Sign in with Twitter

Username:

Rrrr @fckbee 😈💜

( ★ ) Life isn’t だいじょうぶ.

1,913 Following   1,174 Followers   6,826 Tweets

Joined Twitter 11/29/20


ichi ni san nyahegk dlu yhSo I'll go first, there's an open bar, let's close this distance
10/19
2021
Kucing deket rumah meong meong mulu knp yNingning cakep yhThe longing starts to well up and flow in my heartplis jgn dm macem2 anj♡ https://t.co/SN1Gl0oV86Let's not think too much, there ain't no problemsSay I'm your queen, I don't wanna leave this Low, low, low, low, low, low, low, low-keyGemoooyy https://t.co/x5p86M4eGhichi ni san nyahPut your phone on vibrate, let's catch a vibe, babe While the sun's downSiapa yang mau nemenin eeThe long and dazzling season Will it fade away and stain inside the photo album?Dihhhh jlek bgtApaan si so asik hhhhDimsum / martabak?Us in a king-size, keep it a secretYou ain't even gotta lo- lo- lo- lo- lo- lo- lo-love meThe empty gray streets, it’s so emptyasadeHm siapakah dia'Cause I've been lookin' at you since half past two Wanna take this downtown?Oke dehMakasih bgt ya tuhanSatu titik titik, dua titik titikMandi jangan yataiiiiAs long as we keep this Low, low, low, low, low, low, low, low-keyHeran kok adek gue doyan bgt nyemilin es batu, anehSo pick your poison, love, let's go somewhere a little more exclusiveI don't gotta know if you're takenMartabak enaknya yg manis apa yg telorBismillah headshotRain drops fall onto my handsDingin bgtAyam krispi apa ayam goreng biasa yaCapek asliKarinaMakasih buat semuanyaHuaaaaasuBe as quiet as you can, 'cause if anyone sees They'll just blow shit upNo one's gotta know, just us and the moon 'til the sun starts wakin'3333Take a shot, take a chance, take my hand, boy Tension so intense like an asteroidDiyaaaammmmm:((((sok cakep bgt akuThe empty gray streets, it’s so emptyFluffy :') https://t.co/LMpcSsnlS2Wkwkwk aneh luOooo gitu yaThe long and dazzling season Will it fade away and stain inside the photo album?
10/18
2021
ichi ni san nyahWkwkwkwkwk anjrit :(oh my, don't make me have to spell it all nightI don't gotta know if you're takenTears rise up Inside my rising heartsatu dua tigaGemoooyy https://t.co/x5p86M4eGhMandi jangan yaKapan yhhhhhBe discreet, gotta dodge all the tabloidsCapek banget begini begini doang idupSiapa yg cita citanya jadi milyader cungBesok aja dehBismillah headshotPizza / burger?Oke dehPengen mam mekdiDingin bgt22222Shitpost mulumet met jamettttKapan ya dianggapSaatnya ngopiasadeplis jgn dm macem2 anjLet's not think too much, there ain't no problemsDihhhh jlek bgtHuffft cpek gk sieeeBanyak bacotWkwkwk aneh luegk dlu yhKapan yhGiselle cakepUs in a king-size, keep it a secretHush now, I know we're a little too fucked up to stay still, loveI don't really give a fuck 'bout all the "he said, she said" bullshitHuffft kapan yhSay I'm your queen, I don't wanna leave this Low, low, low, low, low, low, low, low-keyJam segini enaknya...Fluffy :') https://t.co/LMpcSsnlS2Tears rise up Inside my rising heartBe discreet, gotta dodge all the tabloidsasdfghjkl asuKucing deket rumah meong meong mulu knp yoh my, don't make me have to spell it all nightDiyaaaammmmm
10/17
2021

0