Sign in with Twitter

Username:

Kara Chenoa @FatBoyFlacko Jakarta Selatan, DKI Jakarta

Si ungu dari goa halu

272 Following   321 Followers   464 Tweets

Joined Twitter 10/7/16


Merch merch merch! hasil kompetisi #kaosdarilangit turun dari langit ft. @FatBoyFlacko https://t.co/AIrmKU6FrE
Retweeted by Kara Chenoa
10/22
2020
why are people proud of being racist and homophobic? we get it ur dad never loved u
Retweeted by Kara Chenoa
10/21
2020
Me and my feels :) https://t.co/mNVRypRv3PThe whole world is watching
10/20
2020
https://t.co/y3lVPTE2Vt
Retweeted by Kara Chenoa
10/19
2020
@daffabedamned Trynna get dat jerk chicken @almaglds @taskazakaria Luv my wifeys 💜🥰
10/18
2020
Newcastle lawan tim papan bawah bisa lah @diphabarus Huff aminn! still mimpi dulu for now 😭😂Pindah new zealand kali yaBro im crying, mau sejelek apapun gamenya im grinding this shit out 😭 https://t.co/SokBuHM9f4
10/17
2020
Mending drug dealer, disini drug user lebih lama dari rapists https://t.co/GPpq9YPwHo @smallfryhq @3RRRFM @joycewrice @whoisumi @_eill_ @violettewautier @layzhang @projectorangeco @mess_vndtown @ashwaryamusic @ichikoaoba 💜💜
10/16
2020
@yisminiminini Fit level : 1000 + best jambul in the game https://t.co/kjsdc3XpoX @IKKICVX Facts man 😭Bro, greybox different
10/15
2020
@RzkDrmwn Pecahbiar kaya rapper https://t.co/FZTHpI81jJ
Retweeted by Kara Chenoa
10/14
2020
@RL__who Have you ever loved someone just enough? 😭 i sure as hell cant
10/12
2020
So much love to give, so little time.
10/11
2020
Akhirnya kesampean bikin lagu kyk parcels 🥰🥰 @basboi_ Film favoritnya fast fiveSekarang lo boleh keren, tapi lo dulu dikasih danza kuduro joget kan
10/8
2020
@nmdnmusic HAHAHA si tau
10/7
2020
@mensalathiif Twitter medan perang broWelcome to the death of freelance 💀 @lngramStan Copyrights bro :(Nyekek dosen tuh penjara berapa tahun si? Nanya buat temen @VVYND Thanks for the shre 🥺💜 @saniachrnns 🥺🥺
10/6
2020
Frank ocean - chanel (cover) Been using this track to practice mixing my vocals, kinda proud of my progress.hope y… https://t.co/T8z1gGpTRa @basboi_ Gua ada masalah sama yang gadiaduk sih bro, gak konsisten jatohnya
10/5
2020
@Ankywintantomo @dewanggarafi Newcastle menang kalah hepi @irvan_thejoe Hahahaha luvvJangan baper ya kalian kalo kalah gaasikPengen unfollow semua fans mu dehLiat liat kontrakan seru banget, berasa eksekutif muda
10/4
2020
@taskazakaria Day drinking and saturday dancing 🎉I just wanna boogie to some parcels
10/3
2020
Please no more travis scott
10/2
2020
Some call it being humble, some call it being insecure @taskazakaria 🥰💜Mau bikin a batak tribute band namanya franky laut @yosubap As far as artist names its “chaos in the cbd” for me
10/1
2020
Jum cak cak jum cak cak @yosubap Always too relatable :(Pool side margaritas sounds so gud right about now @taskazakaria Lebih kayak wasit daripada moderatorAkang moderator capek banget sih
9/30
2020
@cerealmurderer_ Bro come on its coconut and chocolate whats to hate?
9/26
2020
@yosubap Mau dong reem :(Professionalism is such a turn on.
9/24
2020
6 year old me would think current me is pretty coolIf her favorite genre is underground deep minimal house, leave
9/23
2020
I fear my daydreams more than my nightmares
9/21
2020
I feel like such an asshole when my anxiety kicks in during family gatherings
9/20
2020
@mxfida Jam jam sensi sih memangKanye’s rants hit a bit too close too home lol @thecharmingman_ Emesh ya
9/17
2020
@daffabedamned_ Daffa “tirus” Jnaro @taskazakaria Love you 4ever 🤍💜 @almaglds Still can’t comprehend highschool karchen HAHAHA @xpliclit HAHAHA i wish i can see which part of it is GEMES but luvv 🥺💜Let’s do a thread, show me what u looked like in highschool vs now Bonus pic of middle school karchen. I have no… https://t.co/Gli4UcKHYrDamn jimmy buckets really just did that
9/16
2020
@____denisa New day - abstract orchestraDisclosure + Intisari = a great night in @____denisa Truu... @daffabedamned_ Full gear riderStop discriminating scorpiosRoad crew, venue crew, booking agents and labels, promoters and managers - all taking the hit still. Artists still… https://t.co/qz9vxChiuB
Retweeted by Kara Chenoa @hrsptrr Masih CFD kayaknyaKomunitas sepatu NMD pada kemana ya
9/15
2020
Ashyiap kang aesthetic“Kerjaan lo apa?” Jualan aesthetic @jevinjulian @GOT7Official @day6official @maroon5 Suruh tom yorke ganti nama band doi lah @GOT7Official sama @day6official udah dengerin No Clue, tinggal @maroon5 aje nih. CC: @jevinjulian @jelita610 Special place in hell for that wankerAlmost got in a fight whilst walking my dog, ada bopung naik motor nyoba nendang anjing gue. Diteriakin cabut ngentot @yisminiminini 11/12 sama semut rasanyaMy room smells like mango and i am happy @muztangmusic “Ngab ngolab dong ngab” @yisminiminini Gue tim ulet alpukat. Pedes pedes gimana gitu
9/14
2020
@yosubap Always 2 steps aheadPengen kayak @yosubap .... im pretty hammered ask away 💜Justin timberlake is always a win
9/13
2020
@____denisa Miami galewat boston si
9/12
2020
@cellosux Heay man i know we aint too close but lemme know if there’s ever anything i can do to help dude! Nothing… https://t.co/osdu8hETUHI need a baby yoda
9/10
2020
@nmdnmusic Untuk kebaikan broKasih rem mendadak bosqueSomeone just told me my music doesn’t sound asian... I don’t know how i feel about that statementEmbrace the fact that we all can be hypocrites, rather be aware than be shook when it does happenCallum wilson sabi si, ryan fraser ama jamal lewis nyusul. Tumben bokulan Newcastle oke
9/9
2020
The what if’s the world has to offerSumpahhhhhh panas banget mau mati
9/8
2020
Disney + user interface nya kureng deh
9/7
2020
Ngatain orang poser basi gak si, ngatain polisi polisi skena aja lah
9/6
2020
Idk if this is real life or an episode of south park
9/3
2020
@osvaldoriomusic HAHAHAHA mas bejo masih bangun toh.. tapi parah sih men bagan ini emosional pol tiap denger kepikiran
9/1
2020

0