Sign in with Twitter

Username:

disiplin latihan menjadi atlet rebahan but pengen sukses

134 Following   91 Followers   1,165 Tweets

Joined Twitter 3/25/14


@Jogja_Uncover Ikut
1/6
2021
@ikiari_ @InfoMieAyamYK Disik yo hooh to ri, mosok lali wkwk @InfoMieAyamYK Disik banget ono lho sik iklan neng grub terus dibuli pas isih banter banter e review wkw
1/4
2021
Tetap pada jalur, boys will be boss
1/3
2020
@rizkikposdim @ikiari_ @PRIYELLnya2 @himawanAY Ehmm ehmm ehmm
12/19
2020
@rizkikposdim Wis angel kui kik, abot
12/17
2020
Disogok nganggo bebek ges ben diculne 🤣 https://t.co/KUfTriMAaKFlash Sale 12.12, terjual ke juragan kulon mess lawas https://t.co/9q6fdZy7Po
12/12
2020
@mingyujae_ @rizkikposdim Ganteng sik tok galauni 🤣 @rizkikposdim @mingyujae_ @mingyujae_ iki lho wis dikode @mingyujae_ Sido nonton balbalan ra? Aku sesuk maen tak kenalke kancaku ganteng banget, juragan sapi @rizkikposdim @mingyujae_ Eh cah galau wkw @MafiaWasit Wkwkwk ghoib
12/11
2020
@rizkikposdim Sate kambing wae jos @PRIYELLnya2 @ikiari_ Piro ? @ikiari_ @PRIYELLnya2 Tulung ri sik 300 ki opo @SkuyVan Semoga amanah dalam mengemban tugas pinBersama soto aku kuat https://t.co/IlQ3gsu5MR @PRIYELLnya2 2015 andi kene
12/7
2020
@mingyujae_ Ihirr
12/5
2020
@wisanggeniiii @ikiari_ Yok ah gaske @ikiari_ Nek sticker poster iso nyetak dewe wkw
12/2
2020
@PRIYELLnya2 @ikiari_ @rizkikposdim @himawanAY Untuk saat ini belum, mungkin besok
12/1
2020
@hevrianhanafi Jangan gitu bang @ikiari_ @PRIYELLnya2 @fundacionmessi @Evandimas_IDN Alon alon cicil i mboko siji haha sik jelas sesuk neng omahmu… https://t.co/e5xgeHTFCy @mingyujae_ @alynraaa Gas sesuk minggu
11/27
2020
@ikiari_ Sesuk tak ngidul youh @hevrianhanafi Solusine pie suhu
11/25
2020
@alynraaa @mingyujae_ Edan @ikiari_ Tos sik, youh mie ayamNyawang tok, rawani kenalan. https://t.co/2fugRF2C24
11/24
2020
@rizkikposdim @ikiari_ @kencrotawn Wis abot nek @ikiari_ ilmune wes duwur ojo maen maen @rizkikposdim @kencrotawn @adityafauzi_wp Kolabs kr @ikiari_ wae, jare ari yo ditinggal rabi 🤣🤣 @kencrotawn @rizkikposdim iki koe mesti pas sadar nk sainganmu abdi negara pdhl wis chat chatan mesra 🤣 wkwk
11/22
2020
Mempunyai angan-angan, dihatam kenyataan
11/21
2020
@akadbersamamu Checkoutin ini dong mnies
11/18
2020
@langentiwi @RacunBelanja Alig, cuan maxx
11/10
2020
@wempayy Feenya berapa bundJoki tugas nek tak kon garapne tugasku kabeh yakin mesti yo klengger
11/5
2020
@jeeeykerr Share atau santet @jeeeykerr @___syfkd Kalian tu bareng terus tapi kok blok blokan Wa 🤣 @rizkikposdim Gass golek lawan @___syfkd Enak sekelas sm kamu bund @wiranagara Seperti tidak asing jalannya @jeeeykerr Ada anak baru nih @SkuyVan Share jawabanmuPengen sambat tugas e akeh tapi aku ratau garap
10/23
2020
@PRIYELLnya2 Jebul koe terkenal yell 🤣
10/19
2020
@ikiari_ @ananthole Sopo ri
10/10
2020
@ananthole Bagi info lur
10/9
2020
@rizkikposdim @himawanAY @PRIYELLnya2 @ikiari_ @ananthole @Re_Tofa Dadih
10/7
2020
@nadyaskrn @alynraaa Kalian siapa
10/1
2020
Aku kangen koe lho 🥺 kangen chatan bengi bengi ngono kae 🥺 kapan koe ngechat aku meneh terus nulis "ki duit e tak balekne" 😭
9/30
2020
@PRIYELLnya2 Kapan blonjone ben aku wae sik ngancani wkw @haniefhi @UGM_FESS Angkatanmu kui wkw @PRIYELLnya2 Maksud e kui lho mas belanjaan e, haduhh
9/26
2020
@ikiari_ @MafiaWasit Fix podo? @PRIYELLnya2 Cek harga @MafiaWasit Bruno casimir kr bruno casmir ki podo ra @ikiari_
9/25
2020
Paguyuban jangkrik gacor Yogyakarta https://t.co/ZRZ5AENDGP
9/24
2020
Selaras Bersinergi . Setiap tahun pasti ada pengharapan yang lebih baik dari sebelumnya. Lebih dari sekadar semanga… https://t.co/LzFS7926Yk
Retweeted by Ion Man
9/21
2020
Ku menangiss~~ https://t.co/ze1hgSMKMa
9/16
2020
@PRIYELLnya2 @ikiari_ @ayuksaaa Aku melu oleh gak mas?
9/15
2020
@PRIYELLnya2 Jinguk ra iling bojo wkw
9/14
2020
@SkuyVan Karena tidak ada krs
9/10
2020
Cocok sik seneng pedes #ngemiebadah https://t.co/2IcWs6JdKc
9/3
2020
@ikiari_ @PRIYELLnya2 Yoh kapan @PRIYELLnya2 @ikiari_ Semakin sering semakin baik xixi @ikiari_ Maen dino opo boss @PRIYELLnya2 Dolan mburi mess lawas kene mas, sisan jajan bebek goreng 😅 cc @ikiari_ @PRIYELLnya2 Masih aman puh, terjaga @ikiari_ Njenengan lapak pundi lurManukmu endi? https://t.co/tFVZEA9jOp
8/26
2020
@bagaswaji_ @jogmfs Ra reti aku wkw, kemungkinan bulan depan
8/24
2020
@hevrianhanafi Ra maen koyo ngononan, ra levelInfone lur parkus rame ra? Otw alon alon
8/19
2020
Barusan saya dikirimin video ini oleh salah satu warga Sukoharjo. Ini kejadian 3 hari lalu. Warga Sukoharjo, korba… https://t.co/SWt3eZKxsF
Retweeted by Ion Man @PRIYELLnya2 @anggunsal Awww
8/18
2020
@diqnin Kok rung gayeng ya @diqnin Masih belum, soon @diqnin Wah bakal gayeng kih, nyimak
8/15
2020
@SkuyVan Tak boleh begitulah bang, lemah telesOpo opo kok karep e ditabrak, cen kelewat pinter
8/14
2020
@ikiari_ @Jerseyforum @JerseyLigina Monggo katanya mw denim 500 cepet cepetan https://t.co/wi1mNGRnMB
8/12
2020
8.8 blong ajur
8/7
2020
@bagaswaji_ Seneng banget aku ndelok koe merasa tersakiti ngene🤣 @bagaswaji_ Dah cup cup cup, matikan tv gosok gigi trs bobo sana 🤣Ditunggu kata-kata mutiaranya 🤣 @bagaswaji_ https://t.co/aoSMuf3uHF
8/1
2020
@O6O6HYUCK @subtanyarl Sodaramu tinggal digua jepang ya? Hehe
7/27
2020
@collegemenfess Ra masyuk blas sak kabehe
7/19
2020
@rizkikposdim Koe kui jing
7/14
2020
@NgatmoMbilung Bar nyanyi otw mubeng ringroad
7/13
2020
@collegemenfess Iya
7/12
2020
@haniefhi Maen disemak semak 3gp
7/10
2020
@ikiari_ @rizkikposdim Wkwk dont cry bro @rizkikposdim @ikiari_ Uluhuluh, wingi curhat padahal 🤭 ups @rizkikposdim Koe cen klop kr @ikiari_ cidro cidronan bareng 🤣 wkw
7/7
2020
@rizkikposdim Ruwet sak ruwet ruwet eKok dadi ruwet kabeh ngene to
7/6
2020
@haniefhi @coffebit marji ksbb wkw
7/5
2020

0