Sign in with Twitter

Username:

if yall ever read some weird ass shit on my bio: thats what we call role play. dont put the blame on me for all your boring sex life.

1,183 Following   3,285 Followers   141,214 Tweets

Joined Twitter 6/4/09


@sapphiredust__ omggg πŸ˜­πŸ’–πŸ˜­πŸ’– @badkidvault where can i get that chain ring πŸ˜­πŸ’– @sapphiredust__ ❀️❀️❀️ oh my god youre hot asf but baby where did your man purchase that kurapika chain rings? :( i need to have it :(hi guys, i'm selling some of my items that i no longer wear n they're in pretty great condition so i decided to sel… https://t.co/d9XFjh2AtN
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆAt this rate, kalau ada hantu kat rumah i, i’m gonna start asking it to split the rent. Living costs so high.
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @wasoeper @daydaydonat soalnya kadang ada yg cukonya dah dipakein ebi πŸ˜’ @daydaydonat @wasoeper gudeg pempek ketoprak @wasoeper @daydaydonat deleting lemper is a blasphemy @NotDaddyDom sir what are you doing @yourkilluaaa https://t.co/FtkeDm0ao7Here you see the mighty house lion hunting for prey in his natural hunting grounds, the kitchen. 😹😹 #CatsOfTwitter https://t.co/PEF6HHHiUY
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @karpe_noktem i see.. berarti soto mie agih sebetulnya udh masuk area siliwangi? @karpe_noktem ohh hahaha surken kesonoan lagi @NitaSellya cat trafficking ini @karpe_noktem ini dimana si? surken ya @kyaroruta @creeptsunami yaudah ayo sini pangku @pincesbear PERFECThttps://t.co/AoWdUwnTo1 https://t.co/V3A7RaGAkP
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @bucintehtarikk ure adorable πŸ€£πŸ’– @Dyanasthasia i~ https://t.co/qPFIO8iDhJksjakshskjk not my grab food driver calling me https://t.co/MPXYJJEq3r @uranusretrogrd πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ’–πŸ’–πŸ’– @NotDaddyDom hahaha iya kerjaannya makan ngeong eek goler dan dielus elus ajaok sorry baby 😭😭😭😭😭 https://t.co/gWZK7qng74 @JakaPriaTambun apaan, dari mulai adopt dia udah segede ini tau wkwk gue kan br setaun adoptnya, umurnya emang udh 5taunmood https://t.co/ki9BQCNkcF @noalarmpls thank youuu πŸ˜­πŸ’– i was never into cats and this is my first time owning one because i fell in love with this fluffball πŸ’–πŸ’–πŸ’– @Bijiganja iya kayaknya buat konten aja deh biar banyak yang reply termasuk ainggg 🀣 @Bijiganja pusing matematikanya gimana πŸ’†πŸ½β€β™€οΈ @itsdioandn Ikr??? πŸ’†πŸ½β€β™€οΈkucing kampong gendod jutek ini aja sebulan ngabisin lebih dr sejuta sendiri loh??? am i being too nice??? no. it… https://t.co/w7TTe8Bqmx????? https://t.co/pzwDtvQXQYme if i was a girl using a filter to look like a guy 🀩 https://t.co/S7sBgElzyv
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆYou ever laughed cause you mad as hell? 😭😭
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @creeptsunami i know we are twins smh https://t.co/ehqqE0q1K7 @creeptsunami @danielbachs why are u like this? @creeptsunami i am actually laying on the floor like a homeless @creeptsunami coba lebih ganteng lg kalo pap kntlhttps://t.co/2eaa1mbF4h
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @DiaryMadam 😍πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°yeet! https://t.co/IcGzj8xOVk
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆmy most favorite woman πŸ₯ΊπŸ’–πŸ”₯ https://t.co/9YunDN8lQw @DiaryMadam πŸ₯ΊπŸ’™πŸ₯ΊπŸ’™ thank you boo! @karpe_noktem https://t.co/lv7ZyKUXSW @nicacomica GUNDUDDDDD GUMUSH πŸ˜πŸ’–the straight ones.now remind me again why i dated women back then? bcs https://t.co/5f7Xmji5EU
11/27
2021
@WizKhaliren thank you ☺️ @NotDaddyDom true crime docuseries πŸ˜‚here’s my entry https://t.co/5tw2DTfOAp
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @c_ggrace hooh gamau stop πŸ˜‚ @escoaloplop iyak ngangkang pula πŸ˜‚ @SAGITTARlRUTH YASHHHHyang kanan gue https://t.co/3U56pdhCF4 @bbynori_ pakai bedak caladine cair sayang, feel better soon :( @cicicind IYAK ADUHHHH SENENG :") @achietmokoginta iyaaa cakep banget πŸ’™πŸ’™πŸ’™psychological thriller, suicide, nudes, sex https://t.co/oegTO22JPw @hoemmunism my kind of energy πŸ”₯this is my contribution to the meme https://t.co/zxiG32gFJ1
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆgm https://t.co/WzFWMSHPuW
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @wasoeper https://t.co/u0GEX4uv5L @pincesbear this place is indeed very cozy ❀️ happy weekend bby @its_JinggaSenja iyaaa πŸ˜†πŸ’™ akupun sukakkk, cantik bangett @baskoro_rw dont forget the backsound https://t.co/cGaFVCv22W @sunhhw_ iyaaa gemesss 😍 @baskoro_rw heheeeee https://t.co/91PpToE9eu @TweetnyaLibra YESSS EMERALD GREEN πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ @sejenaksinggah iyaaak 🀣🀣🀣🀣 @sejenaksinggah hahahah iyaaa, sekian lama mau beli tapi masih belum nemu partner yg reliable, sekarang udah ada 🀣πŸ₯Ί https://t.co/OJueN43fnR @ochietweets SO TRUE BESTIE @bolukubolukeju iya ga da yg ngajarin padahal 😭 @goddesofkebab semena mena emang ni para majikan πŸ˜­πŸ’– @ochietweets MEONG @MamasOjol ga ngerti banget babu lg bikin konten @ariansins i like this spirit πŸ”₯ @goddesofkebab rakussss jugak πŸ˜‚ @MamasOjol hoohhhwhy is he sittin like this askskskskk https://t.co/aiZvm2zCCOnyuapin majikan https://t.co/vnMGluXR1rlife motto https://t.co/VO12OLDwqe
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @JakaPriaTambun bakal putus sih napasnya keknya jakIN ANOTHER LIIIIIIIFE https://t.co/CmX8gWtJ9b#WORDS https://t.co/fWiQOWSWFBIf you're not gonna treat him/her right, let someone else
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆthis could be us but im fat and you most probably mejredh https://t.co/x0E0lc7qyU @ochietweets kelakuan temen u nih @daydaydonat? https://t.co/mm1mVmNG9O
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆasksksk ada ginian di tokopedia kok lucu https://t.co/bBRv3VgrQn @urmomisverycute thank you bby have a pleasant weekend! πŸ’–πŸ’– @creeptsunami ok then take a pic without wearin anythangg @urmomisverycute πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– @creeptsunami udah besok nih mana pap nabut also a very open book, if you ask i'll tell https://t.co/FDZ3uu4ROW
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ
11/26
2021
@kyaroruta tinggal nose job aja ni kayak blake lively @cimayni inilah sebenar benarnya prahara rumah tangga kakk @NitaSellya KPN Y @anggeeladivya this is the saddest shit i read today πŸ˜” m talking about the short peeps πŸ˜”Tentu saja tidak https://t.co/LKbe5jyYQp
Retweeted by BREASTICLES TRE πŸ’–πŸ’›πŸ’™πŸ³οΈβ€πŸŒˆ @windykamsyong HAHAHAASKSKSKSKSKKK
11/25
2021

0