Sign in with Twitter

Username:

Eva Smitt | content queen @evasmitt Amstelveen, Nederland

Blogcoach en tekstschrijver. Blogt zelf op https://t.co/xIpLfTzJaI. Taoïst in eeuwige opleiding. Kan een aardig potje toepen. Dol op bitterballen, jazz en koriander.

2,265 Following   2,495 Followers   26,271 Tweets

Joined Twitter 6/4/08


@Koosje1973 https://t.co/tubWdFDg3i @AnnekeNunn Netjes tussen de lijntjes blijven. @janwillemmulder Rare dromen kun je dan hebben he! Ik las dat deze volle maan Calming Moon heet en dat hij redelijk… https://t.co/CWfb4JOeHI @coenlievaart 😂 @ItsME_GER Ik heb Nintendo Donkey Kong. Telt zeker niet? #fossiel https://t.co/sjuVJR7t1Y @gertjanneerhof Jaja, mij een watje noemen en zelf je hond woorden in de bek leggen. https://t.co/ffDeHcbnQAGelukt hoor. Blaas en darmpjes zijn geledigd. #hondentweet #hondenweer https://t.co/15BwbeLwVtJa fuck, nu ben ik net een tosti aan het maken. ☀️🙄🙄🙄🙄☀️ https://t.co/8oFYhKeWtz @MrScheerder Dat probeer ik ook steeds, maar ik heb mijn jas nog niet aan of het begint alweer te hozen. @janwillemmulder Volle maan he. Hoe ging het vannacht? @MrScheerder Gelukkig, iemand die me begrijpt.Mijn honden willen naar buiten maar zelf voel ik die behoefte niet zo... 😬 https://t.co/puEnSAAvv8 @emmaspreekt Knap! Ik heb geen OCD (wel ADD) en ik trap er soms nog in hoor. Kan er dan gelukkig wel meteen om lachen. @merselina1607 En betekent met een d schrijven zegt ook niks over intelligentie. 😂😂😂 @emmaspreekt Je hebt helemaal gelijk, geen aandacht geven. Mijn mantra om uit de dips en depressies te blijven is g… https://t.co/afu2hNxyMO @Koosje1973 Haha doe ik ook. Meestal zet ik mijn wekker op xx:02 of xx:22. Geluksgetal.
7/6
2020
@Remco_71 Ik drink er maar twee per dag, is echt mijn ochtendritueel. Omega-3, K2, D3, collageen én koffie. Lichaam en geest weer AAN. 🥳 @Remco_71 Ook een goed idee, maar het kwam net te laat. Mijn dealer Appie is om de hoek en de cafeïneshots zijn weer aangevuld.Al twee koppen koffie op en nog niet wakker. Aha. https://t.co/cw6mwRUmRW
7/5
2020
@emmaspreekt You go, Emma!!!Mijn liefste nicht Karlienke jarig, hieperdepiep! Deze Smitten gaan Almere onveilig maken vanavond, so beware. 😜… https://t.co/37NzbhtRpy
7/4
2020
@rampzaligheid Volgens mij is zoiets verboden? Zoek eens op de site van Kassa of een ander consumentenprogramma, he… https://t.co/KHJ5BvVznl @belindafallaux Goedemorgen, gevolgde.
7/3
2020
@esdavids Mooi Edje, be the change met die groep! 🙏🏼😘 @kafka_deventer Neem omega-3, in de pure (vloeibare) vorm. Ik gebruik zelf de Pure Arctic Oil van Eqology. Heeft bi… https://t.co/vfSjyBPeJFDe man die geïnterviewd wordt op Radio 1 slist een beetje. Siri reageert er steeds op. #hinderlijkhttps://t.co/jXbn5PFsfZ @p_okee En m'n andere planten dan? Die komen dan in een identiteitscrisis!Ik vroeg om wat regen voor de plantjes, maar nu vragen de plantjes mij om een paraplu. #wolkbreuk @Jojanneke Daarom is dit dus hoogstwaarschijnlijk een onschuldig ‘sniffles’-virusje. Hopelijk voel je je snel weer beter.
7/2
2020
@Jojanneke Je draagt altijd wel een virus met je mee. Die steekt pas de kop op als je immuunsysteem even niet optimaal werkt. @TheWorkFlowC Ben ik te laat? Bummer. @PaulGubbels Ik ga er zo een ibu ingooien ja. https://t.co/PxuoeehoLe @MennoRigterink Als we die hele achterhaalde links-rechts hokjesgeest nou eens loslieten en gewoon met elkaar in ge… https://t.co/OO4IA3YV3I @RickerT_077 Back at yaaaa! @RickerT_077 @Ilseoptwit Regel die gefrituurde aardappelstokjes voor me dan, dan is alles vergeven. @vaneikenhorst Aaaaah, die wil ik ook! Die schoenen dan hè, dat vriendje mag je houden. @Ilseoptwit @RickerT_077 Ja, want ik krijg er elke keer trek van! @estherwerkt Ja, jij denkt dat je hond nog veel te leren heeft, maar uiteindelijk ben jij degene die het meeste lee… https://t.co/4xry0D74lt @leonieterbraak @Heimerik Die had ik ook! @PaulGubbels De verdoving begint uit te werken, helaas. Ik voel precies waar de hechtingen zitten. https://t.co/nreknBhAAc @HarpssM Dat is op geen enkele manier grappig, en wat stuitend dat je moeder dat wegwuift. Ik weet dat het situatie… https://t.co/OlyTliCKen @azuidhof @cdavandaag Irriteren zichzelf mateloos????? Daar ERGER ik me dus kapot aan.Zo, die kies is eruit. Met veel gekraak brrrr. Ik heb er een foto van maar die zal ik jullie besparen. Nu met drie… https://t.co/ZCRy28lB20 @Vanvlietster @rodedakduivel31 Hahaha nee, gelukkig niet! Mijn soon to be ex is een lieve man. @annedien @ccknars Hahaha gelukkig is het mijn achterste kies. Ik laat altijd alleen het achterste van mijn tong zien dus dat scheelt. @annedien @ccknars Ellendig! Ik word altijd erg moe van verdovingen, en nu kreeg ik er 4... 🥳 maar de kies is eruit, in 5 stukken.Eindelijk bij de tandarts die mijn gebroken kies gaat trekken. Zit in de wachtkamer te wachten tot de drie verdovin… https://t.co/18h7STLREy @JaninePost Ik ben gelukkig niet iemand die zich snel ergens druk om maakt. :-) @9w3n Het was precies die suggestie die ik wilde wekken. Geen idee welke cursus ze gedaan had, ik nam niet deel aan het gesprek. @9w3n Precies, dat laatste dacht ik ook. LOI zal heus goede cursussen hebben, hoor. @MurielAspin Dat is ook een goeie ja! @KimHeijdenrijk Geen idee, ik heb mijn bord pas halfleeg.
7/1
2020
@PeterterHorst We made it! So far, so good.Snap je het dan nu? 😂 Briljant. https://t.co/cHxHYxt0Ea @rodedakduivel31 Je moet er even doorheen. Alles komt goed. Ik heb vandaag de scheiding ingediend na maanden (jaren… https://t.co/WLtZlCgdbm @lotsofonzin Dat hangt er vanaf.Geweldig afstudeerproject! Je kunt stemmen door op het hartje te klikken. Daar maak je door haar leraar genomineerd… https://t.co/0ZTdEZoFNG @AmitBadal Is het mintgroen? @Marl33n Mijn honden als ik thuiskom. De bloemen die ik gister van een vriendin kreeg. Elke keer als ik in mijn aut… https://t.co/UHLh459KvW @atrupar @gedachtegoed ‘He is constantly being informed.’ I totally believe that. It’s the only option. He doesn’t… https://t.co/YkGNl6y6eg @LisettevCooten Kan daar dus met en zonder advocaat. Dus als jullie er zelf wel uitkomen ben je klaar voor 675 euro. @LisettevCooten Zelf heel tevreden over https://t.co/7p2R124MuV. Daar zitten kundige en behulpzame advocaten. #amsterdam @Marl33n Jouw vraag is zoiets! Even stilstaan bij instant happiness... kan ik ook wel gebruiken vandaag. Dankjewel! 🙏🏼 @RenskeHolwerda Zou het helpen als je begint met bijv eten tussen 10 en 20 en elke week het venster iets kleiner maken? @emmaspreekt Knap wat ze allemaal kunnen maken. Ik wens je een spoedig herstel! @de_professor Huizenmarkt is drama. Ik ben door scheiding in principe dakloos, krijg ook geen urgentie. Ik huur nu… https://t.co/rXFOGPALwy @de_professor Lijkt me een verlammende situatie. Hopelijk vind je een uitweg. @de_professor Vervelend! Vriendin van mij heeft wel vrijstelling met haar bijstand. Maar zij heeft geen koophuis. D… https://t.co/VURNaAytQ9 @chrisklomp Het is weer bijna volle maan hè. #opgewondenstandjes https://t.co/wSjg5Mct2qIk ga nog een keer een oproepje plaatsen, hopelijk wordt hij gedeeld. Ik ben opzoek naar leuke nieuwe mensen om wat… https://t.co/xMynJQkS8O
Retweeted by Eva Smitt | content queen @de_professor De armsten betalen geen gemeentebelastingen. Ze zijn uiteindelijk wel de dupe, want dat zijn ze altij… https://t.co/NYONLTynCZ @FeministCtulhu @BoatThe @XandraKoster @Saskia_Harks @Sammiesaul Deze hele discussie is jammer. Ik wilde vanuit goe… https://t.co/GJJ82k1W2p @MaartjeSchrijft 'Het is ingewikkeld' is altijd een goeie. @MaartjeSchrijft Eh, gewoon Maartje? @FeministCtulhu @BoatThe @XandraKoster @Saskia_Harks @Sammiesaul De tandjes, wat een korte lontjes hier allemaal.… https://t.co/3mh9ggaX2i @JenniekvB Ja, misschien moeten ze het bordje aanpassen. 'i.v.m. agressieve moeder'.Vrijdag 3 juli start een nieuwe ronde van de cursus Bloggen voor je Business. Daarin leer ik je stap voor stap hoe… https://t.co/u184SFIqvp @eriksass Jaaa, goed idee! Misschien er nog een goed doel aan hangen zodat we meer aanhangers krijgen? Iets van Sto… https://t.co/O9QegQvg1D @puur 🙏🏼❤️🙏🏼😢 @eriksass Zouden al die actiegroepen met hippe namen subsidie krijgen?
6/30
2020
@Diitweet Vraag het eens aan @Braafpubercoach , die heeft altijd een goed antwoord. @gwdubbeldam Dit lijkt eerder op een in scène gezette ontvoering tijdens een vrijgezellenfeest. Totaal ongeloofwaardig. @eevoila @ruudtw Die ken ik ook ja. Who the hell is dat eigenlijk? @ruudtw Weet je hoeveel mannen plotseling Adam heten als ik me voorstel? @PeterBeirut @hj_roos @FrontaalNaakt Allemaal ingewikkelde vragen! ;-) @johannes0492 zo herkenbaar! https://t.co/oWZL5LaNRc @liesbethmassar @FrontaalNaakt Lijkt mij ook een goed plan. Hopelijk werkt dat, want ik voorzie alweer dat ze dan belachelijk duur worden. @DickSimons Jammer hoor, dit was zijn kans om als verbinder de kar te gaan trekken. @Diitweet ;-) I hate the way you feel. Sterkte! @hj_roos @FrontaalNaakt Geen idee, Henk. @artbydaan Naar de wc of naar buiten om te roken? Ik heb dat namelijk ook eens gedacht over een verliefd stel aan d… https://t.co/Bpoj3mI8UW @badineur Lees het artikel maar even Tijn, er staat een duidelijke lijst in van materialen. @Diitweet Enige oplossing: nog meer wijn. https://t.co/7s4tnE3gSW @FrontaalNaakt Voor gehandicapten wel. Er is (nog) geen ander materiaal dat geschikt is. https://t.co/c6eCBtPatJNooit bij stilgestaan dat een verbod op plastic rietjes zo'n groot probleem kan zijn voor een groot aantal mensen.… https://t.co/RwJFsFjhg8 @SlaapkamerA @XandraKoster @Sammiesaul Ik denk dat het heel duidelijk is dat Xandra het zeer sarcastisch bedoelde,… https://t.co/OH68sYrkjD @SlaapkamerA @Saskia_Harks @XandraKoster @Sammiesaul Het enige wat het gesprek derailt is deze discussie. Er moet e… https://t.co/cMBuJ79oTY @KosterJan @XandraKoster @pizzarabbits @Saskia_Harks @Sammiesaul Jan, lief dat je je vrouw verdedigt, maar echt nie… https://t.co/CpWL407huV @XandraKoster @Sammiesaul @pizzarabbits @Saskia_Harks Ja, maar feit is: je vraagt niet om geen tips te geven. Echt… https://t.co/vtwguXxtpN @SlaapkamerA @XandraKoster @Sammiesaul Kun je het draadje nog een keer goed lezen? Er staat nergens dat Xandra geen… https://t.co/n1B0ZBakTv
6/29
2020

0