Sign in with Twitter

Username:

Zul @faedhly kuang, Sungai Buloh, Selangor

Every little thing is a joy.. Let's cherish a single bit of it

1,693 Following   521 Followers   33,299 Tweets

Joined Twitter 10/18/09


@itsrianarose Betul! Ppe2 pn sayangilah dirimu sendiriI rasa macam nak buat thread. Dari pengalaman i kejar cinta manusia ke cinta Allah.
Retweeted by Zul
7/9
2020
Pagi tadi sebelum ayah aku nak gi keje aku salam la ayah aku then aku cium dia. Mak aku usya jee astu dia kata " ka… https://t.co/gVTl2Y530T
Retweeted by ZulPUIHH INSURANS PENIPU! 9 TAHUN BAYAR TAK BOLEH CLAIM!
Retweeted by ZulBudak budak comel macamni kita raikan je la. Nak tergelak pun ada, tapi bila pikir balik, depa pun nak merasa jugak. https://t.co/c9h7KY6r7I
Retweeted by Zul
7/8
2020
Dah dapat puki ke belum bang https://t.co/UOi7v14u4H
Retweeted by ZulLiverpool fans in Thailand holding a victory parade. Imagine thinking we're not the biggest. https://t.co/Q4uy6qumao
Retweeted by ZulI cried at the gate. Please, let me meet my friend 😭😭😭☝️ https://t.co/lApLrkrgRG
Retweeted by ZulA frustrating draw at Emirates Stadium. 🔴 1-1 🦊 (FT) #ARSLEI
Retweeted by Zulε/c・ω) .。oO(どの子が好き?) もっちもちゴマちゃん大福 #tastyjapan https://t.co/x9EYbAGmmB
Retweeted by Zul💬 "I'm extremely proud of our team and the way we played against this type of opposition with how dominant we were… https://t.co/CH2XuAidkM
Retweeted by Zul💬 "Since the break, I've come back a lot better and more settled. Even in London itself, I feel a bit more settled… https://t.co/ztzPUxyyhD
Retweeted by ZulYang snap gambar tu saka ke? https://t.co/f6mDkYNsef
Retweeted by ZulI think people should stop use listerine and use this. I kalau gum bengkak ke or got ulcer in my mouth gargle ni je… https://t.co/tU4s9b8rrY
Retweeted by ZulOpen for suprise. 😂 https://t.co/6ZCWECgSq1
Retweeted by ZulFunny thing is, some of those illegal immigrants had better foods compared to our own people. And Al Jazeera still… https://t.co/bZwKBn5R9g
Retweeted by ZulA man moaning is pure GOLD. especially when you hear him say fuck 🥺
Retweeted by ZulNampak macam angkat buaya tu ramai-ramai kan? Salah, sebenarnya seorang saja yang angkat . 😁 https://t.co/gacxy6EiRN
Retweeted by ZulRt untuk rezeki aku 😔 https://t.co/CHIDfM7KBB
Retweeted by Zul💬 "We have to learn. When you play against this opposition, when you have them, you have to kill them off. That's t… https://t.co/6TCHrD6EME
Retweeted by ZulAsal usul ayam penyet🐓 https://t.co/IBzyRr39pn
Retweeted by ZulMe : result sem ni dh kluar.. along dpt 3.87 . Fam : sem lepas? . Me : 3.90 . Fam : nape turun? . WHERE THE HELL IS… https://t.co/5WJV0rP4Vp
Retweeted by ZulSorry saya dah ada anak dua https://t.co/xrigolPLUX
Retweeted by ZulAnak saya tak perlu ayah tiri. Thank you. https://t.co/TBF3WYGJxY
Retweeted by ZulEsse é Jefferson Santos Miguel, morador de Queimados (guardem isso), o lixo de ser humano que me assediou dentro do… https://t.co/tdv9kYYTIS
Retweeted by ZulDrive-in Cinema dah nak ada dekat ipoh kome !!! Power chor ! Berdekatan dengan Char Kueytiaw Abang Sayang, Meru, Pe… https://t.co/RRDw7opneJ
Retweeted by Zulgod i wish that were me https://t.co/FwXUVgMmmV
Retweeted by ZulRotate your phone slowly https://t.co/b7DfR13zN6
Retweeted by ZulAdik-adik yang baru nak meniaga. Meniaga ni senang je. Ada 5 asas yg kena tahu : Benda pertama kena ada adalah be… https://t.co/trriQEwRQs
Retweeted by ZulKerja aku cat jalan je, betulkan jalan tu kerja lain https://t.co/dOuqgp4JKk
Retweeted by ZulAku rasa Kedai Tayar Angah & Fahmi di Bukit Katil, Melaka ni patut dibantu promosi sebab servis bagus dan harga pat… https://t.co/QZVTzd6Mtx
Retweeted by ZulTaubat si Oyen diragui. https://t.co/qLSlvKpeM3
Retweeted by ZulKENYATAAN MEDIA: JABATAN IMIGRESEN MALAYSIA 07 JULAI 2020 ORANG DIKEHENDAKI JABATAN IMIGRESEN MALAYSIA Sumber :… https://t.co/2rU52DsKmj
Retweeted by ZulAda tak company yang tengah cari mandarin speaker... https://t.co/pwpTWu8hJu
Retweeted by Zulsin palabras https://t.co/qHqwj8SqCY
Retweeted by Zulhttps://t.co/Uql8z8eb42 https://t.co/pwxjoed8dz
Retweeted by ZulPergi mampus lah. Zaman kau jadi menteri dekat KBS dulu budak-budak Felo Perdana siap dapat surat minta tunjuk seba… https://t.co/GmfYt9WkTa
Retweeted by ZulI don’t want to lose myself anymore.
Retweeted by ZulIni adalah thread kasut terpakai untuk dijual (pakai sekali dua sahaja). Saiz range from UK5 1/2 to UK11. Boleh DM… https://t.co/mpOx99MAlY
Retweeted by ZulHaritu jual cadar hotel 875 threadcount ✨, tapi sekarang ni kita dah upgrade ke 1000 THREADCOUNT, benang lagi banya… https://t.co/zW4ergvMp0
Retweeted by ZulI mean this is how a man supposed to be when hes in love bukannya ignore you and biar you sendiri bila you need him… https://t.co/YtXwFfewoj
Retweeted by ZulCOVID-19 is impacting the global financial markets. Follow our latest insights by reading our curated research and… https://t.co/7jGZ2fSmIb
Retweeted by ZulCuba kau bayangkan. Kerja penat penat sebab nak kaya, lepastu tiba tiba dapat marjerin.
Retweeted by ZulMalaikat ialah makhluk ghaib. Apa-apa yang berkaitan dengan perkara ghaib, kita terus rujuk wahyu 100% tanpa campur… https://t.co/qCatqSDh5h
Retweeted by ZulNormalize saying no to shitty groupmate. Also normalize report lecturer bila groupmate tak buat kerja. https://t.co/fOrKmHB3LQ
Retweeted by ZulBagikan saya satu ayat mencarut paling sopan ?
Retweeted by ZulKoyak sial klau dapat awek mcm ni 😭😆 lpasru terlompat2 dari tadi 😆😆😆 https://t.co/xvk1YIdqsk
Retweeted by ZulVideos like this only shows that racism is real. Karen and chad is racist happened in Martinez, CA. https://t.co/U0wES4b612
Retweeted by Zulidk what’s funnier: him filming her while she’s working hard af rolling that paint or the fact that after she’s don… https://t.co/9oigdhQs6m
Retweeted by Zulhi everyone,i need your help,my friend syarina accident.tengkuk and tulang belakang dia patah,urat saraf dia putus… https://t.co/EAESDLEOim
Retweeted by Zuleveryone need this kind of person in their life 🥺 https://t.co/ku35RutQev
Retweeted by ZulCerita best tapi ending dia macam bodo 🥵😡😤😤🤯🤯🤯🤯 https://t.co/aALJrWJcY0
Retweeted by ZulIncrease the price. Then they'll do. Its funny that top rubber-based manufacturers became billionaires but the rubb… https://t.co/sBGfcicT87
Retweeted by ZulHantaran supposed to be ‘sepersalinan’ utk tuan punya badan. Sbb tu org dulu2 akan ckp hantaran serba satu or hanta… https://t.co/ofkFpODh8Y
Retweeted by Zulno one: literally no one: 2016: https://t.co/FLymYdti4e
Retweeted by ZulSkip nasi sebulan, telur rebus sebiji + banana 2 bii for breakfast, makan ikan stim and sayur tumis minimal minyak… https://t.co/UsqcmdN81w
Retweeted by Zul7 Hari Mencintaiku 2 - Episode 3 Pengajaran : Bila berkahwin, jangan sesekali duduk serumah dengan orang tua. Tak… https://t.co/uGiXNFmB6C
Retweeted by ZulAku doakan DGHisham ni dikurniakan syurga tertinggi nanti. I cant thank you enough. Moga perjalanan hidup kat muka… https://t.co/Zn55z1yTA6
Retweeted by ZulBerehat salah. Gigit orang salah. Tipu daya wanita pun salah. Susahlah jadi buaya ni. https://t.co/oBeOmm7SBT
Retweeted by ZulIf you're called "Puan" or "Tuan" even though you're single, don't call them rude for assuming your private life. I… https://t.co/j4776O2Ba1
Retweeted by ZulYg namanya kawan ni confirm ada no hp kita. So, bila ada kawan buat silap, jangan post perli kat igstory, twitter.… https://t.co/MozOXhn5Ha
Retweeted by Zulaku paling risau solat aku tak diterima. allahuakbar, mintak dijauhkan https://t.co/1BNcgKqESQ
Retweeted by ZulWe really turned “😭” into a laughing emoji
Retweeted by Zulif I die after I pay my rent, sit me on the couch till da 30th
Retweeted by ZulBetapa powerfullnya zikir “Allahumma Ya Barik” tu sampai makbul segala doa aku😭😭😭 Allah maha mengurus.. Lepas solat… https://t.co/CF6Ad4N0HV
Retweeted by Zul
7/7
2020
dah beli ni mesti beli ni pulak https://t.co/HgMbnmCLqx
Retweeted by Zullelaki yang dah ada gf cantik ni but still curang ni kau fikir kau handsome macam massimo ke sial
Retweeted by ZulBahasa Melayu satu perkataan tapau semua ni: Pergh https://t.co/70e5lqIrC1
Retweeted by ZulThis is how my parents see me when i solve their mobile phones problem 😂 https://t.co/gs8t53givt
Retweeted by Zulfunction kot google lens https://t.co/6PhP2tJfVx
Retweeted by Zultips ambil gambar ootd — thread : https://t.co/VMWiKdWm3V
Retweeted by Zul"Oh tengok camera, k salah, saya tengok you, hensem sangat berdiri sane" https://t.co/FI7396bAJ8
Retweeted by ZulNo offense but tak suka lah cara budak mary kay approach orang.
Retweeted by Zul
7/5
2020
Aku ni dulu hampir2 jadi mangsa rogol. Nak tau siapa? tu jemaah masjid. Masatu aku pakai jubah ngan kopiah la bongo… https://t.co/d1JdJNfeYS
Retweeted by Zul
7/4
2020
memang tak belajar la kau https://t.co/cyTNBfqieG
Retweeted by ZulTahukah Anda, Rasulullah ﷺ wafat pada Hari Isnin tetapi DIKEBUMIKAN pada Malam Rabu? Nak kongsi hari-hari terakhir… https://t.co/pJKAlkqOSK
Retweeted by ZulIndahnya bersedekah weh 😩❤ Bulan lepas gaji for Mei tak masuk sampai la 29hb jun aku tunggu still tak masuk. Sedih… https://t.co/nNZUEAOs3o
Retweeted by ZulBudak sekolah macamni kita patut raikan bersama. https://t.co/9bLz2lynFS
Retweeted by Zulkau tengok video tutorial maggi goreng basah aku, lepas tu kau comment "sedap nya mana beli" . APA SIAAAAAAAAAA 😭
Retweeted by Zulkenapa eh bila mak tanya harga barang yang kita beli, automatic kita jawab harga barang tu murah separuh dari harga sebenar 🤔
Retweeted by ZulKancil jantan Kancil betina https://t.co/JawFSgLWF9
Retweeted by Zulaku kalau dah delete nombor kau mmg kau dah nothing tau bg aku 😊✌🏻
Retweeted by ZulKena reject masuk masjid untuk solat Jumaat sebab dah penuh. Terluka jugak hati kecil ni. Gitulah gamaknya dah samp… https://t.co/fK0wSKOVHY
Retweeted by Zuldrive-in cinema ... but i cant drive ◞‿◟ https://t.co/ZT6NqrlAHe
Retweeted by Zuljealousnya dengan orang yang letak je kepala terus boleh tidur. aku ni letak la kepala ke siku ke bontot ke, sama je susah betul nak tidur 😭
Retweeted by Zulse vc posta isso no status do wpp eu apago seu número https://t.co/PMDMHzLsbJ
Retweeted by ZulI romanticize myself because someone has to do it. To me everything I do is an event.
Retweeted by ZulSorang tu alien, sorang lagi duyung mana tak mahal https://t.co/2m0Bm5EqUc
Retweeted by ZulVANESSA WAS BEATEN TO DEATH, CHOPPED APART, BURNED, AND HAD CEMENT POURED ON HER. THERE WAS BLOOD ALL OVER THE ARMO… https://t.co/ONkL6rD4Kr
Retweeted by ZulCan we all agree that all rapist should be hang to death no matter what their excuse is ? https://t.co/pMr6u8KIpA
Retweeted by Zulwhen you realise you don’t mean anything to anyone https://t.co/yg9NrVfXt6
Retweeted by Zulweh aku sekarang dah hilang rasa suka dekat lelaki , handsome macam mana pun aku tak kisah . eee takut jugak 😭
Retweeted by ZulWhen I need my space but I also want attention. https://t.co/819VlQfvwM
Retweeted by ZulI think the scariest thing in the world is not knowing someone’s true intentions with you
Retweeted by ZulTerima kasih atas pengorbanan mu. Jumpa kami di syurga ya ayah ❤️ alfatihah https://t.co/l9Z6uRVOt9
Retweeted by Zuleu leio o tweet > dou fav > penso um pouco sobre o que li > tiro o fav
Retweeted by ZulI won’t apologize for who I’m about to become.
Retweeted by Zulthey have only 80 because our ppl refuse to pay artists, including animators and writers. ejen ali is good but it's… https://t.co/N3CZh0Q00O
Retweeted by Zul
7/3
2020

0