Sign in with Twitter

Username:

Dex @Faudibgs Bumi

ambil hikmahnya aja :)

848 Following   1,199 Followers   17,864 Tweets

Joined Twitter 1/13/20


@nee_d_u__ Bakule es teh anget @sisilayaa Ibarat urip isoh tak ukir pengen ngrasakke dadi rojo @spicabae Wkwk kartu anjing šŸ¤£Ngopi go gelas di kei banyu panas ngombene ngenteni anget jur di sruputtt @sayangeaku Aku sih luweh @latifasadia1 Wooo @akunadiaa Woh @Haiiiakuasaaa Dudui bakso po soto? @saskeyaaputt Emmm lali tenan aku @anakgemoi Kynya bukan @Bebenshuu AngelĀ² @dvialya Mosok to? @jennieututu Hoo udu yo @Cinossss Endi nos @maiiiboooo Lagi pisan ee mlh lali ngene og @maiigirll Lali ki rakelingan ee @jowoshitpost Wkwk
7/23
2021
@jaejaenap Lali tenan aku @stupidgirlyyy Ngak @ichsanganteng_ Epic oleh melu ra nyok @Risarisuuuu Saiki gek usume daging sapi @_fadillah__ Mosok to? @ikhsanfattah10 Bakule angkringan @serumahberdua https://t.co/vY1ay5Ua3T @yunnazn Hesss meluĀ² @Ulannnuwwuu Sek lali tenan ee mlhn @sayangeaku https://t.co/zBLMCepfTG @taufikdhnn https://t.co/ZIzTlfbdkKAku mau kangen sopo yo, lali ee
7/22
2021
@kholifatusnr Jangan cari yang sempurna ini dunia bukan surga @ejaaaja__ Mumpung gek due syarate kui mau ee @kholifatusnr Rano i @melatiiiiiiiie Katakan lebih kerasInfo pesugihan sik tumbale daging sapi @sayangeaku Hayo ro burung hantu po gagak kae lo @rsdrby_ Pie wi masute @sisilayaa Ogkhey @latifasadia1 Koe masakone ben dadi sedap @latifasadia1 Nk meh mlebu ngimpiku kuncine ning ngisor keset @akunadiaa Nndi koe @lunyyzz Tapi aku meh madang @oviiliaa Kapan ngamuk ee? @partolupinsky Suog @serumahberdua Yo tak madang sek @Aliftianna4 Hbd @kholifatusnr Melu @sayangeaku @ichsanganteng_ https://t.co/eZ66r2qoO9 @anakgemoi Gaktempe? @serumahberdua Goreng garing tambahi sambel josjis @resaprilia_ Kurang sabel ee @maiiiboooo Yo jal dipikir sek, nk wes ketemu jawaban ee engko balek mnh @sayangeaku @ichsanganteng_ Kok yo bener wei ta @cuitanrakyatmu Tinggal nunggu keturon jane iki @Bebenshuu Gemus po gembus? @akunadiaa Ogkhey @ikhsanfattah10 @sayangeaku Lombok ee ra pedes to @rzzzzkw Bedo, Seko tulisane we wes bedo ngono og @akuunanaa__ Enak tempe ning pengen mangan tahu yowes sidone tuku bakwan @sayangeaku Aluweh karepmu @ikhsanfattah10 Koncone jengkol kui @yashhme_ Gak bisa gimana? @sayangeaku Pie perasaan wes nyeplus lombok malah gorengane tiboDear tempe... Andai kau tahu @jowoshitpost Wkwk jingan šŸ¤£ @yudhacannavaroo @ichsanganteng_ Login @yudhacannavaroo @ichsanganteng_ Jajal yoh @Zaimahnr Durhaka tenan @yudhacannavaroo @ichsanganteng_ Ra glm do gendong aku munggah rasah omong @upil_jaran67 Wkwk @yudhacannavaroo @ichsanganteng_ Beleh po pie yud @serumahberdua Coba tanyakan pada rumput yang bergoyang @yudhacannavaroo @taufikdhnn Saiki parani, koe sek begal, aku sek naleni, beleh pasrahke @farkhangumn_ @taufikdhnn @yudhacannavaroo Korbanke wae topek ki yud @latifasadia1 Merem aku pie iki kok peteng @stupidgirlyyy Keep enjoy @wandaktauu Wkwk
7/21
2021
@jennieututu Ssk bakar omah @txtdrhotel Wkwk šŸ¤£ @yunnazn Baca kalimat saya di atas @Panggilvee Yo sesok nk ra kawanen le tangi @Bebenshuu Gek loyo mau bar pertumpahan darah ee @yashhme_ Helah, engko nk sikilku obahĀ² bararti aku wes tangi @yunnazn Opo to sek raisoh yun? @lebahmaduuuuuu Sek sek @Aliftianna4 Jaluk satene oleh ora @Aliftianna4 Tak sambi delok iki Elsa gek keloroĀ² to @wiidyanaa Lagi di coba sopo reti keturon gasik @maiiiboooo ming marai tekanan batin nk push rank terus @ikhsanfattah10 Heroku Herley diban terus ee saikiRa sempet mikir asmara mbengi iki, Arep fokus jajal turu gasik @partolupinsky Yo mesok Madang larang @wiidyanaa Hoo ee mambu prengus wkwk @tanintunn_ Sesok tak teni kledung basecamp sindoro @Zaimahnr Satene wae kalo gitu @kholifatusnr Mlh edan tenan engko, glm tanggung jawab po koe? @kegblgnunfaedh Wkwk batine asuog @bertanyarl Wes tau kbh wkwk @SiaranBolaLive Wkwk jingan @partolupinsky Ndeker @yudhacannavaroo Giling
7/20
2021

0