Sign in with Twitter

Username:

1,343 Following   1,736 Followers   42,551 Tweets

Joined Twitter 10/13/20


@xxxciiiwalters wkwk @dizzyplow wkwkfact: u have a crush on someone who can never be yours. @tukangciloq lanjutin nadd wkwk @skwidipap hai @callmenesyana betul @mehalepi babydoll siapa namanya @theyluviyan gm iyanpeople need to understand that sorry is not a magic eraser. @nghowkey pagi @matchaezzz gm @auqiela iya @slytherjeara gm @kaksemutan wkwk
6/23
2021
@pngktibliss bobo nes @anotherskyfall 😀🙏 @mileasuu gatau @kiiddjes gatau @basoacigajuara @bertanyarl km mah apa aja suka @FOODFESS2 bikin laper dah nder @basoacigajuara tbak @dosbekas_ gaada @dapapala tebak @inijowi pagi @seyisdoingreat aku @ridemepIease enak dong @cigarettersz semangat kamu @GRUMPYB3AR tidur @bertanyarl tetangga @maapgmain bobo @slytherjeara sama😞 @50shadesofnaila yu @terserahnessie ikut @hypocraticmom ih knp @xxxciiiwalters ada apa nih ce😀 @WHITE7EE met minum kopi @marlongfilters wa @txtkiddie jgn @slytherjeara aku @pngktibliss :( @noturgurlfwen betul @cacapcipcup_ gatau @marlongfilters dm ak @txtkiddie dmn @diesnyland takut malaikat @itsrandick makasih @freakycozy 😀 @kogontogol cakep @marlongfilters sadar diri aul @GRUMPYB3AR ini mie kriuk? @ikanbawaI tidur aja @marlongfilters km inget ak ga @freakycozy morning @marlongfilters aul anak osis @sheslowke iya @melonnte apa @eanthusial bukan aku @rrafeyz akhiri @pweettiest bobo mel @imashitperson_ assalamualaikum teteh @itsrandick galak bgt ran @itsrandick betul @maapgmain sm siapa @inijowi ngga @rcsespuff met bobo @buahhkhuldi gabisa @phrsephone met bobo @hypocraticmom cippcomeback @usernamemuapa ga dulu @sweetcandyalenn cakep @qshaharani cape ya @ucancallmeanya asik @changcimeg @mantan_awkarin ternyata @namapalsuuuu ok @secctumsemprra cappucino @sayanggkamoee yey asik @alvpxyz bm @Dreamysgirls sama @tttokebi kucing nya pinter jg @eskrimmekdiii ngga @stecutails_ gpp @topokidia 6 @sadgirl_syn gatau @bertanyarl https://t.co/umrWlqlOJt @kittenbaik siapa @lvndrpatronum 1 @usernamemuapa mamah-able @ChizzCakeee gws raaa @nanacringe siapa yg bilang😡😡just wanna get rich and buy people what they want
Retweeted by -It always works. https://t.co/Cy4jKjevC9
Retweeted by -do u ever miss your own energy. like damn what happened to me
Retweeted by -when someone says to me "i bought this because i know that you like it" https://t.co/rDxof1Cqv6
Retweeted by -I'm that person who sticks around longer than usual. But once I'm done, I'm done.
Retweeted by - @ssadnbxby ga sedom tp @maundythrsday gatau @slytherjeara mieliki km @rekorengkonti ya kut @HESOUM validddd @chr1sb4n9 good night
6/22
2021

0