Sign in with Twitter

Username:

zyel @elxZma SaintZyy

1,851 Following   2,747 Followers   48,130 Tweets

Joined Twitter 3/13/20


@mungbeany gabisa @convomf kren @dyansmrsdh bnrr @inanotherwey diem @convomf https://t.co/s4Swszjii9 @bertanyarl tembok @bertanyarl 1 @kqinderzoayes mw vaksin @Dinoselalubenar gapapa @aecyou wadu @hellopittyyy kiss @ahpanii wah @akuanggaa ya pagi @izamorew @convomf i love you @convomf drummer @sicolox wkwk @13piezx ad ap dibksi @machiatogrande hii @sweetlordx pagi @miyskaa_ iya @convomf yuk @bobathaiteaaa kpn kpn @ggreantae cie @pramadikaaa suda @papidisini lahiya @augusthinqs ommm @pikriabdurahman emm @astrophile_al wihh @iniijuns u too sygg @askjhkrjbn pagi @PervertSinner morning @dilantarkan_ iya @nesanjayyyy terserah @AdiRodrigoo_ asik @berryflavourr happy birthday @ccayve ngeri @chupapoyy hlo dapp @yaelahiky pagi @udinbikul mls @all_fakelove emm
9/25
2021
@espressoice1 knp ya @tacaaass cht aja @paturistiwa mandi @Viaoctober morning @hyungkimyoh lewat @iyasybego ak jg @inanotherwey lohhh @kalkilkul keceee @justalilgirl_ happy birthday rara @sukaakucink happy birthday @geminigirls04 lg sdih @bobathaiteaaa dor @fuck4ldy nmax @wiranad hloo @dqrkspk p @barabirii oitt @eltalazio okk @anukaseppp keceee @kylakedua iya @convomf enggak @barabirii iya @convomf lohh @convomf iya @navaltra hehe @askjhkrjbn gak @imyorfavgurl wahh @Farovint oke @Sopiilhami stuju @MyDimdam oke @tercoleek bobo @Viaoctober perna @apeurodeath nih @bertanyarl TAI @nataaadeecoco pretty @atmboyss mau @_adouble adh @strxnqers hy @all_fakelove lohhhh @urrqqueen hy @inanotherwey lohhhh🙀🙀🙀 @sarikurmatj iya @bakpiajogjaaaa iya @simieayam gangerti @aecyou jiakh @qshyco gendong @silendyou enggak @wtfihateu00 ga pcrn @pinnkyypie 10 aja @windstery hyhttps://t.co/j4hoSkexCr @convomf hehe @flackozhs wkwk @isntdav hhh @powerrangersy bosen @kyoutiepie ak jg hihi @paturistiwa malem paturrr @annisasheyn adh @thalpablo__ oit @yamyamdisini iya @candyblossomn lah
9/24
2021

0