Sign in with Twitter

Username:

Entah A @Entah_A_ kuala lumpur ampang

Astaghfirullah

426 Following   18,834 Followers   1,326 Tweets

Joined Twitter 5/6/16


❤️ https://t.co/nWmZnbdSOk @abgikang mantap
10/26
2021
@one_saifuddin 😁😁 @sukamatchaaa 😘😘 @bill08395653 thank you heheh @Mal14291827 Kena cukur dulu bru sedap makan 😏 @salim_salimfu Mak : ahh ghisau ghisau @mr_hot_cold Ahhh terbakar @sepatudelman https://t.co/8yH9oDwL6y @afis_farisxxvii https://t.co/xzDKbhRorA @sandijoee Thanks weh 😁 @nyahhcomel https://t.co/sZtlYdhMcZ @DaniMohddaniel thank you 😄😄 @Ipin09907639 Entah lah mungkin kot 😅 @ArtbyArnaud urmmm tak 🥲 @ri_diarmadhi https://t.co/O89I93YcoI @nichol_pdkt48 Makasih 😁😁 @AbdAnen thanks bro 😁 @XanzLil https://t.co/CwDXtF6TP2 @hasimhamid2 https://t.co/BosJ2fpXw9 @muhd_far_east Abaikan jer kata2 orang tuDari tepi https://t.co/1sI2A3EhaM
10/25
2021
@hafizMY1412 salai
10/24
2021
@XanzLil 😘 @Kentangputar86 👀👀 @Hanturaya_Kaya https://t.co/cjNlhD8Wov @ri_diarmadhi Auch 😳 @RobbyPutra77 https://t.co/NvWn2Nu9aa @zerahmcclenntly https://t.co/4HKYekk5AW @AdithTitoIrgian https://t.co/yr0DF0L1wM @mr_hot_cold Thank you 😘 @AbdAnen 😳 @YHaiq Thanks awak 😁 @amlhqal Auchh terpercik @hasimhamid2 https://t.co/bccIwjVqdP @garp_luffy https://t.co/gjany2NcWq @Zoel05439430 apa itu candu? @SisiGel61095630 https://t.co/SgKse7gcGN @Boy25841684 Thank you 😁 @AlparoArdy Makasih 😁 @mischaziz Wah bulu saya ramai crush jeles saya 😳 @sham00893059 Jangan makan saya, saya tak sedap @philiobast https://t.co/MzkMLUonEX @yiyannko merecik lah @KhaizimiezAdli Thanks awak 😳 @goblinfirstsnow 😳😳 @Gunadi35333108 makasih 😁 @aqba89 😁😁 @ellzakri https://t.co/P2tBcqnPIN @akoetaoe 😳 @blakplanton https://t.co/wYF5D0nI62 @Hisyammuddin13 Weeee 😳 @cowokuruz https://t.co/VkqaR3KJxg @payungsenjaa 👀👀 @cowokbertopeng https://t.co/gByK4gKCvE @AbamChub https://t.co/MkJ9cinQee @HKMZK1 sikit jer tak kuat pun bau 🤭 @IncheThakif hidup lah bulu ku bergerak lah tangkap dia @muhd_azam7 ni kuasa edit hehe @naghtyby eh eh eh~~~
10/23
2021
@abgikang GayatEntah lah https://t.co/3bsZeDnfSh
10/22
2021
@ArtbyArnaud A ah betul lah saya pun pening melihatnya 😵‍💫 @abgikang Sabar lah bang @azwan2226 https://t.co/0WU6CZbEQI @XanzLil thank you 😁 @nichol_pdkt48 https://t.co/3b8bDp6XFy @yiyannko basah lah saya 😳 @ArtbyArnaud 👀 tengok apa repeat banyak kali @TopChillFunCF1 cheras permaisuri tu @amlhqal 🤭 @AbdAnen dekat permaisuri @hasimhamid2 https://t.co/Lv6PIwJBmO @cikmie12357 makasih 😋 @icloudyeah dekat jer @zikrimok cheras mana? @Rafi35402258 Thank you 😳 @Hanturaya_Kaya Jap nak bagi bau tengik @Kentangputar86 https://t.co/vxrB3bFVzj @Fairus33286987 😳
10/19
2021
@IzzuddinMohama8 salam subuh 😊
10/17
2021
Ke cheras https://t.co/ZIG8ajw1rI
10/16
2021
Salam jumaat 😊 https://t.co/e9pb3SBOCK
10/15
2021
@t0omyam ala comelnya rasa nak geget
10/13
2021
@Edy94th eh dah bukak ke?
10/10
2021
@AbdAnen jom aq lapar ni @boy70068120 thank you boi @Kentangputar86 Hehe @AdamHakiM1515 😙 @goblinfirstsnow 😁 @mr_hot_cold thank you mr s @C_frogie https://t.co/OfIpWjNlvl @MrM46487639 aduh terbakar aku @yiyannko @Aimanakeem1 https://t.co/9qev9MX8gd @nichol_pdkt48 urmmm @aku_4v https://t.co/aRBXwrztSS @knm203 Thanks weh 😁😁 @MohdMahadhir9 😅 @ri_diarmadhi https://t.co/azYhDqOOGo @Imranzhri urmm
10/4
2021

0