Sign in with Twitter

Username:

cook, praiseful, reinvolves | Oh Lord, wo soll das Ganze enden? | 知らず知らず隠してた, 本当の声を響かせてよ、ほら

618 Following   434 Followers   6,280 Tweets

Joined Twitter 1/7/22


@tehlecihangat CW?Economic intervention by China through Mixue in Bandar Lampung https://t.co/PEItANT2mO
Retweeted by 🔨㊙️This guy... https://t.co/Sd8rjDahGN
Retweeted by 🔨㊙️ @sonOfzeous https://t.co/9iWEPv7gv9 @sonOfzeous kunaon jangTSUTAYAさんのアルバムレンタルランキングで『THE BOOK 2』が年間1位をいただきました㊗️昨年の『THE BOOK』に続いて2年連続!ありがとうございます💫 これからもお家や職場やお車で、擦り切れるほど聴いていただけた… https://t.co/SlDLh6Gdly
Retweeted by 🔨㊙️Commemorating the 35th year since the #FirstIntifada that began following the israeli murder of 4 Palestinian peopl… https://t.co/Vhdmjx2uQP
Retweeted by 🔨㊙️ @udang_keju oalah dinas to @udang_keju loh heh pindah kerja atau dinas? @mydarlingnoelk @GracePurba12 @riotitude cocok untuk menemani makan malam atau pas ngemil, happy watching😂 @mydarlingnoelk @GracePurba12 @riotitude betul @udang_keju senayan ada yg jakpus ada yg jaksel, btw meet up apa gimana tuh disana wkwkwkInilah kenapa sopan sopan di Konoha itu gakan didenger, kalo maki2 ala @noire172 kan langsung dinotice toh? Ni RK… https://t.co/V8Zd3K95DU
Retweeted by 🔨㊙️ @bankdeny tosssHi warga twitter! Aku mau coba keberuntungan di sini, mungkin ada warga twitter yg lagi cari rumah hihi Dijual… https://t.co/3so25SsUkN
Retweeted by 🔨㊙️ @mydarlingnoelk @GracePurba12 @riotitude legalnya bisa liat di bilibili btwWestern media literally simplified almost everything. What happened in Iran is not only hijab but freedom and basi… https://t.co/0nmA002lxP
Retweeted by 🔨㊙️https://t.co/YqC4kd1VwbBocchi's dead #ぼっち・ざ・ろっく #後藤ひとり https://t.co/XjdI7YtcJj
Retweeted by 🔨㊙️Westerners fixation on "no sex outside of marriage" with this new KUHP... Meanwhile free speech as they define it i… https://t.co/hROdESJihu
Retweeted by 🔨㊙️ @discernia Their priority isn't preventing authoritarian leaders in a democratic ecosystem, but to prevent nations… https://t.co/35TQPIAZ3a
Retweeted by 🔨㊙️One of the first successes of islam among Turkic people is the mysterious conversion of Volga Bulgars. In 921, Bulg… https://t.co/EKWciEbOJi
Retweeted by 🔨㊙️Ekspedisi Nusantara: https://t.co/sqdWAT42WB
Retweeted by 🔨㊙️Congratulations to the Boeing Family on this milestone - your #QueenOfTheSkies has surely marked generations of pas… https://t.co/wmNWvGJQKY
Retweeted by 🔨㊙️the westeners only cares for their own fun, and only certain number of people from the west exposing other article… https://t.co/5fF9jUvkf0Espousing ideologies that go against Pancasila is criminalised. Slandering the President or Vice President is crimi… https://t.co/OQAYh0Hcne
Retweeted by 🔨㊙️ @udang_keju hmmm kuningan, i seeIni negara ngeri benar. Untuk pertama kalinya dalam puluhan tahun sesar bogor-sukabumi aktif. https://t.co/G1eJ91c1ia
Retweeted by 🔨㊙️https://t.co/sr6lsjYFdU @strike_bravo_b @fitridefi @evylagi lah kenapa bisa gitu @strike_bravo_b @fitridefi @evylagi gue setuju aja kita punya rafale dan eagle x, sanggup atau engga ya............... @classeyclicss ada kalanya keluar dan jajan itu baikTruly the end of an era. Bittersweet moment for those of us who have had the privilege of flying the… https://t.co/ASaAM3pgT1
Retweeted by 🔨㊙️Dalam dunia pesawat tempur, G-Force (G atau Gz) adalah gaya gravitasi atau tekanan dari setiap perubahan akselerasi… https://t.co/pxu8UbnZWD
Retweeted by 🔨㊙️kirain dd bayi ternyata si yanto https://t.co/GnOyqIhq0d https://t.co/6SIFkZ33cS
Retweeted by 🔨㊙️ @fitridefi @evylagi @strike_bravo_b https://t.co/3WUIVlcnaoLeave our kids alone https://t.co/qnqg0Ql281
Retweeted by 🔨㊙️https://t.co/4DeEN0F3IV @ErtugrulSohib hahaha bagus (got ptsd from first and second semester)https://t.co/7wkUc2p0ix https://t.co/svFL3HiOwo
Retweeted by 🔨㊙️ @udang_keju weh ngapainnnSori gw qrt soalnya biar pada liat Problem nya kita beli rafale itu kan ngandelin surplus dagang dari AS juga 12-1… https://t.co/T2a2n9Rd40
Retweeted by 🔨㊙️The international coverage of Indonesia's new Criminal Code is absolutely infuriating. It focuses exclusively on th… https://t.co/JJ4MWsZFXb
Retweeted by 🔨㊙️ @noire172 @Puutrii_Rahmaa @evylagi @shinohimex @Gerindra @akunkecilnjir_ @convomfs di era jokowi emang benturan2 ho… https://t.co/3aZ0hcqPtr
Retweeted by 🔨㊙️Sick of these foreign journos highlighting extramarital sex as the main issue in the newly passed law.
Retweeted by 🔨㊙️shame for the west https://t.co/IY9U3inFRE @ErtugrulSohib seharusnya memang, greater russia gak segede itu @kesetrump oi oi oi wkwkwkhttps://t.co/FBnCBYVZ8g https://t.co/6Kf2J7YmRv
Retweeted by 🔨㊙️ @mydarlingnoelk @GracePurba12 @riotitude kalo ada asobi asobase, jangan lupakan grand blue , danshi kokosei nichijo… https://t.co/BWqot954qymet pagi,,,, https://t.co/xqYaEaaymP
Retweeted by 🔨㊙️Far left and far right ideologies are both cringe AF 💀
Retweeted by 🔨㊙️ @wahkerensih raize putihMakanya ni negara ga maju maju, kanjuruhan belum kelar udah bodoamatan https://t.co/36dk2x7Ub0
Retweeted by 🔨㊙️ @YOASOBI_staff janji ga iri dinotice yoasobi 😭😭😭😭Saya datang ke tempat ini krn penasaran. Memotret dgn baik2. Awalnya semua kru melayani dgn ramah dan mempersilakan… https://t.co/kD7szuacLd
Retweeted by 🔨㊙️ @sodacityfunk_ not because of that, mereka selalu nanyain pacar padahal gw udh asyik sendiri🙃🙂not that old, it's gonna awkward when i introduce it to my sist (what my lil bro likes a woman that had a same age… https://t.co/hSXOTOJPN1 @tatakaimashou @ShitpostGate hmmm itu gue sama kakak gue anjir gak setua itu juga wkwkwk
12/8
2022
"Islam, Arabs and the Intelligent World of the Jinn" by: Amira El-Zein PUB: Syracuse University Press,2009, 2017 https://t.co/bA6wi8BtYJ
Retweeted by 🔨㊙️Smile😊it's #InternationalCivilAviationDay! https://t.co/4JZ988vnmA
Retweeted by 🔨㊙️Alfa Romeo Quadrifoglio 🍀🔝😎 https://t.co/cdu5GQlt5h
Retweeted by 🔨㊙️ @MUSIKMENFESS taisho romance, gunjou, umi no manimani, the blessing, kaibutsu, yasashi suiseiWill Morocco reconquer Iberia? @TrollFootball https://t.co/2wfUlR8bXr
Retweeted by 🔨㊙️GTA - San Andreas (2004) | Developed by Rockstar North https://t.co/qHB8NR1FA8
Retweeted by 🔨㊙️ @noonalisa mas gum speaking a factsToday marks an important day in aviation history, the last Boeing 747 (the 1574th aircraft) rolls out of the Evertt… https://t.co/AlC8trdsBs
Retweeted by 🔨㊙️there's a cat at my boarding house that reminds me of uncle tatAfter a disappointing first season, BAR join forces with Honda, as Jacques Villeneuve shakes down the new for 2000… https://t.co/sWzxdbMP5d
Retweeted by 🔨㊙️Jimi Hendrix. Photo by Petra Niemeier, 1967. https://t.co/GgJ8GNw5Rf
Retweeted by 🔨㊙️ @tehlecihangat bless tite kubo for bringing lots of oneesan on bleachMaroko vs spanyol Maroko vs portugal Derby andalusia, lol Remember our hero thariq bin ziyad, bruh?… https://t.co/DogASRnIxp
Retweeted by 🔨㊙️ @tehlecihangat masih ajaSalah satu syarat sah sholat: Berakal dan tidak gila. https://t.co/kCeGxiP2zm
Retweeted by 🔨㊙️#SIKAP https://t.co/kRouPjjnwI https://t.co/DmZV37I6BJ
Retweeted by 🔨㊙️ @amordevaleri as always, mirip ayah tapi kulit ibu. same as me and my lil bro but adek gw dah kek kokohkokohini tingkat keidiotannya sama kayak yang dulu, katanya ada rumah 'simpatisan PKI' terus depan rumahnya dipasang sim… https://t.co/ybUO84eIhA
Retweeted by 🔨㊙️https://t.co/YwEjU3HZMd https://t.co/BvtSAYdmkHaku pernah membaca muallaf asal korea yg diserang sama warga sekitar mengenai terorisme, namanya Han Jung Nam, pria… https://t.co/1x9POdxgtD
Retweeted by 🔨㊙️ @convomf wkwkwkwk yg benerAll deserve love, even on the days when we aren’t our best, cause we all s*ck, but love can make us s*ck less, we a… https://t.co/0Br3MxsNhy
Retweeted by 🔨㊙️ @sodacityfunk_ ah family things, pernah terjadi di gw dulu @fmuchtar_ lagu rang galau, enak tapi bukan anthem gw. gunjou karena gw disen stud @MUSIKMENFESS Asian Kung-Fu Generation, One Ok Rock, Coldrain, Nico Touches The Wall, Mass of Fermenting Dregss, Tr… https://t.co/HSZ63yME3BThe 747 has left the building / final @boeing 747-8 LN1574 makes a sad farewell exit from Bldg 40-21 - birthplace o… https://t.co/y9aplCgpI5
Retweeted by 🔨㊙️that cat on the right corner below, that's me https://t.co/DA7sdgHiW3 @small_MOFO Ortu atau anaknya dijamin aja pake duit, asal mati duit cair, beres
Retweeted by 🔨㊙️fix gw harus rajin ibadah 🤣, dan mengurangi sedikit keorgilan gw.
Retweeted by 🔨㊙️bgst wkwkkw ketebak arahnya kemana, anying semakin banyak orang suicidal (mental illnes) nih makin gampang tugas or… https://t.co/SicZpOKgNt
Retweeted by 🔨㊙️【🆕たぶん(Tabun) Live Video in UT collabo Live】 Thank you for sharing a lot!! Wish this song meets brand new listeners💫… https://t.co/TvrX5HpeNp
Retweeted by 🔨㊙️ @noonalisa asik @sanputrasa @TongSate Strada Triton Nissan Navara Toyota Hilux Isuzu DMax entah mau jadi orang tambang atau ke ukraine @noonalisa understandable, have a great dayim protecting them as we speak https://t.co/4PAQwaagcw
Retweeted by 🔨㊙️press to activate https://t.co/P1tRYJgdEn
Retweeted by 🔨㊙️ @Ichizerosiji @FWBESS hmmmmAll this effort and jaehyun still not gonna be yours https://t.co/INN1nEQZy5
Retweeted by 🔨㊙️ @fahsalfah @great_fleet @strike_bravo_b Karena eksekutif itu simbol yang merekatkan mereka, eksekutifnya hancur, se… https://t.co/dqHn6WzJie
Retweeted by 🔨㊙️ @fahsalfah @great_fleet @strike_bravo_b Termasuk para oligark, mereka butuh eksekutif agar terus berkuasa.
Retweeted by 🔨㊙️
12/7
2022

0