnq1bLV2D @JelmerJanssen Ik? Kuifje Stripboeken en het spelletje Railroad Ink. @NellekeArnout Ik ben officieel gewoon millenial hoor!!!!!1!1111 @NellekeArnout Ik ben al op de helft, dan voel je je pas oud.
11/15
2019
@gkonings Maar ik wil een toetsenbord dat het over vier jaar ook nog doet @WKneppers Dan neem ik wel een 13 inch haha. Het gaat me om het toetsenbord @martijnbiemans Ja, wel iets aangepast inderdaad. En hij valt desondanks wel onder het reparatieprogramma. Dat zou… https://t.co/bFk8NG0dBl @denizalkac Deal. @antonaliteit Tot ze blijven plakken 😂 @gkonings Ik kan prima uit te voeten met een 13 inch scherm. Meer dan prima zelfs @aballadeerhere @mijndert Macbooks moet ik erbij zeggen. In iMacs zitten soms nog wel ouderwetse harde schijven. @aballadeerhere @mijndert Apple maat al heel veel jaar geen Macs meer zonder SSD @Reinier @marciplan Da’s wel fijn! @NS_online Fijn om te horen dat er wat aan gebeurt. Ik kom er overigens bijna dagelijks twee keer, maar ik heb nog… https://t.co/8C3ox1NbJZ @martijnvdwouw Hij is een tikkie groter en zwaarder, maar scheelt inderdaad niet veel, maar heb de 15 inch altijd groot gevonden. @marciplan Ik heb mijn huidige Macbook al een keer laten fixen, was hem een dag kwijt toen. Overleefbaar, maar gewoon verre van ideaal. @jeroentjevd Zeker, ik vind ze prachtig. Maar ze draaien geen MacOS helaas. @ecdejong In principe is mijn huidige Macbook nog prima geschikt voor on-to-go-werk. Dus misschien combineer ik 16… https://t.co/E0sGL1UNfN @mijndert 16 inch Macbook Pro scheelt niet zo heel met die 15 inch, maar ik vind het nogal een groot bakbeest. @Scarbir Heb mijn iMac de deur uit gedaan en mijn 12 inch is extreem traag als ik hem aan een extern scherm hang. @ecdejong Die komt op zijn vroegst in maart, ik gok zelfs pas in het najaar. @mijndert Nouja, sterfbed niet, maar ik heb wat meer rekenkracht nodig dan mijn huidige 12 inch.En waag het niet om te beginnen over Windows-laptops. Uitgangspunt is de eerste zin van mijn tweet: “Ik wil een nieuwe Macbook kopen.”Ik wil een nieuwe Macbook kopen en heb nu de keuze uit: - Macbook Pro 16 inch met goed keyboard en zeer prima spec… https://t.co/B1llzj4zMg @utrechtfietst @NS_online Oké! @NS_online Zijn er inmiddels al strooikaarten met een foto van @Arjan_Spoormans?Elger goes international https://t.co/qwHWjBE43i @KeesRomkes @michielveenstra Bij sommige mensen thuis betekent dat iets heel anders… @kaimerckx @telekidspodcast De druk, Kai! @gjkooijman @telekidspodcast 😁 @KeesRomkes @telekidspodcast Don’t pressure me. @justdina_ @telekidspodcast Gelukkig komt Trust Nobody er ook weer aan! @KeesRomkes @michielveenstra KinkyIk ben niet de laatste jaren niet snel onzeker over dingen ik maak/doe werktechnisch, maar ik vind het maken van… https://t.co/Hkh8izAEi6 @MarissavanLoon @nrc Tof! Gefeliciteerr!
11/14
2019
Revue is hiring. We’re currently looking for a business developer, customer success manager and two developers. See… https://t.co/fJiYCHuCxQ
Retweeted by Elger van der Wel @avancampen Mensen uit de Randstad moeten ook niet altijd mensen van ver naar hun laten komen, maar ook eens die ka… https://t.co/NwjUgmTkSc @CollinBeijk Daarom mag je dan nog gewoon hard rijden, dat scheelt. @Tiborvanderwel Tof!The New York Times liet een jongetje van een jaar of acht hun politiek verslaggever interviewen over impeachment vo… https://t.co/XJ1iCQgbAz
11/13
2019

0